До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Станислава , приключи ли течението . Какво стана ?

# 301
  • София
Станислава , приключи ли течението . Какво стана ?
За щастие приключи
Явно от студеното време е

# 302
Може да. Пък и бебето натежава все повече , хормони, щуротии и е нормално да е по обилно.

# 303
  • Казанлък(Бургас)
Olivia, честит син! Нека е здрав и много щастлив! Бързо възстановяване!

# 304
Оливия, Честито бебче! Heartbeat Да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване! 🍀

# 305
  • омъжена
И аз ей такива очи ококорвам събудих се и сега не мога да заспя. С това студено време добре ,но ми се обостри алергията от плесени и влага дето е. Имах едни бели смисъл гъсти секрети в носа като излизам и едвам дишам. Като отида при алерголожката за тестването мисля да я питам и с това какво да правя.Една приятелка и бяха изписали някакво спрейче за носа разви алергия по време на бременността която така си я има още. Моята се появи след бременността. Може и да не е от това просто го свързвам

# 306
И аз съм в редиците на будните... Във вторник бях на преглед за разкритие - беше 4см и половина 😳. Предвид предната бременност, когато си ходих 1месец с 2 см разкритие преди да родя,  било нормално като за мен. Щяло да започне да ми пада тапата и до събота съм щяла да родя. Все още не виждам да ми пада такава, но сега започнаха леки болки в кръста и контракции, но не са болезнени, а като обичайните стягания. Та се ослушвам като гърмян заек. 🤔

# 307
Ох за съжаление и аз съм будна. Като станах до тоалетна,връщайки се бельото ми обилно се намокри. Естествено и мен веднага ме хвана паника-беше гъсто течение с консистенциия на белтък на яйце и бели нишки без мирис. И сега не мога да заспя-голям страх и притеснение.

# 308
  • до най-прекрасния мъж
Честит юнак, Оливия. Да расте жив и здрав и много да ви радва. На теб бързо възстановяване.
За хемороидите мога да препоръчам нещо, с което ММ се възстанови за 3 дни, но с уговорката, че трябва да се съгласува с лекар дали може по време на кърмене и бременност да се приема. Миналата година му се беше подул външния хемороиди. Много го болеше, стигна до болнични, а той никога не излиза, ако не е изключително зле. Маза няколко дни с разни мазила,  нищо. Аз се побърках от притеснение и четене. Накрая случайно прочетох за Детралекс. Майка ми го пие за краката и имахме вкъщи няколко кутии от Турция. Той не е хич по хапчетата, но реши да пробва. Междувременно ходи и на лекар, който потвърди, че може да го пие. Вземаше го по схема 3х2 за 3 дни. И се оправи, въпреки че не вярваше. Тази година пак му излезе и сам попита за "вълшебните хапчета".

# 309
  • Варна
Ох за съжаление и аз съм будна. Като станах до тоалетна,връщайки се бельото ми обилно се намокри. Естествено и мен веднага ме хвана паника-беше гъсто течение с консистенциия на белтък на яйце и бели нишки без мирис. И сега не мога да заспя-голям страх и притеснение.
Това да не е тапата? Доколко съм чувала е и леко кървава, но не съм много запозната Confused

# 310
Честити бебчета, май само аз ще раждам октомври 😀😀😀😀.  Цяла нощ бях с главоболие и като измерих кръвното сутринта беше 140/90. Не е много ама аз съм си с ниско по принцип.... отделно съм се надула все едно с помпата си ме помпил... звънях на Аг ама не ми вдига и ще си седна да я почакам да видим какво ще каже като ми върне(подозирам, че е била нощна). Аз съм в 37 седмица от днес, вече ми тежи и ми писна да съм бременна, ама като си знам другите тазманиици никъв шанс да ми се случат по-рано нещата...

# 311
Паяче,веднага пусни урина за белтък тоест ОХИ,аз бях така в 37+2 140 на 90 не могат да го смъкнат подух се яко белтък и го извадиха със спешно секцио стана вс за 5 часа... ако не ти вдигне иди директно при нея

# 312
  • омъжена
Момичета тапата я има точно как изглежда в ноемврийската тема по надолу клипа с д-р Вецев. Точно е показано как изглежда а той цитирам е като кървав леко супол с извинение. Може преди нея да има бяло гъсто лепкаво нещо и после е тя. А щом имаш болки и 4см разкритие по скалата на докторите след 6см вече е започнал процеса затова може при теб вече да е повече и мой съвет отиди пак до болницата ако трябва кажи,че искаш да ти е спокойно.

# 313
Честито бебенце и бързо възстановяване!
Да ви попитам след инжекции папаверин и системи с магнезий дали е нормално все пак да имам втвърдявания на корема? Доктора каза, че е нормално да има подготвителни контракции, но ми изписа да си пия но-шпа и магнерот.

# 314
Добро утро момичета!
Лелее покра. Тия тапи снощи сънувах че ми пада мойта Grinning беше ужасно гадно..
Аз с баткото така и не видях нито кръв нито кръвчица нито тапа ,честно!

Общи условия

Активация на акаунт