Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 390
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Някой с препоръки за школа за рисуване?

# 61
  • Пловдив
Ателие ''СевКолорит ''. Севлия Тодорова е страхотна, с две ръце препоръчвам.

# 62
  • Пловдив
За чертането...става дума за чертане и писане с туш.
Подобен комплект ще ми трябва...
Скрит текст:

The Game...не са обяснили къде. Просто трябва да се набавят.
Благодаря!

# 63
  • Euskal Herria
Мистик, държиш да е физически магазин ли? Онлайн може да потърсиш рапидографи.
Не помня откъде купихме на дъщеря ми, беше преди доста години. Все си мисля, че беше от книжарницата до техникума.
И нека синът ти да попита кои номера ще му трябват за чертането, не всички в комплектите се ползват.

# 64
  • Пловдив
Със сигурност до Строителния в книжарницата ще има такъв комплект. Само за марката не съм сигурна дали ще е тази. Аз имам подобен комплект рапитографи, но на Ротринг, купуван точно от книжарницата до Строителния.
Скрит текст:
Ако говорим за техническо чертане точно в Строителния като предмет, бих препоръчала да не си взимате цял комплект, по-добре по отделно, не всичко от комплекта ще се използва. Важни са различните дебелини рапитографи. Едно време от моя комплект ползвах само туша и пергела и единия рапитограф. За часа, преподавателя държеше на други дебелини и тях си ги взимах отделно. Като цяло комплекта не е лош, но ако знаете кои дебелини точно ще ви трябват, според мен ще е по-добре "насипно" да си ги вземете.

# 65
  • Пловдив
Няма да са всички, да...
Ще мина на обяд да проверя.

# 66
  • Euskal Herria
Ако не намериш в книжарницата, може да погледнеш тук (или пък за информация):
http://www.b-arch.eu/

# 67
  • гр.Пловдив
Аз пък съм в издирване на фирма за "циклене - шлайфане -полиране" или каквото му се вика на мозайка.

# 68
  • Пловдив
Някакви контакти да ви се намират?

# 69
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, можете ли да препоръчате добър офталмолог в Пловдив? Бременна съм, с висок диоптър и ми препоръчаха специализиран преглед-налягане, дъна, ретина. Много съм доволна от оптиката, в която ходя, но едва ли ще ми свършат там работа. По-скоро лекар от специализиран кабинет или болница. Но кой и къде?

# 70
  • Пловдив
Някакви контакти да ви се намират?

Нямам актуални за съжаление. Когато дъщеря ми ходеше школата се намираше в къщата на Енчо Пиронков. Севлия беше уредник в музея на Златю Бояджиев, освен там да се попита, ако нищо не излиза в интернет.

Сега прочетох, че вече работи към Градската художествена галерия.

# 71
  • Пловдив
Момичета, можете ли да препоръчате добър офталмолог в Пловдив? Бременна съм, с висок диоптър и ми препоръчаха специализиран преглед-налягане, дъна, ретина. Много съм доволна от оптиката, в която ходя, но едва ли ще ми свършат там работа. По-скоро лекар от специализиран кабинет или болница. Но кой и къде?

Доволни сме от Очен център Виста, записваш си час в супердок.
Намира се в Южен, бившия РУМ Родопи, сега е МБАЛ Света Ана, на бул. Ал. Стамболийски.

ходили сме и във ВизАрт, но трябва да се опиташ да си запазиш час при д-р Попова
последния път синът ѝ нещо не "видя" астигматизма на дъщеря ми, съответно очилата не бяха така, както трябва.

# 72
  • Пловдив
И аз правих два такива прегледа през бремеността, останах доволна от др Анета Христова Иванова, работи със здравна каса, кабинетът й се намира на бул. Шести септември #82 - 032/649755
Имайте предвид, че разширяват зеници и ако шофирате поне два часа, след прегледа няма да можете.

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Не знам дали е коментирано.
Отсечката на ул. "Лев Толстой" от Полиграфията до ул. "Богомил" - паважната част покрай поделението и училищата, е в ремонт и е затворена за движение на автомобили вече. Бяха писали за предстоящия ремонт, но днес реално пристъпиха към дейности. Да го имате предвид, защото сутринта в 8 часа доста  шофьори се оказаха пред загражденията.

# 74
  • Пловдив
Не знам дали е коментирано.
Отсечката на ул. "Лев Толстой" от Полиграфията до ул. "Богомил" - паважната част покрай поделението и училищата, е в ремонт и е затворена за движение на автомобили вече. Бяха писали за предстоящия ремонт, но днес реално пристъпиха към дейности. Да го имате предвид, защото сутринта в 8 часа доста  шофьори се оказаха пред загражденията.
откъм поделенията и хотел Империал е затворено Simple Smile
Откъм училищата, т.е ул. Арх.Камен Петков си е отворена...реално училищата не работят, заради ремонт на сградите.

Общи условия

Активация на акаунт