Препоръчйте добър уролог!!

• 755 526
  • 1 094
  •   3
Отговори
# 570
  • София
Здравейте! Моля препоръчайте уролог в София, Плевен...Диагностицираха баща ми с рак на пикочния мехур. Търся специалист за допълнителни изследвания, ако се налага и евентуална операция.

Проф. Марин Георгиев - работи в Александровска и Доверие

# 571
Здравейте! Моля препоръчайте уролог в София, Плевен...Диагностицираха баща ми с рак на пикочния мехур. Търся специалист за допълнителни изследвания, ако се налага и евентуална операция.

Проф. Марин Георгиев - работи в Александровска и Доверие

Ние минахме през същото с баща ми точно при проф. Георгиев в Доверие. Не го препоръчвам. В нашият случай се получиха усложнения след операцията, за които не бяхме подготвени и не знаехме как да реагираме. При проблем няма никаква връзка с него.  Поеха го дежурните лекари в болницата. Информацията, която получавахме беше доста оскъдна. Отношението, което получихме ме отблъсна.

# 572
И аз не бих препоръчала проф. Марин Георгиев.

# 573
Надявам се miro да е послушал mariat.
Марин Георгиев и аз не го препоръчвам. При него меркантилността отдавна е взела превес над всичко останало.

# 574
И аз търся добър уролог за баща ми. Той им много придружаващи заболявания, но в момента на преден план е проблем с пикочната киселина, която не се влияе от лекарства и уврежда бъбреците.
Мнения да има някой за проф. Давидов от Токуда?

# 575
ver4eto_sv, баща Ви приема ли лекарства за пикочната киселина? Не че подценявам проблема, но само заради това да ходи при проф. Давидов - началник на отделението, е излишен разход.
Ако държиш да е в Токуда - д- р Адриан Попов е добър вариант - млад, внимателен, обяснява ...

# 576
Да, приема, но не се влияе от лекарствата. Това е проблемът.
Наистина не е малко цената на прегледа- 175лв, но му четох квалификациите и реших, че ще може да предложи нещо ново/различно.
Не държа да е в Токуда, на неговото име попаднах първо и се зачетох за опита му.
Просто баща ми е доста влошено цялостно здравословно състояние и се опитвам да намеря най-доброто.

# 577
Да, приема, но не се влияе от лекарствата. Това е проблемът.
Наистина не е малко цената на прегледа- 175лв, но му четох квалификациите и реших, че ще може да предложи нещо ново/различно.
Не държа да е в Токуда, на неговото име попаднах първо и се зачетох за опита му.
Просто баща ми е доста влошено цялостно здравословно състояние и се опитвам да намеря най-доброто.
Няма ли болестите и за тези обирджии, а? Как може да искат такива цени.., а Дудов е на 200 лева такса за преглед.. Има ли Бог над тях и дали пред него полагаха Хипократова клетва?

# 578
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добър уролог, занимаващ се с проблеми като инконтиненция? Не можах да намеря добър гинеколог, който да разбира и лекува подобни проблеми, та сега почвам да обикалям уролозите и дано случа на читав, че повечето лекари вече станаха ужасно меркантилни, не само че не ти помагат, ами като нищо и могат да ти навредят, без изобщо да им пука за теб. Писна ми да търся за всеки здравословен проблем по две-три мнения, преди да се подложа на съответното лечение. Ако може някой да помогне с препоръка, ще съм много благодарна.

Успяхте ли да откриете добър уролог , който да излекува инконтиненция ? Майка ми , която е вече на 79 год. досега съм я водила при 2 -ма гинеколози и то светила ( Доц. Стойков - Велико Търново и проф. Горчев - Плевен ) като проф.Горчев препоръча уролог . Беше заведена и при уролог д-р Димитров гр. Габрово . Изпи си всички изписани лекарства и нищо . Опитахме и с билки и пак нищо . Ще бъда много благодарна ако някой вече е минал през това да ми препоръча лекарят , който го е излекувал независимо къде в България се намира .

# 579
За д-р Еленко Попов има ли някой мнение, четох в темата стари мнения, които са преди 7 и повече години.

# 580
моля, препоръчайте лекар за разбиване на голям камък в пикочния мехур, при който можем да идем скоро и с направление в София?

# 581
  • у дома
д-р Филипов,Софиямед

# 582
д-р Филипов,Софиямед
Да не дава Господ да отидете при д-р Филипов. Той работеше в хирургията в Монтана, оперираше хернии и апендикс и дори с това не се справяше... Завърши преквалификация за уролог и започна да води визитацията в урологично отделение в Монтана... Нищо не разбираше. Направи ми цистоскопия и написа, че имам полип на уретра... Колегите му ми намигваха, че нямам нищо... Той е много некадърен и изчезна от тук за София... Не ходете при него. Не разбира.

# 583
Писала съм и пак ще пиша. От Урологията и уролозите в Софиямед трябва да се бяга с 200 км в час колкото се може по-надалеч.

# 584
Момичета, откриха ми голям камък и трябва да посетя уролог. Кой бихте ми препоръчали?
Явор Семерджиев, Валери Филипов, Стоян Стоянов, Габриела Минова, Светлин Златев, Николай Ботев.
Някои от тях са в Софиямед, а виждам, че не са препоръчвани.

Общи условия

Активация на акаунт