Препоръчйте добър уролог!!

• 742 091
  • 1 068
  •   4
Отговори
# 1 065
Много ме разстрои споделеното и искрено се надявам на възстановяване и хубав живот за напред!

Не мисля че ще се оправя. Най-вероятно ще умра като многото убити от наши лекари. Просто някак съм позабавил за момента процеса. Но болестите не спират да ме смазват. Заради това вече цялото ми тяло е болно. Всеки ден е една ужасна агония.

# 1 066
Здравейте, моля препоръчайте ми уролог в София, или друг специалист за ретенция на урина при жена и чести уроинфекции. Направени са 2 цистоскопии без аномалии.
Сега трябват уродинамични изследвания. Благодаря предварително

# 1 067
  • Сливен
Искам да попитам някой по знаещ от мен.Чета много но ....
Така януари както бях писала претърпях пластика на уретера.
Беше ми сложен стент за да държи пластиката.
Март месец стента ми го извадиха.
Бил е мн инкрустирал.
В последствие се видяха 2 камъка паднали от инкрустиралия стент.
Април направих мн април в началото направих инфекция а в края на април бях в болницата за по сериозна инфекция.
Юни ми правиха контролен скенер.
Юли направих криза камъка единия е паднал в уретера-уж според докторите нямаше да ми създават проблеми.
И днес прочетох в епикризата уретротомия ми е правена преди да почнат да ми разбиват камъка.
Чета че това е пак процедура с лазер за разширение на уретера...но защо така ли се прави
Или пак е имало стеснение.
Мин седмица бях на ехограф при др мн добър на образна диагностика.
Докато сложи ехото се видя камък 13 мм
Каза че има 2 степен хидронефроза и че уретера  дилатиран с д. 13 мм какво ще рече това
Качвам снимките според вас дали са разбити двата камъка или само този кжито е бил в уретера и това щоето са правили по време на разбиването
След като ми разбивали камъка или камъните ми поставиха стент.
Мн кървях с него и мн болка имах и го изкараха на третата седмица и той е бил мн инкрустиран
Последните резултати с обикн урина pH  е доста високи доктора казва че е мн киселинна

# 1 068
Здравейте. От 8 месеца се боря с хронични цистити. Ентерокок, клебсиела, протеус, е. Коли и какво ли не. Постоянно всяка седмица имам проблеми , течения и болки.
Заради тези бактерии , направих преждевременно и раждане и бебето ми почина. 
Пила съм над 12 вида АБ и нищо не минава. Искам да посетя д р Апти Панагюрище.
Може ли мнение за него и ако може тел за връзка
Всяка и информация за нещо ще ми е от полза. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт