Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 388
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Писанец и Бодимед дават сертификати. Сестра ми боледува миналата година по това време и има 200, племенникът ми на 8 няма тест, уж караше някакви вируси училищни е с 680. В неговият клас, масово децата са с под 150. Аз също преди година доказано боледувала имах към 190, но вече съм с ваксина. Уж в Писанец "давали" по-високи резултати. Имам много познати, изкарали го, но с по 30-60 антитела.

# 676
Сигурно е коментирано, но не съм следила много темата  Blush
Коя лаборатория е сертифицирана и правят количествен тест за антитела, който да послужи за сертификат?
И дали има някаква статистика какъв процент от изследваните постигат това 150 bau/ml?
Аз правих на малката в synevo.
Има кръгла нула 😁
Нищо не е закачила, нищо че и баща й, и брат й го изкараха преди 2 месеца някъде..

# 677
Хоп-Троп, сега или миналата година имаше 190?

# 678
Тези дни приятел във фейсбук повдигна въпроса за фалшиви резултати от тестовете за антитела в лаборатория Рамус.Тест там изкарва много под нормата тела,съответно не можеш да си изкараш сертификат,а го карат да ходи да се ваксинира.Отива в Бодимед, а там резултата е дори над нормата.
Свързва се с Рамус от там почнали да му се извиняват,че объркали.Включиха се много хора с идентични случки.
И аз мислих там да ходя за тест,че е най-евтин,но съм разколебана да не попадна и аз в списъка  на тези под нормата.😂

# 679
Аз ще ходя в Писанец в Тракия, както правя и за други показатели. Въпросът ми е...по-добре да отида в лабораторията до Пазара или в тази срещу Форум?

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 00:59 от dolce miele

# 680
  • Пловдив
Аз ще ходя в Писанец в Тракия, както правя и за други показатели. Въпросът ми е...по-добре да отида в лабораторията до Пазара или в тази срещу Форум?
На фона на това, че Писанец срещу Форума е точно до Рамус и опашките пред Рамус стигат почти до закуските, бих отишла в тази до пазара. Лично аз наистина смятам към края на месеца да ида в тази до пазара.

# 681
И аз май там ще отида...поне може да се чака и отвън...ако има много хора.

# 682
Аз на Рамус нямам доверие.
Откак ми изкараха една смъртоносна бактерия в урината, не искам да чувам за тях.
Лабораторията на ДКЦ Св.Георги ще ползвам за антитела. След ваксина там мерих, сега ще сравня. Имат вече електронна система.

# 683
Правих отново в Писанец и имам достатъчно антитела година след преболедуване. Сертификатът си го изтеглих от профила с онлайн резултатите - много е удобно. Цената е 23лв.

# 684
  • Пловдив
Някой знае ли, дали в Мол Плаза има Черен петък? Интересуват ме Зара, ADL.

# 685
С венозна кръв ли се прави?

# 686
Тези тестове за антитела за какъв период дават сертификат и на каква цена са.

# 687
  • Пловдив
За 3 мес.
Цената е според лаболаторията.

# 688
Аз на Рамус нямам доверие.
Откак ми изкараха една смъртоносна бактерия в урината, не искам да чувам за тях.
Лабораторията на ДКЦ Св.Георги ще ползвам за антитела. След ваксина там мерих, сега ще сравня. Имат вече електронна система.

Какви са цените за антитела в Св.Георги? 
За Рамус много мога да говоря, но само ще кажа, че моят ПСР и бързият тест на детето там бяха отрицателни, а аз брах душа още 20 дни след това, а детето беше с още 3 положителни бързи теста от аптеката преди и след теста в Рамус.

# 689
30 лв. беше през юли, Гертруда.

Общи условия

Активация на акаунт