Препоръчйте добър уролог!!

• 755 476
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте, искам да споделя с вас какво невероятно отношение получихме от д-р Владимир Василев от ВМА, началник на отделение по реконструктивна урология. Невероятен лекар и човек с главно Ч! На който му се налага нещо, свързано с неговата специалност, препоръчвам от цяло сърце!

# 961
ely.petkova, оперира ли Ви докторът, от какво сте доволна? На мен ми каза при изписване да не очаквам да ме помни и че забравя имената на пациентите веднага, когато му обърнат гръб да си тръгнат. Иначе е внимателен да, но той не оперира, доколкото знам.

# 962
Той е лекуващия лекар на майка ми. Откриха и тумори в пикочния мехур и след обикаляне на три различни доктора, другите двама може да са много добри като специалисти, но нямат капка човещина и разбиране се спряхме на Василев, точно защото подходи с внимание и приятелско отношение. Да, операцията я проведе д-е Николай Василев, но през цялото време и Влади Василев е бил в операционната. Майка ми каза, че и Николай Василев също е страхотен, но аз лично съм се виждала само с Влади и за това дадох отзива само за него!
ely.petkova, оперира ли Ви докторът, от какво сте доволна? На мен ми каза при изписване да не очаквам да ме помни и че забравя имената на пациентите веднага, когато му обърнат гръб да си тръгнат. Иначе е внимателен да, но той не оперира, доколкото знам.

# 963
  • Сливен
Не става със стент операцията януари ще ми е правят не можело по рано защото имало по спешни случай.А аз умирам от болка.
Искат да сложат нефростома до операцията.Някой с нефростома.Страх ме е.Как се поддъра

# 964
fair wind_82, аз съм била с нефростома за около 2 месеца, преживява се. На мен дори ми я сложиха без упойка. Прави се външен отвор през кожата до бъбрека и се поставя малка тръба, свързана с торбичка (която се подменя периодично, торбичките се купуват от аптека по НЗОК, ще ти кажат кое как). После отворът се обшива с конци. Ще изпиташ облекчение след слагането на нефростомата.

# 965
  • Сливен
fair wind_82, аз съм била с нефростома за около 2 месеца, преживява се. На мен дори ми я сложиха без упойка. Прави се външен отвор през кожата до бъбрека и се поставя малка тръба, свързана с торбичка (която се подменя периодично, торбичките се купуват от аптека по НЗОК, ще ти кажат кое как). После отворът се обшива с конци. Ще изпиташ облекчение след слагането на нефростомата.
Много ти благодаря за бързия отговор.

# 966
Ще се справиш, но не се съгласявай без анестезия.
Скрит текст:
По принцип се поставя с пълна упойка, но нямаше анестезиолог, а беше спешно, и изтърпях кански болки, а държа много на болка. След пробиването вкарват и контрастно вещество, за да се види кое как - това е още по-нетърпимо. Накрая чак за зашиването сложиха малко лидокаин Laughing

# 967
Fair ,и аз съм била с нефростома и като Росита без упойка заради алергии.
За стендове и нефростоми забравих след пластиките на д-р Джинович.Има тема за него във форума.След 14-15г урологични години в България,мислих,че няма с какво повече да ми се помогне,но д-р Джинович е вълшебник.

# 968
  • Сливен
Здравейте вчера късно ми сложиха нефростома,въпреки стента е имало заддръжка пак.Бях със спинална упойка.Вчера късно ми го сложиха днес и вчера изтече мн кръв в нефростома.Днес ме изписаха.Нормално ли е да не ми се пикае много т.е нефростома е само на левия бъбрек и се отделя доста урина в торбичката.Във вкъщи съм с удължена торбичка за катетър.Нормално ли е да има още болки.

# 969
Нормално е да има болки още 2-3 дни, все пак е рана, шевове. Пий повече вода да засилиш диурезата.

# 970
  • Сливен
Пак съм аз
От както съм с нефростома корема видимо е по подут и си го усещам подут.
Като хапна малко може и да една хапкка веднага се оригвам извинявам се за тези подробности.
Но ми е притеснено понеже съм оперирвана преди 10 години от перитонит
Ковида го изкарах с силно преплетени черва .Писах на доктора казва че няма как да е от нефростома

# 971
Здравейте!
Баща ми е с рак на простата и ще трябва да се направи операция за премахването и.
Можете ли да ми препоръчали хирург? В София или Плевен.
За момента клоня към проф. Салтиров, д-р Цеко Петков и проф.Николай Колев.
Някакви препоръки кого да избера?

Благодаря ви предварително

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 15:44 от FuSTuKa

# 972
Здравейте,мой близък и с простатит
Дали може да ми препоръчате специалист в тази област.
Докторите които обиколихме не се заемат да го лекуват,а на моменти ситуацията става критична .

# 973
Здравейте, синът ми скоро става на 18 г. и ни е необходим добър уролог за възрастни за София, защото до сега посещавахме детски уролог.
Необходимо ни е да направи обстоен преглед и да му попълни документите за ТЕЛК.
Моля препоръчайте ни отговорен човек !
Благодаря Ви предварително!

# 974
  • София
Здравейте. На баща ми му предстои операция на дивертикули, които са доста големи, около 14 см, лекарите при които ходихме, казаха, че за първи път виждат такова чудо. Наричат баща ми човекът с трите пикочни мехура. Ноември месец му сложиха два стента, а сега трябва да запишем час за операция. Бяхме се насочили към професор Давидов, но цената на операцията ни идва доста скъпа и започваме да обмисляме и друг вариант. Може ли да ми препоръчате други уролози-хирурзи в София? Според професор Давидов операцията ще е лапароскопска. От други места ни казват, че по-добрия вариант и успешен би бил стандартната операция с рязане. Моля някой ако е минал през това, да ни даде насоки, че сме се побъркали вече.

Общи условия

Активация на акаунт