До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 157
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро момичета!
Лелее покра. Тия тапи снощи сънувах че ми пада мойта Grinning беше ужасно гадно..
Аз с баткото така и не видях нито кръв нито кръвчица нито тапа ,честно!

Аз също сънувах някакви такива нещя, дори преди да заспя само такива мисли ми се въртяха в главата, направо ужас…

Само до колко ни влияе този форум, не е истина…

# 316
  • София
Добро утро момичета!
Лелее покра. Тия тапи снощи сънувах че ми пада мойта Grinning беше ужасно гадно..
Аз с баткото така и не видях нито кръв нито кръвчица нито тапа ,честно!
С баткото помня всяка СЕ-КУН-ДА от 3 февруари 2017г до изписването.... Ама Тошков а добре го помня че хората ми викат как не си го забравила
Много се надявам да издържи до 29 септ когато влизам официално в 9 м
Няколко страници назад съфорумка беше попитала  за положението в Шейново и аз и всички, които ни предстои раждане там искаме да разберем

# 317
И аз сънувах странни работи... изведнъж бях родила и обличах бебето за първия учебен ден Laughing

Станислава поглеждала ли си в темата за раждане в Шейново, там има доста отзиви, вкл. един пресен от вчера

# 318
  • София
И аз сънувах странни работи... изведнъж бях родила и обличах бебето за първия учебен ден Laughing

Станислава поглеждала ли си в темата за раждане в Шейново, там има доста отзиви, вкл. един пресен от вчера
Ще съм благодарна на един линк 😊

# 319
  • омъжена
И аз ще съм благодарна за линк за темата на Шейново. Защото на самия сайт излизат цени за престой само за паталогична бременност. Изобщо полезен ще е линка . Благодаря предварително

# 320
# 321
Започвам с багажа и това, което най-много ме притеснява е нощницата. В Щерев даваха едни много удобни и ти я сменят, когато пожелаеш. Сега, обаче трябва да си нося. Търся модел без копчета, защото са ми неудобни: нещо такова като на снимката. Проблемът е, че искам да я взема днес. Всъщност дори не знам колко за взема… 2 или 3…???
Някой виждал ли е от София до Перник такива нощници? Ще съм много благодарна! Онлайн ще дойде след 2 дни евентуално и докато я изпера и приготвя… не ми е опция(а и ги намерих само на едно място).

# 322
Някоя нощница с V'-образно деколте също ще ти свърши работа.С такава ражда и си кърмих, въпреки, че си бях купила от тези за бременните.

# 323
Момичета, какво мислите за този тип възглавници? Взели ли сте?

# 324
  • София
Започвам с багажа и това, което най-много ме притеснява е нощницата. В Щерев даваха едни много удобни и ти я сменят, когато пожелаеш. Сега, обаче трябва да си нося. Търся модел без копчета, защото са ми неудобни: нещо такова като на снимката. Проблемът е, че искам да я взема днес. Всъщност дори не знам колко за взема… 2 или 3…???
Някой виждал ли е от София до Перник такива нощници? Ще съм много благодарна! Онлайн ще дойде след 2 дни евентуално и докато я изпера и приготвя… не ми е опция(а и ги намерих само на едно място).

И аз започвам с него, но не знам какво ще е необходимо за мен за самата болница
За бебето знам че трябват неотварян пакет памперси и мокри кърпи, и снощи като започна да ме стяга корема си викам този малчо да не тръгне че нищичко не съм оправяла.... Днес изпрах 10 Тина бодита и ританки

# 325
Момичета, днес успях да подредя това, което бях изпраща, но мястото рязко започна да свършва, а имам още 1 кашон дрехи за пране 🙄 Освен това с док преместих е датата 5 дни напред, защото май няма да изкарам до късната дата. И сега като имам дата и взех много да се притеснявам. Хубавото е, че е сряда и в събота ще ме изпишат, ако всичко е наред 🙏 Мисълта ми е, че таткото няма да е на работа, а децата няма да са на училище.
Аз багаж изобщо не съм стегната. Другата седмица на 28-ми ще ходя до болницата да уговоря всичко и след това ще събера някои неща. Не мога да повярвам, че свършва вече 🙄

# 326
Търся модел без копчета, защото са ми неудобни: нещо такова като на снимката.

Точно от сгушени си взех две такива. Другаде не съм виждала.

# 327
  • омъжена
Момичета след два допегита сутрин и на обяд над това кръвно направо ми писна вече,кога ще се оправи. Излезна ми алергия към 4 проби за упойките изобщо много е розово положението при мен.

# 328
И на мен ми излезна алергия към упойките, но ми биха нещо противоалергично и всичко беше наред.Най-важното е да сме спокойни до колкото е възможно.

# 329
  • омъжена
[quote author=Mako  в болницата са ти били нали? Аз този ксизал дето ми го изписа алерголога съм го пила защото си имам алергия и има вкус на лепило ужасен е. Незнам сега при бременност а каза задължително. 3дена преди секциото. За тези възглавници против плоска глава не ги знам но според мен не е абсолютно необходимо няма никакъв смисъл. Има антирефлуксни,но и за тях една приятелка каза,че няма ефект даже и от шишето не само възглавницата. Просто за против плоска глава и щръкнали уши го слагаш по гръб,като станеш след 3часа на другата страна, после след 3 на другата и така редуваш. Поне аз така съм правила и са си с кръгли като топка тиквички 😋😃🙂😉

Общи условия

Активация на акаунт