Препоръчйте добър уролог!!

• 755 545
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте.Нещо не става със стента (втори стент).Болки доста в областа на бъбрека и често ходене до тоалетна дори за една капка и пари адски пари-стерилна уриина чиста.Вчера за пореден път бях на преглед -връща се леко урина-препорчват пластика на уретера заради стеснение или смяна на стента с друг вид стент.
Незнам какво да правя другата седмица доктора ще ми звънне да се разберем.
Аз отказвам лапароскопски -понеже имах гинекол.лапароскопска и имах усложнения доста.Въпроса ми е някой преминал през такава операция -мнение и цена ориентировъчно
Преди години лежах в света Ана с една жена дето и бяха правили пластика на уретера
Др Бачев  и професора дето е завеждащ
Жената беше мн доволна
И до ден днешен се чуваме
Препоръчвам

# 946
Здравейте. Изчетох доста от темата, къде добри отзиви, къде лоши за дадени лекари. Много спешно ми трябва добър уролог, става дума за тумор на пикочен мехур на жена. Спрях се на д-р Калоян Давидов в Софиямед, препоръчаха ми също Владимир Василев и Цеко Петков от ВМА. Мнение от вас за тези лекари или за някого другиго ще е много полезно! Благодаря!!!

# 947
Здравейте! Може ли мнение за д-р Десислав Тасков от СБАЛОЗ гр. Варна? Благодаря!

# 948
Бъдете внимателни с Огнян Гъцев от ВМА. Търсете и второ мнение. Омаловажава проблема, после е късно. Публикации, интервюта, бута се, но не е добър и не цени живота на хората.

# 949
Бъдете внимателни с Огнян Гъцев от ВМА. Търсете и второ мнение. Омаловажава проблема, после е късно. Публикации, интервюта, бута се, но не е добър и не цени живота на хората.
Може ли да кажете защо? Аз го мисля за много отзивчив и старателен, но може да съм се заблудила. И, да, ходи и участва в различни операции като доброволец.

# 950
Може ли да кажете защо? Аз го мисля за много отзивчив и старателен, но може да съм се заблудила. И, да, ходи и участва в различни операции като доброволец.
Явно иска да си създаде име, но мисля, че отзивчивостта и старанието са привидни и зад това се крие недостатъчен опит, грешки и малко безотговорност.  А в тази сфера трябва мисъл и предпазливост. Всеки живот е ценен. Без значение дали човекът е на 50 или 70. Не работиш със зеленчук, който да хвърлиш.
 В какво доброволчество имате предвид, че е участвал? Откриването на оцелели след земетресението в Турция ли? Ако е това, то не го прави добър специалист по урология.
От личен опит предупреждавам хората да не му се доверяват, ако им каже, няма ти нищо, здрав си, че може да не е така. И като цяло за грешен подход на лечение. Не знае. По вестници и списания лесно се дават интервюта и съвети, спасяването на човешки живот е друго.
Човек се учи и от грешките си, но ако не желаете да сте му опитно зайче в израстването, не му се доверявайте напълно.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 14:11 от EDA_77

# 951
Здравейте. Мой роднина е със стеснение на уретрата - стриктура. Последната година е ходил 3 пъти да я разширяват, вече става много на често. Доктора казва че не може друго да се направи, като се запуши, пак в болница за разширяване. Търся доктор за второ мнение, чета за стенд или уретропластика. насочила съм се към проф Салтиров ВМА, проф Красимир Янев Александровска или д-р Адриан Попов Токуда. Моля за мнения кой доктор ще препоръчате

# 952
Проф. Салтиров отсъства от септември, не знам дали се е върнал, по-скоро - не. При някого от другите двама запишете час. Може да се пробва със стент, не са ли му предлагали лекуващите доктори?

# 953
Проф. Салтиров отсъства от септември, не знам дали се е върнал, по-скоро - не. При някого от другите двама запишете час. Може да се пробва със стент, не са ли му предлагали лекуващите доктори?
Не му предлагат никакъв вариант, не можело нищо друго да се направи, нз защо. Затова търсим второ мнение. Вчера съм записала час за Салтиров за 06.01, но ако има някой по добър мога и да го отменя часа. Чета че проф Салтиров се занимава повече с бъбреци, сестрата която ми вдигна телефона не можа да ми каже дали се занимават със стендове...

# 954
  • Сливен
Не му предлагат никакъв вариант, не можело нищо друго да се направи, нз защо. Затова търсим второ мнение. Вчера съм записала час за Салтиров за 06.01, но ако има някой по добър мога и да го отменя часа. Чета че проф Салтиров се занимава повече с бъбреци, сестрата която ми вдигна телефона не можа да ми каже дали се занимават със стендове...
Аз бях при проф Солтиров август месец поради стеснение на уретера и си изказа мнението даже си предложи и услугите.

# 955
Sunny_82, занимават се със стентове със сигурност във ВМА, преобладаващо даже, но за конкретния случай не знам дали е възможно. При първа среща професорът говори смело, че има голям шанс, а после, след като не се получи, казва - нищо не съм обещавал.

# 956
Аз бях при проф Солтиров август месец поради стеснение на уретера и си изказа мнението даже си предложи и услугите.
И какъв е резултата впоследствие, какво ви предложи?

# 957
  • Сливен
И какъв е резултата впоследствие, какво ви предложи?
При мен директно каза ,че не подлежи на операция и каза ,че само смяна на стент.
Вече 8 месеца не става със стентове за 4 -ти път лежа (не при него де)  запушват се постоянно ме боли три дни имах мн кървава урина.Та тук в моя град ми предлагат операция дърпах се -но вече се съгласих.

# 958
fair wind_82, във ВМА не им се занимава с операции. Иначе със стентове може и години наред да си.
А операциите са успешни при деца, при възрастни е под въпрос, защото при зарастването се образува фиброзна тъкан, което пак води до запушване.

# 959
  • Сливен
fair wind_82, във ВМА не им се занимава с операции. Иначе със стентове може и години наред да си.
А операциите са успешни при деца, при възрастни е под въпрос, защото при зарастването се образува фиброзна тъкан, което пак води до запушване.
Да то моето е от предишни операции .
Но не става със стентове постоянно съм с адските болки-преди 15 дни ми го смениха че беше се запушил а беше на 1 месец стента.
Сега пък три дни много кръв пиках.Просто не става ....

Общи условия

Активация на акаунт