Препоръчйте добър уролог!!

• 755 597
  • 1 094
  •   4
Отговори
# 615
В случая обаче от коментирания урологичен център не може да издадат направление за постъпване в болница, защото не работят с НЗОК, а не защото са с платен прием.
...
Mariat, дори да си на платен прием, ако лекарят не работи с НЗОК, а в твоя случай явно работи, няма как да даде направление за постъпване....

Точно така.

# 616
Платих си прегледа. Беше в частния му кабинет, където не работи с направления.

# 617
Платих си прегледа. Беше в частния му кабинет, където не работи с направления.
  Имал е номер в НЗОК (работи с касата), щом е издал направление № 7 за хоспитализация.

# 618
Благодаря. Сега разбрах.

# 619
Здравейте, много моля споделете как става записването за проф Илия Салтиров , звъня на телефоните и никой не вдига, свързах се с центарата и от там ми казаха, че няма график да се обадя след месец. Възможно ли е това да няма график за записване. Видях в темата някой си преостъпваше час от март месец. Някой знае ли тел номер на който мога да запиша час?

# 620
Не мисля, че има друг телефонен номер, освен официално посочения.
Щом са ти казали, че няма график, значи вероятно е така - възможно е докторът в момента да не провежда прегледи, например.
Звънни след около седмици да провериш пак.
Или отиди на място, ако си от София.

# 621
  • София
Майка ми постъпваше за операции в урологията на ВМА 2 пъти - единият път при проф. Салтиров.
И двата пъти успях да запиша час само на място - така и никой не вдигна телефона. А когато отидох там чух как той си звъни тихо нон-стоп, просто никой не му обръща внимание.
Ако не сте от София, помолете някой познат да отиде на място и да запише час.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 15:22 от Vivi

# 622
Много благодаря, от София съм ще отида на място.

# 623
Това, мисля, вече сме го коментирали. Още преди време обясних защо лекар от частен кабинет не може да те прати за хоспитализация в болнично заведение.
Не е така! Аз ходих в частен кабинет при професор Цветков уролог в Александровска болница и след това той прецени и ми е казал да дойда в отделение с направление за оставане....Било е няколко години преди...А иначе какъв е смисъл от прегледа след като не може да остави в отделение за някои изследвания, ако е необходимо...

# 624
Здравейте! Търся добър уролог, който да направи цистоскопия на мъж, лекуван от карцином на пикочен мехур. Добър диагностик, който би подходил към пациента като към човек, а не като към касичка.
Казаха ми някои имена, но не знам дали са подходящи - Д-р Маджит Кадим и д-р Шишков в Пловдив. Не държа на града, а на правилния специалист. АКо може да ме насочите ще бъда благодарна!

# 625
Това, мисля, вече сме го коментирали. Още преди време обясних защо лекар от частен кабинет не може да те прати за хоспитализация в болнично заведение.
Не е така! Аз ходих в частен кабинет при професор Цветков уролог в Александровска болница и след това той прецени и ми е казал да дойда в отделение с направление за оставане....Било е няколко години преди...А иначе какъв е смисъл от прегледа след като не може да остави в отделение за някои изследвания, ако е необходимо...
Какво ви е мнението за професор Цветков , бих искал да го посетя за мнение!

# 626
Здравейте!
Някой посещавал ли е д-р Светлин Златев уролог в град София?
Благодаря!

# 627
Привет! Моля ви, препоръчайте добър уролог - трябва ми за хронифициран цистит, вероятно от e. coli (с чисти тестове), да е чувал все пак за биофилми и подобни усложнения. Засега май се спрях на д-р Адриан Попов в Токуда (беше препоръчан от съфорумка по-напред в темата). Но все пак ако някой е патил от подобен проблем, ще се радвам и на друга препоръка.

# 628
  • На брега на реката
Аз съм много доволна от д-р Николай Милушев - Токуда,  на Околовръстното!
Много добро отношение, внимателен и загрижен!
Прави преглед с доплер и изследвания по преценка.

# 629
Привет! Моля ви, препоръчайте добър уролог - трябва ми за хронифициран цистит, вероятно от e. coli (с чисти тестове), да е чувал все пак за биофилми и подобни усложнения. Засега май се спрях на д-р Адриан Попов в Токуда (беше препоръчан от съфорумка по-напред в темата). Но все пак ако някой е патил от подобен проблем, ще се радвам и на друга препоръка.
Аз обикалях лекари 4 г. с чисти тестове, не ми помагаха антибиотици, лекарства отпускащи пикочен мехур....Сега гледам на рафта срещу мен, сякаш е аптека...Бетмига, Инкотан, Везикеир и какво ли не е... От Турция антибиотик пих...Нищо не помагаше. Правих МРТ и много други неща. Изписаха ми дулсевия и забравих за проблема си... Какво е и що е, не знам. Но имах позиви за уриниране нон-стоп, по нощите ставах да уринирам няколко капки урина....и мислех само за тоалетна, независимо, къде се намирам. Изписа ми психиатър, а идеята даде професор уролог и една съфорумка, която ми прати тук самият Господ.

Общи условия

Активация на акаунт