Електронно здравно досие еЗдраве не работи?

• 1 536
  • 17
  •   1
Отговори
някой друг има ли този проблем?  Мисля че е проблем с уебсайта, но продължава повече от седмица.

когато избера метод за идентификация, страницата никога не се зарежда.

https://his.bg/ezdrave/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAkoe9BhDYARIsA … wa_waApHhEALw_wcB

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:50 от hsieer212

# 1
Не знам дали става дума за същото като информация
Но ето тук има подобен сайт
https://pis.nhif.bg/main/

# 2
На мен с евротръст почти нищо не ми отваря, пробвай с b-trust.

# 3
Свали си приложението на телефона, активират го в поделенията на НЗОК или РЗИ.

# 4
На мен с евротръст почти нищо не ми отваря, пробвай с b-trust.
Може да има нужда от обновление Евротръст, преди работеше. Аз използвам само Битръст

# 5
Няма никакъв проблем с Евротръст, работи си приложението.

# 6
Някой опитвал ли е наскоро да влезе в своя eZdrave?  

Накарах всичките си приятели да го пробват и не се получи.  нито с КЕП, нито с Евротръст .. не работи уебсайта.

прав си, че евротръстът работи, а и другите КЕП работят също

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:20 от hsieer212

# 7
Свали си приложението на телефона, активират го в поделенията на НЗОК или РЗИ.
Активират и в офис на Информационно обслужване Simple Smile

# 8
А само с ПИК на НАП възможно ли е да се влезе?

# 9
А само с ПИК на НАП възможно ли е да се влезе?
При избор на ПИК на НАП + двуфакторна автентикация е необходимо да имате профил. Прави се от сайта (his.bg) , там работи , би трябвало и с приложението да е така.

# 10
Какви са вариантите това нещо да се прехвърли на нов телефон без електронен подпис и ходене до офиси?

# 11
Какви са вариантите това нещо да се прехвърли на нов телефон без електронен подпис и ходене до офиси?
Може да се пробва да се клонира приложението но не мисля ще стане (дали ще прехвърли "споделена тайна" между приложението и сървъра)

# 12
Добре ще проуча този въпрос, но преди това да изчерпя другия вариант. Има ли безплатен начин да се издаде и ползва електронен подпис?

# 13
Има - инсталира се приложението на Evrotrust, прави се регистрация, снимка на лична карта и селфи и издават безплатен електронен подпис. С него може да се влезе в еЗдраве и всички други сайтове/приложения, които го поддържат.

# 14
Пробвах с този подпис, подписа работи но ездраве ми дава ERR_CONNECTION_ABORTED след като подпиша входа. Може да е защото не съм излязал още от стария телефон, само на едно устройство ли може да се регистрира един профил едновременно?

Общи условия

Активация на акаунт