Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 408
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Хахах и аз ги мернах тези фунийки днес

# 631
Някой може ли да ми каже къде мога да поръчам такива домашни сладки като от едно време - фунийки с крем, прасковки....?
По-бюджетни от тези - има ги по магазините - https://www.facebook.com/SiPigroup/photos/?ref=page_internal

# 632
Относно детските лакове в Лили- да, тези за които говоря мисля, че са си марка на Лили. В Лили на Главната не искат сертификат.

# 633
Разбира се, че можеш да внесеш храна, за какво ще ти е хладилник тогава? Имат бани. Нормално е да не разрешават котлони заради безопасността на всички, но един мултикукър върши прекрасна работа и едва ли някой ще ти прави проблем за него. Има и бюджетни. Дъщеря ми е с такъв.
Общежитията на медицинския университет са ремонтирани, там са по 2 в стая. В тези на аграрния университет има и по 3 в стая. Тази година настаняваха в ремонтирани стаи.
Най - мизерни са стаите в УХТ.
Класирането е по успех и по доход на семейството. На сайта си е добре описано.
Благодаря много! И аз за мултикукър се замислях, но тъй като видях, че са забранили ползването на ел. уреди за готвене се зачудих дали за това също се отнася. За медицинския лично чувам хубави и лоши неща, на някой им се падали доста лоши общежития, но главно исках да знам за Пайсии Хилендарски обстановката как е. За УХТ какви потресаващи истории съм чувала, за там няма да коментирам. А за аграрния университет разбрах много рядко имат свободни бройки за хора от други университети, а и един от блоковете им няма санитарен възел - поне така беше описано в сайта. Иначе не знам имате ли информация, но дали се стига лесно от общежитията към Пайсии Хилендарски до факултета по Математика и информатика, имам кола и я ползвам и се чудя ще има ли предназначени места за всички там. Също по - добре и удобно ли е да се използва градския транспорт или личен?

# 634
Някой може ли да ми каже къде мога да поръчам такива домашни сладки като от едно време - фунийки с крем, прасковки....?
По-бюджетни от тези - има ги по магазините - https://www.facebook.com/SiPigroup/photos/?ref=page_internal
Духи , не търся бюджетни, искам качествени и вкусни...в бюджетните е цялата менделеева таблица и не знаеш какво ядеш

# 635
Разбира се, че можеш да внесеш храна, за какво ще ти е хладилник тогава? Имат бани. Нормално е да не разрешават котлони заради безопасността на всички, но един мултикукър върши прекрасна работа и едва ли някой ще ти прави проблем за него. Има и бюджетни. Дъщеря ми е с такъв.
Общежитията на медицинския университет са ремонтирани, там са по 2 в стая. В тези на аграрния университет има и по 3 в стая. Тази година настаняваха в ремонтирани стаи.
Най - мизерни са стаите в УХТ.
Класирането е по успех и по доход на семейството. На сайта си е добре описано.
Благодаря много! И аз за мултикукър се замислях, но тъй като видях, че са забранили ползването на ел. уреди за готвене се зачудих дали за това също се отнася. За медицинския лично чувам хубави и лоши неща, на някой им се падали доста лоши общежития, но главно исках да знам за Пайсии Хилендарски обстановката как е. За УХТ какви потресаващи истории съм чувала, за там няма да коментирам. А за аграрния университет разбрах много рядко имат свободни бройки за хора от други университети, а и един от блоковете им няма санитарен възел - поне така беше описано в сайта. Иначе не знам имате ли информация, но дали се стига лесно от общежитията към Пайсии Хилендарски до факултета по Математика и информатика, имам кола и я ползвам и се чудя ще има ли предназначени места за всички там. Също по - добре и удобно ли е да се използва градския транспорт или личен?
Да, с кола се стига лесно, а и има удобен паркинг.

# 636
  • Пловдив
Общежитията на ПУ са до математическия факултет. Кола не ти трябва. От там има удобен транспорт до центъра, където пък паркирането е изключително трудно предвид синята зона, която е платена.
Студенти на ПУ се настаняват и в общежития на други университети, защото техните са много малко.
Не знам как се разпределят стаите, но балът при прием играе роля при класирането.

# 637
  • Пловдив
В това /и мисля единствено/ общежитие на ПУ, до езиковите гимназии и новата сграда на ПУ, санитарните възли бяха на етажа. Стаите- много малки, предимно за трима и много малко двойки. И да са му правили ремонт, не виждам начин да са вкарали санитарен възел в стаите, просто няма място. Освен ако не е за сметка на съседната стая т.е да са останали наполовина по -малко стаи, а др да ги преустроят в бани към тях. Преди години беше най -мизерното общежитие в града.

# 638
  • Пловдив
В това /и мисля единствено/ общежитие на ПУ, до езиковите гимназии и новата сграда на ПУ, санитарните възли бяха на етажа. Стаите- много малки, предимно за трима и много малко двойки. И да са му правили ремонт, не виждам начин да са вкарали санитарен възел в стаите, просто няма място. Освен ако не е за сметка на съседната стая т.е да са останали наполовина по -малко стаи, а др да ги преустроят в бани към тях. Преди години беше най -мизерното общежитие в града.

До нова сграда на ПУ /колко е нова вече е друг въпрос/ има нови блокчета, не говорим изобщо за сградите до езиковите гимназии.

ще се допълня, за да не стават 100 поста за тези общежития
това е информацията на страницата на ПУ,
https://uni-plovdiv.bg/pages/index/2130/
всичко е описано, къде има санитарни възли, къде няма, в кои общежития се настаняват студенти на ПУ
Чайка са на Аграрния университет, Марица са на УХТ, Царевец са на МУ. В тях от години живеят и студенти на ПУ.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 12:05 от dundi73

# 639
  • Пловдив
Това е супер.

# 640
  • Майничка
Общежитието на ПУ в двора на езиковите от 4-5 години не функционира.

# 641
  • Пловдив
В Дм и Лили дали са напускали разни коледни козметични комплектчета?

# 642
  • Пловдив
В Дм и Лили дали са напускали разни коледни козметични комплектчета?
Да, има и адвент календари на Балеа и Алверде. Може да посетиш и темите на dm и коледните календари  Wink.

# 643
  • София
Да, има вече, одеве бях в ДМ.

Моите колеги от ПУ бяха настанени в различни общежития на другите унита, имаше и в тези на МУ, на АУ. Доволни си бяха. Ние живеехме до тези на АУ, ремонтираха ги, надявам се и вътре да са хубави условията. ММ е живял на Марица, защото беше студент на УХТ, мизерия е била голяма, но твърде много време е минало от тогава, вярвам, че са ремонтирани също.

# 644
от къде мога да закупя кашони ? ще съм благодарна ако някой знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт