До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
АГ-то при което се следя изражда в Тина Киркова. 1350лв , каза че е избор на екип за секцио, защото разбойникът ми е напречно,а аз утре започвам 37 г.с. и най-вероятно няма да се завърти.
Отделно се заплаща стая според това каква искаш - ВИП двойна, единична,но за тях незнам цени все още.

При кой лекар се следиш?

# 256
И аз се записвам към отбора с хемороидите , нещо ужасно е . За пръв път в живота ми имам такъв и боли и е гадно, не ме сърби но боли. А клотримазол хемороида ли се маже или всичко отдолу??

# 257
За хемороиди силно препоръчвам Флебодия-може да се пие по време на брвмвнност,но все пак се консултирайтв с АГ.От втория прием всичко мина при мен

# 258
  • au bout du monde
И аз се записвам към отбора с хемороидите , нещо ужасно е . За пръв път в живота ми имам такъв и боли и е гадно, не ме сърби но боли. А клотримазол хемороида ли се маже или всичко отдолу??

Не, крема е за сърбежа, не за хемороиди.

Аз за хемороида имам изписан крем, но не помага много. За след раждането съм подготвила цикатридина свещички и един натурален крем. Ако не свършат работа ще кажа да пращат разни неща от БГ. Записвам си за флебодия👍

# 259
Здравейте предстои ми прием в майчин дом София за секцио някой знае ли график на лекарите в 210 кабинет.

# 260
Момичета, вчера се роди и моето момченце, 11 дни преди термин, 3,250 кг. и 49 см. Чувствам се идеално след секциото. Нямам болки почти никакви, ставам без проблем. Това е второто ми секцио и се чувствам по-добре от предния път.
Пожелавам на всички безпроблемно раждане и скоро да гушкате здрави бебчета!

# 261
  • au bout du monde
Честито, Оливия💓

# 262
Момичета, вчера се роди и моето момченце, 11 дни преди термин, 3,250 кг. и 49 см. Чувствам се идеално след секциото. Нямам болки почти никакви, ставам без проблем. Това е второто ми секцио и се чувствам по-добре от предния път.
Пожелавам на всички безпроблемно раждане и скоро да гушкате здрави бебчета!

Честито! Много да се слушкате и да растете здрави и усмихнати.
Аз вчера бях на преглед. В 35 седмица съм и бебчето е 2,350 грама. От другия вторник започваме и следенето на тоновете. Бяхте прави за ниския хемоглобин (95) .Купих си сироп с желязо и витамини от група Б+Ц. Отделно си взех и ампули желязо. Дано се повлияе и до раждането да се повиши, за да имам сили да напъвам 😄.
Аз съм с пролапс на митралната клапа и все забравям за него, тъй като нямам симптоми и не взимам никакви медикаменти. Едва вчера се сетих да кажа на АГ-то и малко ме наплаши. Прати ме на кардиолог, за разрешение от него за нормално раждане и каза, че задължително след раждането трябва да ми включат системи за разреждане на кръвта. Някоя от вас има ли този проблем?

# 263
М_Оливия честито момченце 💙. Да ви е живо и здраво,  а на теб бързо възстановяване 🤗

# 264
Честито, Оливия да сте живи и здрави.

За този сърбеж и аз го имам от няколко дена. Мислих че са гъбички и чакам преглед другата седмица за МБ и даже мисля утре съм на тонове да помоля да ми вземат секрет, но сега като виждам че не съм единствена се успокоявам. При мен забелязвам че се усеща повече когато съм влажна от течение и веднага се измивам или сменям веднага превръзката и съм спокойна.
Аз днес взизам в 9 месец и почнах да приготвям багажа. Ще раждам в държавна болница и ще нося дрехи за бебка, така че днес гладя и подреждам нейните дрешки, а за мен имам да купя още неща.

# 265
  • София/Севлиево
Честито момченце, Оливия.Бъдете живи и здрави и много щастливи ❤️❤️❤️

# 266
#Oliviya Честито, бебче!🤍Бъдете живи и здрави и много приятни моменти🍀

Аз също съм с някакъв дискомфорт в интимните части, пуснах си стерилна урина-чиста е, и чакам резултат от МБ.

И аз като взема душ и подсуша добре ми минава.

При мен също се забелязва по-засилено течение.Може би се дължи на повече бушуващите хормони вече.

# 267
Честито бебче! Живо и здраво да е Hug

Ох,аз снощи не съм спала почти заради болка от хемороиди. Такива болки до сега не съм имала. Днес цял ден слагам компреси - лед,оцет,вода,каквото се сетите Grinning
Лошото е че ползвам крем и свещички вече 7 дни и трябва да ги спра,а не са минали гадовете Cry

# 268
Оливия честито бебче ! Да сте живи и здрави и много, много щастливи !🥰🍀💐

# 269
Оливия поздравления! Радвам се, че сте добре. Бързо възтановяване и много скоро да сте заедно с бебчо Heart Ще се радваме да разкажеш с повече подробности Simple Smile

Viala за хемороидите препоръчах крем антифлегмин, преди време имах драми и много ми помогна.

Елислава как върви при теб? Още ли си в Шейново за наблюдение?

До колкото разбрах от докторите, на този етап вече не бива да се слагат никакви свещички, глобули и т.н. във влагалището. Консултирайте се Hands V

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 16:05 от Lollo

Общи условия

Активация на акаунт