Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 765
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте,  някой може ли да препоръча пекарна за тутманик и питка. Искам да е вкусно, не държа на някакви красоти и украси.

# 166
От Амброзията на Богомил съм поръчвала масленица и съм много доволна. Другата добра пекарна е на Пожарната.
https://m.facebook.com/CakesAmbrosia/
https://bakery-3823.business.site/

# 167
Здравейте момичета, насочете ме, моля, към магазин за платове и копчета, в Кършияка и Центъра по възможност. Единственият, който знам е в подножието на Пешеходния мост, но нямаше каквото търся. Благодаря предварително!

# 168
  • Майничка
Платове в Какаду, до тоалетните на Капана. Копчета има пак в Капана, след Бижуленд.

# 169
На Железарска, преди Какаду има добре заредена кинкалерия. Но в Мазиар, до пешеходния мост където сте ходили, обикновено има всичко.

# 170
Знаете ли в кой м-н на Waikiki има най-голямо разнообразие на дрехи за бременни? В МОЛ Плаза е доста бедно.

# 171
В аутлета в Ритейл парк няма със сигурност. Обърнахме целия втори етаж миналата седмица, не видях дрехи за бременни.

# 172
Благодаря,  аз пък най много на този м-н се надявах.

# 173
  • Пловдив
Днес видях панталон и още нещо (не помня рокля ли беше, туника ли)  за бременни в Лидъл на бул. България, бившия Практикер.

# 174
А пък аз съм в търсенена раница за подарък на мъжа ми. Къде да разгледам?

# 175
А пък аз съм в търсенена раница за подарък на мъжа ми. Къде да разгледам?
Декатлон Wink , ако иде реч за туристическа.

# 176
  • до най-прекрасния мъж
В аутлета в Ритейл парк няма със сигурност. Обърнахме целия втори етаж миналата седмица, не видях дрехи за бременни.
Има, скоро купувах рокли, тениски и панталон. Само че са малко забутани и трябва да се оглежда добре. Последно бяха като се изкачиш по стълбите на близката къса страна в дъното. Няма голямо разнообразие, 3-4 щендера са, но има.

# 177
  • Пловдив
Трябва ми магазин за дръжки за мебели тези на Молдавия ги минах,кажете къде другаде мога да отида?

# 178
Трябва ми магазин за дръжки за мебели тези на Молдавия ги минах,кажете къде другаде мога да отида?
Зад Т-Маркет на Ресторант Стадиона.

# 179
Дрехи за бременни мернах в Ню Йоркър или в Синсей, не помня, защото не търся и случайно ги видях. И в Уайкики има, но за там сте писали.

Общи условия

Активация на акаунт