Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 794
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, това е сервизът, в който е минала сестра ми. Запазила е час за 38лв, но на място са й взели 32. Защо нямам идея.
Скрит текст:
https://dekra-automotive.bg/годишни-технически-прегледи
За личен лекар ако ви устройва срещу Лидл на бул. България, горещо препоръчвам доктор Амбарева и доктор Милева. Те работят заедно и винаги има лекар в кабинета. Могат да се записват часове през Супердок. Когато бях с Ковид ми помогнаха супер много, всеки ден ми се обаждаше, накара ме да отида да ме прегледа, даде ми всички необходими направления и това края на ноември, началото на декември, когато беше кошмар.
Скрит текст:

# 211
Шивашки материали в Смирненски?

# 212
Toblerony123, откакто се е родила дъщеря ми преди 14 години цялото семейство сме при д-р Петрана Краева. Тя е педиатър и личен лекар. Има много бебета, много добър лекар е, досега нямаме объркана диагноза или неадекватно лечение. Кабинетът й е под големия блок в градинката зад колелото на Панаира. Има медицински център там, но не му помня точно името. За ориентир - мисля, че имаше и детска кухня под този блок, както и ГРАО на район Северен е там.

https://superdoc.bg/lekar/d-r-petrana-kraeva-7577
Само с часове през Супердок ли се минава?

# 213
  • Пловдив
По принцип да. Във вторник и четвъртък мисля, че ги задължиха да имат само детски консултации и затова няма обявени часове в супердок. Иначе, ако е за дете, по телефона се записва за тези два дни.
Ако е спешно - в другите дни първите часове са без записване докъм 9,30ч. или с уговорка с нея по телефона.

# 214
Някой да знае дали има магазин за храна за домашни любимци в кв. Западен / Прослав?

# 215
  • Пловдив
Тези излизат в близост на района

# 216
С/у главния вход на Мол Пловдив има голям зоомагазин.

# 217
За личен лекар ако ви устройва срещу Лидл на бул. България, горещо препоръчвам доктор Амбарева и доктор Милева. Те работят заедно и винаги има лекар в кабинета. Могат да се записват часове през Супердок. Когато бях с Ковид ми помогнаха супер много, всеки ден ми се обаждаше, накара ме да отида да ме прегледа, даде ми всички необходими направления и това края на ноември, началото на декември, когато беше кошмар.
Скрит текст:
С две ръце препоръчвам доктор Амбарева и доктор Милева!
Не живея в района, няма пряка линия на ГТ, с която да стигна до лекарския кабинет, но въпреки това голямо неудобство не съм си помисляла за смяна на ЛЛ.
Млади, отзивчиви, компетентни, внимателни, отговорни Лекари (!), при които отиваш не 'само за направление и рецепта', а получаваш наистина преглед, лечение и грижа.

# 218
  • Пловдив

# 219
  • Пловдив
Някой да знае дали има магазин за храна за домашни любимци в кв. Западен / Прослав?
Срещу църквата в Прослав има зоомагазин.

# 220
За стандартно подстригване, без изсушаване, измиване на косата е екстра.
Моята овлажнява с пулверизатор косата.

# 221
За стандартно подстригване, без изсушаване, измиване на косата е екстра.
Моята овлажнява с пулверизатор косата.
Да, цената е нормална за подстригване, съгласна съм.
И все пак да отидеш с идеята да платиш за услуга, при положение, че косата ти е на два дни и и предстои измиване и да ме напръскаш с вода и да резнеш тук там за 15 минути и да те пратят по живо по здраво...ми не звучи ок.
Може аз да съм с погрешни впечатления, знам ли...И все пак ще заложа на сериозна препоръка следващия път.

# 222
  • Пловдив
Виждали ли сте накъде такъв чай?

# 223
Вижте, коса на два дни при мен и при Вас явно има значение. В много салони държат и питат като се запазва час-с/без измиване, с/без изсушаване. Хем да предвидят достатъчно време, хем клиентът да си предвиди сметката 😅
Да бяхте споменали кой е този салон, щом не сте доволна и така.

# 224
Искам да попитам, въпреки че не знам дали тук е темата, но просто не се сещам къде да попитам. Една позната, която вече живее в Англия, беше ми похвалила дерматоложката Магдалена Гюрева от Дермаплюс. Дали някоя от вас има по-прясно мнение за нейният професионализъм? Нямам особено тежки проблеми с кожата, но знам че е важно да се попадне на спосособен специалист. А дори и да нямате впечатление от нея, ще се радвам да ми препоръчате способен дерматолог. По-разширени пори и петна от пъпки ( жестоки) са ми проблемите...
Погледни последния пост в Черния списък, има линк на първа страница. Не е ли същата докторка?
https://bg-mam.ma/p/15237/43583290
Клиниката е същата, явно и докторката. Д-р Магдалина Гюрова.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 08:50 от 💙 Clo 💙

Общи условия

Активация на акаунт