До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Честито бебче Simple Smile !!

За хемороиди ми помага някой от кремовете Здраве или Медико Идеал и двата са с цинк. Това преди бременността, сега засега нямам.

# 271
  • София/Севлиево
Лоло,в Шейново съм си,на втория етаж и 4-та система магнезий.От време на време може го спират и имам повече контракции,но пък нямам разкритие и чакаме до 1-ви.Ако тръгне по-рано просто по-рано ще ме оперират...

# 272
Честито, Оливия! Да расте здраво и безгрижно!

Аз не мога да смогна да ви изчета.. вчера ме изписаха от болницата, успяхме да донапазаруваме надявам се всичко необходимо, днес пера, прибирам, стерилизирам и утре пак ме приемат за следене и секцио..
Бяхте коментирали по-напред, ноо не съм сигурна дали в тази тема. Има комплект на мустела с раница в аптека Софармаси до Вис Виталис в Студентски град, някоя мама търсеше мисля. Направо ще прикача снимки на останалите комплекти. Информацията е от вчера към 3, имаше два комплекта с раници. Аз козметика взех на Бебо, моя приятелка е много доволна от тях. Ако бебока има нужда от специална козметика ще взема такава в последствие.
Скрит текст:

# 273
Момичета, някоя от вас знае ли, ползвала ли е нещо за свиване на външен хемороид? Аз още от първата бременност имам 1, безпроблемен е, сега е набъбнал де, но как се свиват/ прибират?

# 274
  • София
Оливия, Честито да ти е юначето! 🥰
Да расте здрав и безгрижен!

На теб бързо възстановяване! 🥰

# 275
Честито момченце и от мен, Оливия! Да расте силен и здрав! Blue HeartИмах аз някакво предчувствие, че се е родило още едно юначе и познах.
Аз пък да се оплача в чисто битов план. От днес вече съм си вкъщи и тъкмо се канех да почвам прането и сушенето на дрешките и то взе, че спря водата, пф. Иначе досега час и половина ги сортирах по видове и големина.  Всички дрешки са ми подарени и се оказаха доста като количество, надали ще ги облечем всичките, но са толкова сладки, че вече нямам търпение да ги видя върху малкия човек Blush
Предната събота бях на тонове в болницата, ама бебо спеше, само накрая се разбута леко.  Док каза, че няма контракции, нито маточна зрелост, което ме успокои, защото още не съм готова някак си. Остават ми 19 дни до термин (37 +2) и се надявам синчето ми да си се роди около датата.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:09 от kalin4eto8

# 276
Честито момченце, Оливия! Нека да е здрав и много силен!

След секциото ме прегледа кардиолог и се оказа , че и аз имам пролапс. Каза , че всичко е наред , но преди операции и зъбни процедури трябва да пия антибиотик и на 2 години да правя преглед при кардиолог. Много се уплаших. Консултирах се с друг лекар и ми каза , че много често се случва, който не бил се изследвал на него не е открит проблем. Вероятно го каза, за да ме успокои, защото много се бях шашнала, но се надявам, че наистина не е сериозно .

# 277
Честита рожба, Оливия.
Да сте живи и здрави! ❤

Видях, че коментирате глобули/овули. На мен МБ също ми излезе чиста, но АГ ми предписва да продължавам с различни овули за всеки случай, до раждането, заради най-обикновено течение. Като не е съпроводено с нискъв дискомфорт, а просто е доста засилено. 35+5 съм.

П.С. Аз си броя седмиците така: 35+5 е 35+5 и не съм влязла в 36та. Така ми ги броят и двете АГ. За мен влизам в 9ти месец, влизайки в 36та, след два дни. Това е независимо, че днес е 22.09, а терминът ми е за 22.10. Така ми го изчислява и приложението.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:30 от CardyR

# 278
Честито момченце, Оливия! Нека да е здрав и много силен!

След секциото ме прегледа кардиолог и се оказа , че и аз имам пролапс. Каза , че всичко е наред , но преди операции и зъбни процедури трябва да пия антибиотик и на 2 години да правя преглед при кардиолог. Много се уплаших. Консултирах се с друг лекар и ми каза , че много често се случва, който не бил се изследвал на него не е открит проблем. Вероятно го каза, за да ме успокои, защото много се бях шашнала, но се надявам, че наистина не е сериозно .

На мен ми го откриха още 2013, но по друг повод. Не съм ходила специално за сърце, защото никога не съм имала оплаквания. Моята кардиоложка все ми е казвала, че е козметичен дефект, не заболяване и няма проблеми, тъй че не се притеснявай, не е кой знае какво. През 3 години попринцип трябва да ходя аз, но сега не съм ходила от 4г и 3 месеца. И на мен ми споменаха за антибиотик и за системи за разреждане, за да не се натоварвало сърцето прекалено.

# 279
Аз също пих Флебодия поради други причини, но док ми каза да я спирам в 36 седмица, така че преди пиене на тази добавка препоръчвам консултация с АГ, точно поради кръворазреждащия ефект, а след 36 седмица и наближаване на раждането не се препоръчва.

# 280
Love, да трябва да предупреждаваме за пролапса. На мен не ми биха нищо за разреждане и понеже след раждането разбрах за проблема и се притесних за антибиотика , но ми казаха , че при тях (Селена) дават на всички преди секцио.Бяха ми драснали две черти за тест за алергии и били точно затова тези антибиотици , за които са ме тествали.Но каза задължително да предупреждавам , защото не всички вземат превантивна мярка.

# 281
Аз също приемах Флебодия до преди 3-4 дни, имам си и хемороид от доста време, но определено Флебодията не ми е помогнала за него, най-вероятно при всеки е индивидуално, а и аз не съм я приемала заради хемороиди.

# 282
Момичета от три дни ме боли ужасно тазобедрената става на левият крак 😥😥😥Реве ми се вече от болка,не мога да лежа,не мога да седя,не мога да вървя. До сега пак ми се е случило през месеците да ме боли,но много много по - слаба е била болката. Нищо не мога да свърша 😥😥😥.

# 283
Честито бебче и от мен! Да сте здрави и много щастливи 😊
Аз днес се движа толкова тромаво, че само си броя дните 😂

# 284
Olivia, Честит юнак! Здрав да е и да сте много щастливи! Бързо възстановяване!

На външен хемороид май само оперативно може да се повлияе, но зависи от степента. Някои се прибират от самосебе си. Аз имам от раждането вътрешен, борех го с Цикатридина свещички като се раздразни. Сега от нищото се появи една външна гад... Мажа с разни мазила и поне спря да боли, но ще видим какво ще я правя след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт