До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, аз наскоро четох някъде че било нормално няколко дни преди раждане да се чувстваме леко отпаднали, с гадене, сякаш сме настинали или леко болни, тялото се подготвяло един вид. Не е задължително да е Ковид. И все пак вземете мерки, но не се стресирайте. Аз гледам да не се виждам с хора много тези дни и пия витамини Д, Ц най-вече.
И един глупав въпрос, чудех се дали се усеща нещо по-различно долу при наличието на разкритие, предполагам че не, но все пак реших да попитам Simple Smile
Възможно, аз 2 3 дни преди това се чувствах все едно ще вдигна температура, а уж тъкмо бях оздравяла от ковид. Помислих, че наново се разболявам, после обаче ме беше заболяла едната гърда и го отдадох на това. Не знам, може и съвпадение да е.

Елмазче, всички очакваме включването ти с добри новини😊

# 571
Азалия, не мога да помогна, но моля пиши какво казват лекарите и как сте.

# 572
  • омъжена
Днес съм по добре. Имало някакъв грип в Перник който се хваща за един ден и за толкова горе долу минава,аз бях писала,че ме боли гърлото явно съм го изкарала. Благодаря на семейството ми и приятели който ми пожелаха И окуражиха всичко да мине леко ,защото ми предстой раждане днес. А не ме караха като jirafcheto да ходя да си купувам тестове.

# 573
  • Казанлък(Бургас)
Елвазче , пращам ти положителни мисли и енергия, и очаквам благата вест.
Азалия , и при теб само добри новини чакам. Всичко ще се нареди. Прегръщам те!

# 574
И аз бях болна дни преди да родя. Направих си два теста в къщи. Един в лаборатория и после още един при постъпване в болницата. В днешно време не може да се разчита, че е просто грип. Все пак живота на детето ни е в наши ръце. И не ми е станало нищо от бъркане в носа. Но в болницата може да се заразят не само бременни, но и бебето. Та Съншайн, Жирафчето искаше да ти каже постъпваш безотговорно. Не е искала да те обиди. Един тест е 12 лв. от аптеката.
Пожелавам ти теста в болницата ти е негативен и всичко да е наред с теб и бебето.
Чакаме добри новене от теб и Елмаз.
Азалия, много съжалявам през това което преминаваш ти и бебето. Нямам опит с това, но лятото двегодишното ми направи температурен гърч и мога да си представя ужаса, който изпитваш. Стискам палци всичко да се оправи.

# 575
  • София
sunshine1992, със сигурност и тук всички ти желаят най-доброто и бързо оздравяване.

Но това не значи да подлагаш на риск други бременни и новородени бебета. Заради такава масова безотговорност и не-мислене за другите сме на този хал.

# 576
  • Казанлък(Бургас)
Благодаря на семейството ми и приятели който ми пожелаха И окуражиха всичко да мине леко ,защото ми предстой раждане днес. А не ме караха като jirafcheto да ходя да си купувам тестове.

Не съм от хората, които изпадат в паника, когато някой у дома кихне. Даже никак. 🤔 Единият ми син преди няколко дни беше с болка в гърлото и лека температура. Нищо питеснително за мен, но му направихме слюнчен тест от аптеката (около 12лв е) , защото това е отговорната позиция - има прабаба и прадядо, малка сестра, бременна майка, ходи на училище...

Подкрепяме те и ти стискаме палци. Чакаме добрата вест. Не бъркай добронамерените съвети с липса окуражаване! 😉

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 10:29 от yanac

# 577
Леко раждане ти желая Съншайн , ще очакваме добрите новини по-късно.

Мислех, че в периода на пандемия вече от близо 2 години, егоизмът у хората малко се изкорени, особено като става дума за себеподобни (визирам нас,бременните), но явно продължавам да бъркам.
Просто предупреди АГ-то си, преди да отидеш, това е моя съвет.
Друго не искам да коментирам.

# 578
  • омъжена
Аз също съм си купувала от аптеката има антигенни има и кръвните като тест за бременност и с една игличка се боцваш до 20мин отчитат.

# 579
Здравейте, аз съм от декемврийките, които ще родят през ноември, но ви чета от някакво време.
Карах Ковид преди няколко месеца и един ден бях зле, после все едно нищо не е било, на третия ден пак имах симптоми. Така че безсимптомност не означава липса на Ковид.

Стискам палци на всички за предстоящите раждания, малките бебета да се преборват бързо, а на тези с бебета вкъщи - успех Hug

# 580
  • София
Аз също съм си купувала от аптеката има антигенни има и кръвните като тест за бременност и с една игличка се боцваш до 20мин отчитат.
Въпросът е да го направиш сега, когато отиваш на място, което е пълно с бременни и малки бебета.

# 581
Въпросът е да го направиш сега, когато отиваш на място, което е пълно с бременни и малки бебета.

Няма нужда, те там ще и направят.Пък и нали не я боляло гърло вече, излишни притеснения. 😉

# 582
Съншайн,поправи ме ако греша,но нали точно ти се възмущаваше преди месец,че твоя приятелка ти звъннала да се видите и била хремава,та си й отказала и на другия ден си разбрала,че е с ковид 🙄
Не ти мисля лошото,но акъл навреме никога не е излишен!
Като бъдеща майка на трето дете е редно да изпреварваш събитията с ход напред!
Не съм параноичка,но никога не бих си позволила да отида болна на място с бременни(и не само)преди да съм сигурна,че е "Пернишки вирус"или корона вирус!
Успех,леко раждане и дано си здрава!

# 583
Просто нямам думи, дори смятам, че са излишни Sad но дори не са само бременните, около теб, реално са дори съфорумки,доста от които, до колкото съм чела, ще раждат и се следят при същият лекар......ако той се зарази .... 🙄 Или вероятно е ваксиниран, но до колкото знам, не пречи да е преносител ...

# 584
Знаете ли аз какво бих казала по темата. Държавата е виновна! Нека подсигури безплатни тестове на хората и да видите как ковид ще намалее значително. Болниците да задържат пациентите да са с направен тест преди това също. Поне в Дания е така , тук така бяха правилата . Искаш на лекар-тест . Болен си или не -теста ти е без пари .  Сега всичко е както преди . Живеем си нормален живот и всички са спокойни . 75%от населението е ваксинирано ....

Общи условия

Активация на акаунт