Къде в Пловдив ??? - 92

• 35 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Къде в Пловдив, има копирен център, работещ в неделя? Откривам такъв на Гладстоун 1, но дали наистина ще работи и днес?

# 541
Работи със сигурност. Под Дома на Техниката се намира.

# 542
Здравейте, има ли лаборатория в близост до брезовско около кауфланд, която да работи от 7 и да се правят бързи антигенни тестове?

# 543
Здравейте, има ли лаборатория в близост до брезовско около кауфланд, която да работи от 7 и да се правят бързи антигенни тестове?
Рамус, на колелото на Панаира от 7:30. Резултатите са готови след един час. 10 лв.

# 544
Къде в Пловдив, има копирен център, работещ в неделя? Откривам такъв на Гладстоун 1, но дали наистина ще работи и днес?
Аз ще се самоцитирам, намерих Simple Smile На ул. Гладстоун 1 точно преди входа на парка имаше и работеше.

# 545
Аз ви бях отговорила....

# 546
Знаете ли как стои въпросът с посещенията в магазини Юск е Пловдив, дали има работещ с клиенти, които могат без сертификат да бъдат допуснати да пазаруват?
Искам да закупя един Стопер, но не се предлага онлайн, а само във физически магазини, също и опцията резервивай и вземи от магазин не е налична.

# 547
  • Пловдив
Верига премиум супермаркети стъпва в Пловдив...Parkmart.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Veriga-premium-supermark … arski-hra-1148592

# 548
  • Пловдив
Знаете ли как стои въпросът с посещенията в магазини Юск е Пловдив, дали има работещ с клиенти, които могат без сертификат да бъдат допуснати да пазаруват?
Искам да закупя един Стопер, но не се предлага онлайн, а само във физически магазини, също и опцията резервивай и вземи от магазин не е налична.

Преди две седмици Юск в Южен не пускаха никой вътре, явно и персоналът е бил без сертификати. Продаваха на вратата. Можеш с поръчка по интернет, можеше и на място, но става бавно.

# 549
мисля на бул.Северен

# 550
В Елитис пускат ли без зелен сертификат?

# 551
От кой физически магазин мога да закупя рафия, целофан, панделки за hand made неща?

# 552
От кой физически магазин мога да закупя рафия, целофан, панделки за hand made неща?
М-н мАрт на ул. СКАЙЛЕР.

# 553
Някъде да сте виждали да продават светещи одеяла? Може и проверен сайт, ако имате. Благодаря!

# 554
  • Пловдив
В Елитис пускат ли без зелен сертификат?
Не. Има табела на вратата. Аз исках да вляза в Кавалер и я прочетох. Предполагам, че и за Елитис се отнася.

Общи условия

Активация на акаунт