До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честито на Оливиа!
Да те попитам къде роди?

# 286
Честито на Оливиа!
Да те попитам къде роди?

В 1АГ Света София съм (или Тина Киркова).

# 287
Оливия Честито бебче! Нека расте здраво, пухкаво и спокойно! ❤❤

Внимавайте с този клотримазол крем, кортикостероид е и не се ползва туко- така за щяло и нещяло.

За хемороидите - и аз имам външен, неболезнен и мажа с Проктен (май така се казваше) и се надявам да се прибере някога.

Този ковид ми разказа играта… вдигах температура, после започна адска хрема и кашлица, пия антибиотик 3ти ден и тая вечер пак вдигам температура.. и на всичкото отгоре от вчера нямам нито вкус, нито мирис… искам да минава по- бързо вече.. 😞

# 288
  • София
Тези мой контракций започват да наболяват , но мноогоо леко пристягане......

# 289
Оливия,честито бебче живи и здрави да сте ❤❤❤
Стянислава,те в началото леко наболяват момичето в стаята ми такава беля щеше да си направи от леко наболване... Беше за планово секцио на другия ден,обаче имала леки болезнени контракции и изведнъж почнали да се усилват,така се озова в болницата,по-опасно беше че е с едно секцио и може да и се отвори,затова изобщо не губи време усетиш ли повечеболка,отивай,аз помня,че ти имаше и скъсена шийка,дефакто може много бързо да родиш,особено щом ти е и второ.Не искам да те плаша,просто имам реална история пред очите си ....
Момичета някоя след секцио да е вдигала температура 37,37.1 утре ще пускам пкк црп и суе имам много кърма изцедих я спадна на 36.8 и след 1 час пак се вдигна...
Бебето ми ще го изпишат събота така ми обещахаа и искам да съм здрава притеснявам се,защото ме дразни леко и гърло а съм била на 3 антибиотика до понеделник и се чудя възможно ли е да съм болна😀

# 290
Хариом, много вероятно да е от многото кърма. Аз с баткото така вдигах 1-2 пъти от напрегнати гърди. Сега ми се случи няколко дни преди да родя, много ме болеше едната гърда и бях с 37,1. Сега само да усетя напрежение, ако не мога да събудя бебето за ядене се изцежда, че е много неприятно.

# 291
Hariom, аз вдигнах на втория ден след секциото температура и бях 3 дни на някакъв антибиотик венозно-3 дози на 24 часа, но това беше още в болницата. И казаха, че ако не спадне няма да ме пуснат, но за щастие падна.
Твърде вероятно е да е от това, че имаш много кърма пък бебчо го няма 😒 Дано в събота като се съберете и на двамата да ви минат болежките 🍀🙏

# 292
Аз имах и в болницата,но тя спада сама... сега пак съм с 37.1 и пак болки в гърдите през 40 мин 1 час се повишава...

# 293
Аз имах и в болницата,но тя спада сама... сега пак съм с 37.1 и пак болки в гърдите през 40 мин 1 час се повишава...
Ти си знаеш, но аз бих се обадила на аг-то.

# 294
Аз и звънях,утре съм при нея за сваляне на конци,плюс иска пкк црп и суе

# 295
Внимавайте с този клотримазол крем, кортикостероид е и не се ползва туко- така за щяло и нещяло.

Мисля, че се бъркаш. Не е кортикостероиден този крем, и разбира се задължително винаги с консултация с док.
Бързо оздравяване ти желая 🌷

# 296
  • омъжена
Честито бебче и от мен 🙂 . Така и не намерих публикацията за роденото бебе.
Аз днес пак не се спрях някой беше писал,че го болят яйчниците,и мен също ту от едната страна ту от другата кофти е

# 297
  • София
Честито на Оливиа!
Да те попитам къде роди?

В 1АГ Света София съм (или Тина Киркова).

Честито бебче! Simple Smile
Желая здраве и късмет!

Понеже и аз, живот и здраве ще раждам там, бих искала да попитам:
По колко жени са в стая след раждане?
Може ли информация за обстановката в болницата - допускат ли посещения, хигиена..

Благодаря предварително!

# 298
Честито бебче и от мен, Оливия! Да е много здрав малкият юнак, а на теб бързо възстановяване.
Само като видях 80 коментара от сутринта и веднага си помислих, че си имаме ново бебче Simple Smile

# 299
  • София
Еееее не, няма такава паника като мен!
Нещо само да се премести или да дойде пак онова течение и ееей такива очи ококоря😳

Общи условия

Активация на акаунт