Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Да,аз за цената на тези тестове питах, с които сертификата важи 3 месеца.
В Бодимед май са 40 лв. ,но не работят в събота,нали?
Писанец са ми удобни на центъра,те работят ли?Мога ли да им се доверя,защото много негативни коментари съм чела за тази лаборатория?

# 586
От поне 8-9 години само в Писанец си правим изследванията на семейството. С добри впечатления съм като цяло. Няколко пъти пусках и за антитела там, последно преди два месеца. Сега пак там смятам да си пусна.

# 587
  • Пловдив
В Писанец на Гранда си проследих всички изследвания по време на бременността, не е имало грешка.

# 588
28лв. са антителата в Бодимед.

# 589
Никога не е имало грешка и в моите резултати в Писанец. Само там ходя от доста време, ако изключим 2-3 изследвания на отделни показатели в Рамус (имаха изгодни промо пакети, но определено ми е много по-тегаво в Рамус...особено като попитат дали резултатите ще са онлайн или разпечатани😆).

# 590
Вчера в Рамус бяха 29 лв. Излизат за 2-3 часа

# 591
В Джъмбо дали пускат без сертификат?

# 592
  • Пловдив
В Джъмбо дали пускат без сертификат?

Не

# 593
Не само, че не пускат в Джъмбо без сертификат, но онзи ден искаха да ми видят и датата на втората игла, за да са сигурни, че са минали 14 дни.
Писанец не използвам по никакъв повод. 2 пъти в такива филми ме вкараха, че не искам да си спомням.

# 594
  • Тра-ла-ла
В някой от китайските магазини Панда може ли без сертификат?! Търся си дънки на достъпни цени и не съм боцната Smiley

# 595
  • Пловдив
В някой от китайските магазини Панда може ли без сертификат?! Търся си дънки на достъпни цени и не съм боцната Smiley

Отивай на пазара в Асеновград. 25 лв парчето. 2 бр. ми ги продадоха за 45 лв. Същите са като в китайските магазини. Blush

# 596
  • Тра-ла-ла

Отивай на пазара в Асеновград. 25 лв парчето. 2 бр. ми ги продадоха за 45 лв. Същите са като в китайските магазини. Blush
Ежедневен ли е пазарът и от колко до колко?! Има ли къде да се мерят дрехи?! Че ще съм само за 2 дни в Пловдив

# 597
  • Пловдив

Ежедневен ли е пазарът и от колко до колко?! Има ли къде да се мерят дрехи?! Че ще съм само за 2 дни в Пловдив

Той си е всеки ден там. Стационарен е с магазинчета и сергии. Зеленчуковият е покрит.
Има къде да се мери. Има и доста турска стока, ако те интересуват перилни препарати например, турски сирена и кашкавали, кори за баница и баклава, леща, ориз, зехтин, маслини.
Най-голяма е лудницата в четвъртък. Тогава определено не е за ходене.

# 598
Може да проверите на руския пазар.

# 599
Дънки виж и онлайн магазините, повечето в момента са с безплатни доставки+ някакви промокодове и така може и да ти излязат и по-евтини отколкото в китайския.

Общи условия

Активация на акаунт