Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Можете от Homemax, Praktiker. Hamali. Bg.

# 646
  • о`майна лунна нощ е
В Метро има картонени плоскости, които да сгънеш на кутия.
Като производител - Темподем в с. Труд в стопанския двор, а в Пловдив - Дунапак Родина /на Рогошко шосе, ако не се лъжа. Но двата производителя, които давам, не знам дали имат физически магазини и дали работят на дребно.

# 647
  • Точно където трябва
Моля за препоръка за фирма за продажба на климатици. Да направят читава препоръка/ консултация за подходящ такъв, а не да гледат да пробутат някакъв си.

# 648
  • Пловдив
Ние взехме от фирма Кейси, на търговиите.Не сме обсъждали кой знае какво, защото климатика ни трябваше за Търговище, за монтаж нямаше смисъл да се говори в такъв случай, искахме Фуджицу и така.Пак чрез близък, питах го дали има познат дето продава климатици, даде ми телефона и се свързах с човека.Даже не разбрах как се казва, но беше много отзивчив.Доволни сме.

# 649
  • Пловдив
Търся шивач за машинно плетиво /за скъсяване/.

# 650
от къде мога да закупя кашони ? ще съм благодарна ако някой знае Simple Smile
Георги Бенев 3, точно след светофар 1вия двор вляво. Веднага 1вата барака - мини производители, правят всичко по размер, дебелина, малко бройки, бързи са и не са скъпи.

# 651
искаме да изненадаме колежка и да и доставим подарък и цветя у тях
има ли такава услуга в пловдив?

# 652
  • Пловдив
Нуждая се от съвет за хубав и голям физически магазин за играчки в централната част на града. Търсенето е на кукли Барби. Предпочитам да не е Хиполенд или Комсед, че видяното в интернет от тях не ми изпълни напълно търсенията.

# 653
  • Пловдив
искаме да изненадаме колежка и да и доставим подарък и цветя у тях
има ли такава услуга в пловдив?
виж бутик Лейди Ди...мисля имат доставка до адрес.
https://bg-bg.facebook.com/LadyDiFlowers/

# 654
Сладкарницата за цветя също имат доставка.
https://www.facebook.com/sladkarnicazacvetq

# 655
Общежитията на ПУ са до математическия факултет. Кола не ти трябва. От там има удобен транспорт до центъра, където пък паркирането е изключително трудно предвид синята зона, която е платена.
Студенти на ПУ се настаняват и в общежития на други университети, защото техните са много малко.
Не знам как се разпределят стаите, но балът при прием играе роля при класирането.
Тоест, който има по-висок бал взема по-хубавите ли? И има по-голяма вероятност да ги настанят в новите общежития на университета?

# 656
  • София
Тук момичетата ми предложиха за доставка на цветя Liziantus и флорист Нина Йотовска - препоръчвам с 10 ръце. Всичко направихме от разстояние, перфектно и коректно изпълнение на букета и доставката.
https://www.facebook.com/liziantus

# 657
Моля за препоръка на майстор тенекеджия/ бояджия.
Работата не е много, но е за човек с опит.

# 658
Знаете ли къде мога да намеря жълта ряпа (брюква)?
В Лидл, Кауфланд, Била не намерих.

# 659
А на четвъртък пазара?

Общи условия

Активация на акаунт