Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Зара Кехайова работеше в един от Герберите - май този, който е до кметството. Не съм я посещавала обаче от десетина години и може и да се е пенсионирала вече.
точно кехайова беше, една едра жена
но съм ходила преди 5 години най-много и си работеше

# 136
Миналата година работеше Зара Кехайова.

# 137
  • Пловдив
Благодаря...ще видя кое как и ще звъня да питам.

# 138
  • Пловдив
Зара Кехайова дори и да работи все още, не я препоръчват повечето стоматолози. Изкарала е тежко заболяване и не работи както преди. А мисля, че дори не се хваща да вади зъби.

# 139
Благодаря за отзивите за автосервиз,в интерес на истината в Димов минавам прегледите на колите,но не съм ги ползвала.за други услуги,но са ми удобни и ще пробвам при тях.

# 140
  • Пловдив
Аз затова и споменах, че може и да се е пенсионирала, защото си беше на възраст и преди 10 години.

Вадила съм мъдреци и при д-р Тончев от Дентална клиника "Станков"

# 141
Д-р Кехайова извади мъдреците на дъщеря ми, последня преди месец и половина. Работи. Обадете се.

# 142
Бихте ли препоръчали добър фризьор/стилист, от който сте доволни, дал ви е добър съвет за оформяне на косата ви? Имам доста дълга, права и тънка коса и бих искала мнение за промяна на обичайното подстригване, да придаде плътност и т.н?
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 143
Курс по графичен дизайн в Пловдив от който да сте доволни или да познавате доволни?

# 144
  • Пловдив
Joana85,  Анна 0899339746, салонът й е в Кючюка, близо до Марса. Препоръчвам я и като фризьор и като колорист.

# 145
Има ли магазини в Пловдив, които предлагат изделия на сладкарница Нико Асеновград?

# 146
  • Пловдив
В Метро Тракия

# 147
# 148
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали добър фризьор/стилист, от който сте доволни, дал ви е добър съвет за оформяне на косата ви? Имам доста дълга, права и тънка коса и бих искала мнение за промяна на обичайното подстригване, да придаде плътност и т.н?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Аз съм изключително доволна от стелист Миша в Арт студио за красота на ул.Абаджийска19.Никога преди това не съм имала толкова дълга и плътна коса.

# 149
Някой знае ли къде мога да намеря такава кошница,празна и по възможност бяла.https://www.dendina.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт