Препоръчйте добър уролог!!

• 767 457
  • 1 105
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Проф. Нейков и д-р Табаков в СБАЛО.

# 481
  • у дома
Цитат на: Lyo Lyo [i
[/i]link=topic=136885.msg41909953#msg41909953 date=1607506250]
Здравейте! Бихте ли ме насочили към добър онкоуролог - за наш близък, диагностициран с карцином на простатата? От Александровска болница вече 2 пъти отлагат операцията - като сега чак за края на януари. При първа възможност ще чета и из темата.
д-р Филипов болница Софиямед

# 482
С две ръце препоръчвам д-р Николай Милушев, прекрасен специалист и невероятно мил, грижовен и състадателен човек, много ведър и позитивен. Ако кажа че съм очарована от него ще бъде малко. Работи в" Дженерали" и "Вита".

Пази Боже от такива негодници като Николай Милушев. Този човек е за затвора. Опитва се да разработва някакъв модерен бизнес на гърба на хората с лаическоте си познания по областта на медицината, с която се занимава. Той не се интересува от здравето на хората и се отнася с тях като с парични постъпления. Предписваше ми нови антибиотици всеки път, когато го видя и нито един антибиотик не помагаше а само ми объркваше стомашната флора. Някои от тези антибиотици бяха доста силни. От неговите антибиотици получих раздразнен стомах. В крайна сметка проблема се оказа козметичен, нищо общо с това за което той ме пълнеше с антибиотици, и е подсъдимо според мен за този козметичен проблем лекар като него да трови хората с такива антибиотици. Работи с лаборанти които са мошенници и се наговаря с тях. Освен това той не може да оперира. Страхува се да оперира и избягва темата. Този човек е не само за затвора, но и за един порядъчен бой! Слава Богу вече съм добре, благодарение на д-р Васил Василев!

# 483
Здравейте, от години страдам от хроничен цистит, а като дете и от песъчинки в бъбреците. Лекувам се симптоматично. Онзи ден обаче освен неприятните болки и парене се появи и малко кръв. Въпросът ми е дали може да ме насочите към добър уролог в София? Четох добри отзиви за д-р Василев, но не знам дали въобще правят прегледи в тази пандемия. Ще съм благодарна ако ми дадете някаква насока! Хубав ден Ви желая!

# 484
Здравейте, търся добър уролог в София за мъжа ми. Оплакванията са често уриниране и периодична болка в тестисите. На 39 години е. Ориентирала съм се към д-р Кацаров, но най-често се споменава във връзка с операция на варикоцеле. Имате ли наблюдения дали е добър и в другите области на урологията?

# 485
Чувала съм за много добри отзиви за д-р Светослав Николов ("ВМА"), но не знам за колко време напред записва часове. Мисля, че работа само на частно.

# 486
Да, потвърждавам за Николов. Години преди пандемията преглеждаше до 21-22 часа. А също и много незаписани. Докато не минат всички чакащи не си тръгваше. Сега, нямам идея как е.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 08:26 от mariat

# 487
Четох мнения и вече се обърках. Нямаше две еднакви мнения за специалист
 Баща ми трябва да си направи биопсия и искахме още едно мнение. Обаче вече не знам към кого да се обърнем.
Някои са доволни, други са преживели ужас.
Все пак може ли да ми препоръчате някой скорошен при когото сте ходили.

В хил клиник взимат 200лв за преглед.за мен е безумна цена след като плащаш осигуровки.

# 488
В Хил клиник за мен гледат по възможност да подлъжат човек да се оперира и да го одрусат, даже и да няма нужда.
Баща ми в края на 2019 ходи там, уж беше тооолкова уголемена простатата, че трябваше незабавна операция (нищо не се поема от касата при тях). Ошашкахме се, но добре, че отиде и във ВМА на преглед. Имаше 15 см. разлика в размера на простатата в изследването! Изобщо не беше толкова голяма, а ставаше въпрос за дни между прегледите. Във ВМА му изписаха да пие хапчета. За съжаление не помня кой точно беше уролога.

Разбирам, че вие искате биопсия и случаят не е същият, но за мен начинът им на работа е показателен.

# 489
Във ВМА работи уролог Василев..., опашката е при него - живо чудо...Взел направлението ми и дори не ме изпрати в лабораторията да дам урина за изследване...На никому не е зор за нищо...Изписа ми някакво лекарство без полза и вреда...А пътуваах във ВМА 4 часа...

# 490
Здравейте, какво е мнението Ви за проф Панчев от Александровска?

Днес ходих да запиша час при Красимир Янев, но неговата сестра беше ужасна , злобна и нагла. Това ме накара да се откажа от преглед. И как може в тази мизерия да искат платен преглед на частно от 70 лв.?!?!?!

# 491

Днес ходих да запиша час при Красимир Янев, но неговата сестра беше ужасна , злобна и нагла. Това ме накара да се откажа от преглед. И как може в тази мизерия да искат платен преглед на частно от 70 лв.?!?!?!
Нагла работа е...Никак не предполагах, че българските лекари ще станат търговци и толкова лакоми...Янев е доцент и таксите са такива...Професорът сега взима 80-140 лева...Държавата е виновна, че им позволява това..

# 492

Нагла работа е...Никак не предполагах, че българските лекари ще станат търговци и толкова лакоми...Янев е доцент и таксите са такива...Професорът сега взима 80-140 лева...Държавата е виновна, че им позволява това..

Благодаря за отговора.

Така и предположих.

А Янев взима 200 лв за преглед в Хил клиник. Като си мислех, че в мизерната Александровска с теракотените плочки на 40 години щяхме да минем по здравна каса,, ама явно практиката е друга. За тези цени трябва да е лукс. Пита се в задачата къде са 70 лв  от всеки пациент,защото определено не са в строителни материали и оборудване. Както и да е.. да се дъве няма смисъл. Но все пак се учудих, че ми искаха пари.
Явно ще се консултираме с доктор в провинцията.

# 493
Те даже в Урологията на "Александровска" при приемането с направлението за преглед при специалист по НЗОК си искат отделно и да платиш 50 лв. (говоря за преди година, сега може и да е 70). Т.е. за прегледа, който е преди приемането, си получават хем от НЗОК пари, хем от пациента.

# 494
Те даже в Урологията на "Александровска" при приемането с направлението за преглед при специалист по НЗОК си искат отделно и да платиш 50 лв. (говоря за преди година, сега може и да е 70). Т.е. за прегледа, който е преди приемането, си получават хем от НЗОК пари, хем от пациента.
Това стана практика и в провинцията на София...Лекарят в Монтана без да ме настанява в болнично отделение, взе направлението ми и посика 50 лева, като държа в ръката рецепти и прочее...Ако не бях му дала пари, щял да не даде рецепти и в амбулаторен лист да напише, че нищо ми няма...

Общи условия

Активация на акаунт