Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 392
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря кейл (къдраво зеле), виждали ли сте някъде в био магазин или май фермерски пазари ? Аз съм от региона в Пловдив и не съм наясно.

# 661
  • Пловдив
Кейл съм виждала в Метро.

# 662
  • Пловдив
Кейл видях преди два дни на пазара до Гребна база.

# 663
Кейл има и на Четвъртък пазара.

# 664
Благодаря Ви много Пи_пи, Милена , Кет_ Джи Flowers Hibiscus !

# 665
Дали са хубави елхите в Кауфланд?

# 666
Някой да знае в какво състояние е екопътека Равнища? Подходяща ли е за разходка с малко дете?

# 667
Силно казано екопътека. Районът е хубав за разходки, но зависи и колко е голямо детето. В този вятър в момента не бих тръгнала на планина.

# 668
Препоръчайте ми ръчно направени шоколадови бонбони?

# 669
  • София
Препоръчайте ми ръчно направени шоколадови бонбони?
Irida Chocolate

# 670
  • Пловдив
Магазинчето за шоколад до Пешеходния мост - мисля, че е Irida.
Страхотни неща имат и за подаръци са топ попадение.

# 671
Някой да знае в какво състояние е екопътека Равнища? Подходяща ли е за разходка с малко дете?
Ходихме мин. пролет с дете на 2,5г., на връщане влезе в действие и ергономичната раница.

# 672
  • Пловдив
Сигурно е коментирано, но не съм следила много темата  Blush
Коя лаборатория е сертифицирана и правят количествен тест за антитела, който да послужи за сертификат?
И дали има някаква статистика какъв процент от изследваните постигат това 150 bau/ml?

# 673
  • Пловдив
Не мога да помогна с лаборатория, но миналата седмица по ТВ обсъждаха, че 30% от тестващите се достигат нужните нива. Не помня коя беше телевизията и кой беше лекарят, но коментираше, че много хора живеят в заблуждение, че имат нужните антитела, а числата показват друго. Все пак 1:3 е добър шанс.

# 674
Все пак...едва ли всички тестващи се са наистина боледували. На мен ми е интересно по-скоро какъв е процентът на доказано преболедували които имат над 150 BAU. 🙂 Защото всеки може да си мисли, че "го е карал", а да не е.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:11 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт