Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 697
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Търсим си кантар, от този на xiaomi. Гледам из нета го има на цена от 25-30 лв в доста сайтове, даже в емаг е 26 , но ми се искаше някъде на място да го вземем. В техно маркетите същия модел е със странна цена от около 50 лв.. Имате ли идея някъде другаде из града къде може да го има на нормална цена

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 14:00 от Милена Чолева 604748

# 691
  • Пловдив
Някой знае ли, дали в Мол Плаза има Черен петък? Интересуват ме Зара, ADL.
Нищо такова не видях.

# 692
  • Пловдив
Някой знае ли, дали в Мол Плаза има Черен петък? Интересуват ме Зара, ADL.
Нищо такова не видях.
Трябва да е другата седмица.

# 693
Търсим си кантар, от този на xiaomi. Гледам из нета го има на цена от 25-30 лв в доста сайтове, даже в емаг е 26 , но ми се искаше някъде на място да го вземем. В техно маркетите същия модел е със странна цена от около 50 лв.. Имате ли идея някъде другаде из града къде може да го има на нормална цена
От няколко дни Емаг имат шоурум в МОЛ Пловдив. Може да проверите на място, дали имат наличност.

# 694
В коя част на мола е?

# 695
На ниво +1 е( демек, на втория етаж), мисля че срещу Дайхман се пада.

# 696
Там, да. Отделно от сайта може да се прави поръчка до шоурума, която мисля е безплатна.

# 697
Това в кой мол е? И сега трябва да търся някой със сертификат..
Но пък има тази опция и май ще се възползвам, а и цената е доста добра.

# 698
# 699
Знаете ли проверена оптика която ремонтира диоптърни очила. Преди имаше една до полиграфияята близо, спряваха се доста добре, 2 пъти съм си давала очилата там и 2та пъти ги оправяха за час и взимаха под 5 лв, но не помня как се казваше оптиката и дали въобще работят все още

# 700
Оптиката, за която говорите се казва Оптодент, работи, но обикновено има много хора и се чака, за да се влезе.
Аз съм доволна за ремонти от тази, която се намира отстрани на денонощната аптека на пл. Мара Малеева, или по-точно на светофара на бул. България с Васил Левски.

# 701
Оптодент вече имат оптики на много места из града. Вероятно не на всеки адрес ще е натоварено и ще се чака.

# 702
Миналият месец станах клиент на Оптодент до Полиграфия и мога само да ги препоръчам, особено след сравнение с предишната ми оптика. За Оптодент пък се доверих на похвалите тук.

А аз да питам има ли някъде истински пункт за вторични суровини, по-точно хартия. Прерових гугъла, май само големи фирми се занимават с този "бизнес", а имам няколко тежки кашона с учебни помагала, за които съм дала луди пари и не ми се хвърлят на разделния контейнер. Може и 2 лв. да ми дадат за кашоните, но поне ще се почерпим шоколадче Simple Smile

# 703
  • Euskal Herria
Другият вариант е да се пуснат за продажба помагалата в групите за книги във фейсбук. Ако не намерите пункт за изкупуване на хартия.

# 704
Благодаря за съвета, но всичките са попълвани. Изхвърлям и старите учебни тетрадки, от които няма нужда...

Общи условия

Активация на акаунт