Препоръчйте добър уролог!!

• 755 631
  • 1 094
  •   2
Отговори
# 930
Да, може, но може и в темата, нали е за уролози. Както решите.

# 931
  • Сливен
Моята история мисля ,че бях е написала.Но на кратко 2013 след операция от перитонит в ренимация забелязаха,че не отделям урина в катетъра и от там урографии и се видя прекъсване на двата уретера-сложиха ми стендове с който бях 4 месеца +катетър през тези 4 месеца.След това имам още една коремна операция и секцио.
През годините периодично правих кризи и но през последната година зачестиха.Последната от април беше мн силна системиге не помогнаха.От там скенер  с контраст и се видя силно нагънат и стеснен уретер.Сложиха ми стенд.Ходих при един доцент отвратително държание каза операция но просто за мен това ще е  5 и да физически ще издържа ,но психически не мога-и тогава ми каза ами ходи си тогава със стендовете-2 мин преглед 100 лв -не съм за парите,но отношението му беше под всяка критика.След това ме насочиха към Проф.Маринов в Александровска или Проф.Салтиров във ВМА.Отидохме при проф Салтиров и гледа диска и каза ,че това е в следствие от самите операции срастванията от там се е получило това с уретера.Каза ,че за операция хубаво добре ама нямало смисъл-няма какво да ми предложат.
Сега ми смениха стенда и доктора ми предложи уропластлика-но му казах дали не е рисковано със толкова мн сраствания и той каза да.
Сега във четвъртък ми махнаха стенда ,почнаха болките и се видя,че бъбрека пак заддържа и ми сложиха стенд.Казват,че самия уретер въпреки дългия престой на стенда има пак стеснение.
Вие вече колко време сменяте стенда.Как се чувствате.Аз днес пак имам болки.
Да не говоря ,че постоянно в стерилните урини се изолират бактерии и все съм на Аб.
Аз съм от Бургас.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 21:15 от fair wind_82

# 932
На лекарите не им се занимава с отворени операции или с лапароскопски, след като получават същите пари за уретероскопии, мързи ги да оперират 3 часа, след като ще направят една уретероскопия за 20 минути и после ще ти кажат, че нищо повече не може да се направи. След като не може нищо да се направи, да се пенсионират.
На първата среща с професора той ми казва, че предишните не са си свършили в работата и едва ли не съм на правилното място, а на третата - "не знам какво да те правя" с ядосан тон. Ами след като не знаеш, отстъпи на други лекари, които ще знаят.

# 933
  • Сливен
От колко време сменяте периодично стенда.
А вие при кой ппофесор сте ходили

# 934
От 2019 г. е моят проблем, в "Александровска" си оставиха ръцете - повредиха ми уретера при разбиването на камъка, затова не искам да чувам за тая болница, после в МВР болница, "Токуда" и "ВМА".

# 935
  • Сливен
От 2019 г. е моят проблем, в "Александровска" си оставиха ръцете - повредиха ми уретера при разбиването на камъка, затова не искам да чувам за тая болница, после в МВР болница, "Токуда" и "ВМА".
Благодаря ви за информацията

# 936
  • Сливен
Здравейте.Някой тренирал ли е със JJ стенд.Леки умерени тренировки
Степер ,гири

# 937
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес за първи път в живота си бях на йога. С JJ съм, който вече е за смяна. Какво може да пречи, не се бях замисляла?

# 938
  • Сливен
Днес за първи път в живота си бях на йога. С JJ съм, който вече е за смяна. Какво може да пречи, не се бях замисляла?
До колкото ми обясниха при по тежко натоварване почва да дразни и да кърви самия стенд

# 939
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, то моят, както написах, е за смяна вече. В сряда съм на уролог, надявам се вече да каже кога ще го сменяме, че просрочихме вече с 2м заради лъчетерапия и други тъпотии. Нямам спомен да сме говорили за натоварваници, но аз и без това се пазя от такива. Надявам се, че йогата не се брои.

# 940
  • Сливен
Хм, то моят, както написах, е за смяна вече. В сряда съм на уролог, надявам се вече да каже кога ще го сменяме, че просрочихме вече с 2м заради лъчетерапия и други тъпотии. Нямам спомен да сме говорили за натоварваници, но аз и без това се пазя от такива. Надявам се, че йогата не се брои.
Колко време ви стой стенда.
Моя скоро го сменихме скоро скоро 7 дни.Предния беше 7 месеца и доста ми беше възпален пик.мехур.Накрая само бактерии се изолирваха.И по какъв повод ви е сложен

# 941
Зравей 2017 лежах в болница в света Анна с еднажена ет и првиха пластика. Всичко
ее много сполучливо  и до ден днешен поддържаме връзка . Др Бачев извърши операцията  quote author=fair wind_82 link=topic=136885.msg48610369#msg48610369 date=1727523462]
Здравейте.Влезнах в болницата и ми извадиха стенда.Но ме хванаха болки и на прегледа се установи,че бъбрека почна да заддържа урина и ми поставиха нов стенд.
След 3 месеца пак ще го сменят.Предлагат ми уропластика-въпроса ми е на вякой правена ли му е.Лапараскопски ли е самата операция.
Страх ме е понеже имам мн сраствания и от там се е променила и се е получило това стеснение.Но пък не мога да карам само на стендове.
Пик.мехур е бил възпален и даже стенда е бил с образувани кристали.
[/quote]

# 942
Здравейте, а за цистит по-добър от двамата - д-р Цеко Петков или д-р Кремена Петкова?
Благодаря!

Зависи какъв е цистита - с бактерия или без, колко често го имате и т.н. Казвам го от опит Simple Smile

# 943
Бягайте далеч от д-р Василев. Много си изпатих с него. Разбиваше ми голям камък и ме заряза на
половината операция. Остави ме с множество парчета от разбития на половина камък в бъбрека
с големина която не позволява да излязат по естествен път. След него претърпях още 2 операции
от д-р Борил Петров от болница Лозенец за да могат да ме оправят.

# 944
  • Сливен
Здравейте.Нещо не става със стента (втори стент).Болки доста в областа на бъбрека и често ходене до тоалетна дори за една капка и пари адски пари-стерилна уриина чиста.Вчера за пореден път бях на преглед -връща се леко урина-препорчват пластика на уретера заради стеснение или смяна на стента с друг вид стент.
Незнам какво да правя другата седмица доктора ще ми звънне да се разберем.
Аз отказвам лапароскопски -понеже имах гинекол.лапароскопска и имах усложнения доста.Въпроса ми е някой преминал през такава операция -мнение и цена ориентировъчно

Общи условия

Активация на акаунт