Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,трябват ми няколко малки кутийки като тези в който се подаряват бижута,търсих в пепко и кик ,но нямаха,идеи от къде мога да намеря?

# 241
Скоро гледах такива кутийки, в магазин "Хита"(магазин от типа на левче) до автогара Родопи. Предполагам че във всички техни магазини ще ги има.

# 242
Здравейте,трябват ми няколко малки кутийки като тези в който се подаряват бижута,търсих в пепко и кик ,но нямаха,идеи от къде мога да намеря?
В подлеза на Тримонциум в два-три магазина има. И общо - взето навсякъде, където продават бижута продават и такива кутийки.

# 243
  • Пловдив
В Бижуленд има /картонения вид/, онези с кадифе в златарски магазини.

# 244
  • под тепетата
В Емарт също има кутийки.

# 245
В китайския магазин Панда съм виждала малки кутийки.

# 246
  • Пловдив
Нещо с мотиви на Хари Потър, без да се налага да поръчвам, че ми трябва за вчера......Чаша, химикал, тетрадка, шапка......

# 247
  • Пловдив
Нещо с мотиви на Хари Потър, без да се налага да поръчвам, че ми трябва за вчера......Чаша, химикал, тетрадка, шапка......

В билла, но трябва да имаш точки. Иначе чашата е 20 лв, с точки - 6 лв, има раници и чанти, чадъри и бележници няма, изчерпани се. Термос имаше в билата на Родопи, но беше останал един. Това е информация от вчера
Трябва да имаш била карта с натрупани точки или да попаднеш на някой с такава, който няма да си ползва точките. Може и на сговорчива касиерка да случиш, моята дъщеря така си взе чаша още в началото. Голям мерак, беше готова да даде 20 лв., но касиерката чукнала нещо и ѝ дала чашата за 6 лв.

# 248
Здравейте, къде опаковат подаръци, освен на Отец Паисий?

# 249
В Orange последно имаше и мисля че в Booktrading, но за второто не съм сигурна. Можв да погледнете сайтовете на двете фирми и предварително да харесате, за да не се разкарвате до физическия магазин напразно. Шапки, шалове и тениски имаше също в H&M и в Sinsay.

# 250
  • Майничка
Виж в "На тъмно", обикновено има все нещо, в т.ч. и чорапи (невероятно високо се котират!).😉

# 251
  • Пловдив
В Пепко имаше седмица на Хари Потър, почти съм сигурна, че ще има останали артикули.

# 252
  • Пловдив
10:00-16:00 /16.10/ - безплатни мамологични прегледи под егидата на Сдружение на жените мотористи "Lady Bikers MPowered"

https://facebook.com/events/s/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0% … /188838830037451/

# 253
  • Пловдив
Здравейте, къде опаковат подаръци, освен на Отец Паисий?
В Мол Плаза на втория етаж, където е яденето.

# 254
Къде в Пловдив могат да изработят бамбукови щори по поръчка?
Разгледах няколко сайта на магазини за щори, но не намерих бамбукови щори да предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт