Препоръчйте добър уролог!!

• 755 561
  • 1 094
  •   4
Отговори
# 330
  • софия-napoli
Здравейте искам да запиша преглед за баща ми при добър уролог, но с направление, препоръки?
Бях се насочила към д-р Васил Василев, но първо от Вита днес ми казаха, че вече не е при тях, а в кабинета му е само платено...
Приема платено , има частен кабинет.
Мисля , че и в Александровска приема /не мога да кажа дали с направление или пак платено/.
В Александровска вече не работи,последно по каса аз Януари ходих при него във Вита.

# 331
Момичета, всички имаме финансови затруднения, но когато става въпрос за здраве, не пестете пари. По-добре срещу определена сума - да отидете при доказан професионалист, отколкото с направление - при някой пълен некадърник и безхаберник, който няма да ви обърне грам внимание и само ще ви изгуби времето. За съжаление, убедих се в това, посредством горчив личен опит. Confused

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 11:15 от Гърне без похлупак

# 332
  • софия-napoli
И аз това се опитвам да обясня.Месеци наред беше ходвне по мъките,заради един пълвн нещастник от Пирогов,и само от Василев съм доволна.

# 333
О, и аз съм страшно недоволна от един прехвален уролог в "Пирогов" - явно там са се набутали всички некадърници. ooooh!

# 334
Момичета, всички имаме финансови затруднения, но когато става въпрос за здраве, не пестете пари. По-добре срещу определена сума - да отидете при доказан професионалист, отколкото с направление - при някой пълен некадърник и безхаберник, който няма да ви обърне грам внимание и само ще ви изгуби времето. За съжаление, убедих се в това, посредством личен горчив опит. Confused
Като се сетя, че най-големите малоумници на випуска станаха лекари, някои специализираха гинекология,  Shocked Shocked, урология  #Crazy #Crazy

# 335
Да, и аз съм на мнение, че по добре да се плати, но да се отиде при добър специалист, но....баща ми не та не, взел си е направление и затова търся..., в крайна сметка ще ходи в понеделник във ВМА-Уроелит и ако няма при кой, на края на своя глава ще взема да го запиша при Василев.
Благодаря!

# 336
В "Уроелит" се водят добри. Peace Успех! Hug

# 337
Аз мога да кажа също от личен опит , че няма значение платено или не .
Винаги можеш да попаднеш на некадърен доктор , и то дори много прехвален !
И като са платени защо те преглежадат за има няма 5-7 минути , дори без да те гледат в очите и без да ти проверят изследванията и др.
Нали са платени !
Много примери мога да дам за лекари който са платено и могат да те объркат .
Това че са платени , нищо не означава
Може човек с направление да ти свърши много повече работа , отколкото другите.
Въпрос на късмет.

# 338
  • София
В крайна сметка къде преглежда Василев? Че май и на мен ще ми трябва

# 339
  • софия-napoli
В крайна сметка къде преглежда Василев? Че май и на мен ще ми трябва
Аз май най скоро съм била.Януари беше във Вита,тука обаче някой каза че сега не е там.Обади се в болницата и питай.

# 340
За Василев - аз звънях във Вита сега в четвъртък -20.04. от там ми казаха, че вече не работи при тях и ми дадоха телефон, на който ми съобщиха, че прегледа е 30 лв., отделно още 15 лв. за ехография ако се налага или ако пациента иска такава. Свободни часове има за него след 03.05.2017. Не съм питала къде е кабинета.
Това е телефона 089 876 5649.

# 341
  • Sofia
Аз записвах час при него преди две седмици. Питах жената, която записваше, къде работи докторът, тя каза- в Александровска прави операции.
Така и не стигнахме до преглед сега, но по-нататък ще се наложи сигурно, така че с него не сме говорили.

# 342
  • София
Кабинета е на ул Г.Раковски 186.В сайта пише цена 35лв, ехограф 15лв.Утре ще се обадя за час.Мерси на всички Hug

# 343
  • София
Здравейте!
Моля, за мнение за д-р Радоев - уролог от Окръжна болница, гр. Стара Загора. На баща ми му предстои операция при него скоро, затова, ако има отзиви от негови бивши пациенти, ще съм много благодарна!  bouquet

# 344
Здравейте,
в крайна сметка баща ми е отишъл при проф. Делийски в Правителствена болница. Някой има ли отзиви да него?

Общи условия

Активация на акаунт