Препоръчйте добър уролог!!

• 755 451
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте isaikova, по нагоре в темата споменах за проблема на майка си. Тя е с тумори в пикочен мехур. Минахме през три различни специалиста преди да се насочим към точния. Единия от лекарите, при който отидохме за мнение беше точно Давидов, но държанието му хич не ни допадна. Насочихме се към ВМА, лекаря, който я пое за лечение беше просто уникален откъм внимание и всичко останало, за съжаление началото на месеца е починал, светла му памет 🙏🙏🙏. Нея я оперира друг лекар, Николай Василев. Ние сме доволни, от всичко до сега, края на месеца ни предстой същото нещо! Успех

# 976
Здравейете, моля ви препоръчайте ми добър уролог в София!Много съм притеснена, от Перник съм и обиколих всички уролози в града, но без резултат.От няколко години имам камък в легенчето на десния бъбрек, който засега не ми създава проблеми.След Коледа , докато се разхождах ме заболя много силно от лявата страна в областта на бъбрека.Болката беше пронизваща, но след половин час премина, разбира се пих и обезболяващи .От тогава имам непрекъсната тъпа болка отзад ниско в кръста и ниско долу в корема.На ехограф се вижда, че има запушване в левия бъбрек,1 степен хидронефроза, но камък не се вижда.Кръвните изследвания са добре, в урината има повишение на левкоцити и еритроцити, стерилната е добре.Изписани са ми билкови лекарства , за да може да се изкара камъка , който според лекарите е в уретрата и не се вижда на ехограф  по -бързо.След като пия лекарствата вече няколко дни, когато пишкам забелязвам малки черни неща в урината, може би песъчинки-незнам.Притесняеам се за това запушване на бъбрека , също така да не би да е нещо по-сериозно , а аз да си губя времето ! Моля ви, ако някой е имал подобен проблем да ми препоръча специалист в София, който да ми помогне!Благодаря, че ми изчетохте дългия пост, бъдете здрави!

# 977
Здравейете, моля ви препоръчайте ми добър уролог в София!Много съм притеснена, от Перник съм и обиколих всички уролози в града, но без резултат.От няколко години имам камък в легенчето на десния бъбрек, който засега не ми създава проблеми.След Коледа , докато се разхождах ме заболя много силно от лявата страна в областта на бъбрека.Болката беше пронизваща, но след половин час премина, разбира се пих и обезболяващи .От тогава имам непрекъсната тъпа болка отзад ниско в кръста и ниско долу в корема.На ехограф се вижда, че има запушване в левия бъбрек,1 степен хидронефроза, но камък не се вижда.Кръвните изследвания са добре, в урината има повишение на левкоцити и еритроцити, стерилната е добре.Изписани са ми билкови лекарства , за да може да се изкара камъка , който според лекарите е в уретрата и не се вижда на ехограф  по -бързо.След като пия лекарствата вече няколко дни, когато пишкам забелязвам малки черни неща в урината, може би песъчинки-незнам.Притесняеам се за това запушване на бъбрека , също така да не би да е нещо по-сериозно , а аз да си губя времето ! Моля ви, ако някой е имал подобен проблем да ми препоръча специалист в София, който да ми помогне!Благодаря, че ми изчетохте дългия пост, бъдете здрави!

# 978
Пак съм аз
От както съм с нефростома корема видимо е по подут и си го усещам подут.
Като хапна малко може и да една хапкка веднага се оригвам извинявам се за тези подробности.
Но ми е притеснено понеже съм оперирвана преди 10 години от перитонит
Ковида го изкарах с силно преплетени черва .Писах на доктора казва че няма как да е от нефростома

# 979
Здравейте! Опитвам се да намеря добър уролог за преглед на простатата (за баща ми), който да работи с НЗОК. Четох за д-р Цеко Петков, но не мога да намеря дали във ВМА работи с направления. Едва ли, но все пак... В Неоклиник е само платен преглед.
Моля за предложения.

# 980
Здравейте! Опитвам се да намеря добър уролог за преглед на простатата (за баща ми), който да работи с НЗОК. Четох за д-р Цеко Петков, но не мога да намеря дали във ВМА работи с направления. Едва ли, но все пак... В Неоклиник е само платен преглед.
Моля за предложения.
Във ВМА може да се прегледате при уролог с направление само в приемния кабинет при уролога, който работи там.

# 981
Здравейте! Обръщам се с молба към вас.. Татко е със съмнение за тумор на пикочния мехур. Уринираше чиста кръв няколко дни без да ни казва, и без никаква болка. Когато разбрахме направихме ехография при нефролог, също и обикновен скенер с контраст на цялото тяло. Насочиха ни да направим първо биопсия, да видим резултата от нея и тогава да се реши каквото ще следва. Препоръчват ни Анакиевски, Ганев в Св. Марина, а аз лично се чудя дали и Петър Косев не е добър в това.. Според вас мога ли да се доверя на който и да е лекар при взимането на биопсията, защото не мога да преценя до колко е важно кой ще я направи.. а пък като излезе резултата да се допитам до онколог за последващи действия. Доколкото разбрах става въпрос за об азование около 15мм. Той естествено е изплашен и се дърпа да ходи по лекари, но ще трябва да се стегне. Дано се окаже малкото зло и да не е нещо сериозно. И ПЕТ скенер препоръчаха, че е добре да се направи. За Анакиевски няма часове скоро, чак за края на февруари има, освен да звъня в Бургас и Плевен, където оперира, ако ни дадат час. Не искам да отлагаме.. ако в Терапията е ок, и апаратурата е добра да се доверим ли за биопсия? Ппи биопсията само малко материал ли се взема или може да се реши да се отстрани всичко, което се прецени от лекаря, и ако се отстрани това да не попречи на посредващо лечение? Ганев или Косев, или някой друг - ще се побъркам.... Благодаря ви, че ме прочетохте! Желая ви да сте здрави и да намирате бързо вашия лекар HeartFlowers Four Leaf Clover

# 982
Нито един от тримата не работи в УМБАЛ "Св. Мерина". Тошо Ганев е с частен кабинет и завежда урологията в МБАЛ "Св Анна".
   Анакиевски също напусна "Св.Марина" и сега работи в собствен МЦ.
   За кой Косев става въпрос. Ако е Петър Косев, много е внимателен и отзивчив.
   Той работеше преди няколко години също в УМБАЛ Св. Марина, заедно с екипа на Анакиевски. Но не знам прави ли биопсии, поне ще ви насочи и обясни.

# 983
Благодаря! Да, за Петър Косев става въпрос, разбира.ах от личната, че прави, просто не знам с какъв опит е в тази област.. Иначе съм водила сина ми при него, и съм много доволна и като отношение и като резултат на лечението.
Въпросът е сега някой да вземе материал за биопсията и да я изследват.

# 984
Здравейте! Опитвам се да намеря добър уролог за преглед на простатата (за баща ми)...
Моля за предложения.
Смело препоръчвам доцент Владимиров в ИСУЛ, 217 кабинет. Няма да сгрешите, ако се обърнете към него.

# 985
Здравейте,
Откриха рак в пикочния мехур и бъбреците на баба ми, която живее във Велико Търново. Тук не работят такива проблеми.
Насочихме се към Александровска (защото живеем там). Имаме записан час при д-р Янев за утре.
Притесняваме се дали ще я приемат в болницата, защото трябва да е на хемодиализа.
В Търново ни казват, че могат да ни съдействат за прием в Плевен, в “Георги Странски”
Ако не я приемат в Александровска, нямало да я приемат отново в Търново.

А в Пирогов ни казаха, че отдели е пълно и няма как да я приемат.

Нещо не мога да им хвана спатиите. Някой има ли и формация каква е заетостта на отделението в Александровска?

# 986
Здравейте, препоръчайте ми моля, добър уролок. Тази седмица при скенер на корем откриха образование 21мм. в единия бъбрек на татко. Направихме и ЯМР. Възможностите ни в Пловдив се изчерпаха. Всички специалисти са на разнопосочни мнения. Утре сме в София за второ ЯМР, но търся и уролог, който да погледне резултатите от образните изследвания направени до сега. Никой не ни казва категорично какво е. Едни казват биопсия, други казват да не се пита и да се проследи 2-3 месеца, а някои са на мнения, че докато е време трябва да се отстрани целия бъбрек.

# 987
Здравейте,  може ли мнение за д- р Тимов от Софиямед или препоръчайте добър уролог за София. Синът ми (18г.) е опериран, като бебе от вродена хидронефроза, а другия бъбрек му е двоен. Правихме сцинтиграфия и се оказа, че оперирания бъбрек е с редуциран паренхим и работи само на 16%, а двойния работи на 84%. Чудя се дали може с нещо да подобрим нещата, някой от Вас сблъсквал ли се е с двоен бъбрек?
Благодаря Ви предварително!

# 988
V tokuda rabotqt s robota davinci
Absurd e da se maha bubrek za neshto tolkova .alko!
Здравейте, препоръчайте ми моля, добър уролок. Тази седмица при скенер на корем откриха образование 21мм. в единия бъбрек на татко. Направихме и ЯМР. Възможностите ни в Пловдив се изчерпаха. Всички специалисти са на разнопосочни мнения. Утре сме в София за второ ЯМР, но търся и уролог, който да погледне резултатите от образните изследвания направени до сега. Никой не ни казва категорично какво е. Едни казват биопсия, други казват да не се пита и да се проследи 2-3 месеца, а някои са на мнения, че докато е време трябва да се отстрани целия бъбрек.

# 989
Здравейте, препоръчайте ми добър уролог в София за камък в уретера и хидронефроза втора степен,  който да ми обърне внимание. Преди 1 месец получих бъбречна криза със задръжка и се видя камък в уретер 5 мм, после се придвижи камъка и мислех, че вс е наред до преди 1 седмица, когато отново имах криза, правих скенер с контраст и се видя камъка и отново задръжка. Болките отшумяха , но хидронефрозата си стои. Ходих при Семерджиев,  но не ми обърна внимание. Къде да ходя вече не знам?

Здравейте, как сте справихте ли се и при Салтиров бяхте ли?
Аз мога да дам негативно мнение за Анакиевски във Варна и за Василев в София. Първият с преглед 5-6 минути без да прочете доста обемната документация. Вторият след 2 операции за слагане на стент бъбрекът е запушен отново, че и другият е запушен вече. И ВМА София като частна болница ли се води или е държавна?

Общи условия

Активация на акаунт