Търся мнение, да се откажа ли

• 12 799
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дали от сестра му, дали от майка му - все тая. Те са константни фигури в живота му и не го изхвърлят като е болен за разлика от теб.
Никаквицата си позволила да ти звъни? Ти за коя точно се мислиш, че сестрата на мъжа ти няма право да ти звъни?
Много гнил човек си, явно и сестра и брат не могат да си подбират добре половинките в тоя живот. Дано се осъзнае човека скоро и дано не си развалят отношенията в семейството заради външни и временни фактори като теб.

# 256
  • Варна
Абе, братът не е съпруг/партньор. Съмнявам се сестрата да е питала брат си кога го е правила това дете, та сега да му тръска всички проблеми, НО силно се съмнявам и в описаното от авторката.
Момиче, ако чуя някой да нарича човек от рода ми никаквица (дажа аз да го правя!), буквално ще го срина. И в момента имам желание да те докопам и да измета пода с теб, а съм тооолкова миролюбив човек.
Така, доволна ли си от отговорите, стават ли за представителна извадка за проучването? Ако целта не е такава, жалко, значи си много куха и половинката ти е за ожалване.

# 257
  • София
В личен потрес съм, каква жлъч и злоба са способни да генерират някои съфорумки, наистина.

# 258
Аз не съм го изхвърлила като болен, казах му да си стои у тях вместо да идва за да ме зарази.

# 259
  • София
При сестра му и племенника, нали?
Ами те са до него като е болен, нормално е и той да ги подкрепя и да помага.

# 260
Не, при майка му и баща му. Сесттра му е там, защото няма къде.

# 261
  • France
Тази пързалка беше загубила инерция. Трябва ли пак да мажем кънките?

# 262
Вече ме съмнява тази история... Не мога да разбера как човек, дори и анонимен ще иска да навлече антипатията на толкова хора.
Наясно си, че с подобно изказване няма да събудиш одобрението на хората. Самотна майка с кашлящо дете, но тия мразиш...
Нещо в ценностната ти система ти куца или историята намирисва на... Кога за тези два-три месеца съжителство, от които един го нямаше усети омраза към тази жена. Каза, че имаш връзка от година, но живеете сравнително отскоро. Хич, нямам намерение да вадя кънките.
Преди време се чудех на разни съфорумки  защо набеждават за пързалки някои от историите, сега ми стана ясно.

# 263
  • София
Иска образцови отношения с френски макарони и колосани покривки, но си е избрала редови българин с живи роднини.

Откажи се, дай шанс човека да си намери щастието.
Ти си смени нагласата, че тая жлъч ще те отрови теб.

# 264
  • Пловдив
Да предоложим, че историята е истина. Честно казано и аз ще набирам бяс, ако мъжът вместо да е с мен си общува със сестра си по 3-4 пъти на ден. ОБАЧЕ вместо да се занимавам със въпросния мъж и да се боря със сестра му, майка му и други роднини просто ще му обясня веднъж! в прав текст - "Мило ти с мен ли си или със сестра си в момента?!" Ако не ме разбере - прав му път. Чантата и при сестрата и майката. Абе подбирайте ги тия мъже! Преди децата и брака имам предивд, после е късно. Аз изобщо няма да задълбочавам връзка с мъж, с който не споделяме основни ценности - като например отношението му към мен в сравнение с отношението му към роднините му. Толкоз.

# 265
  • Варна
Ревнувате от телефонни разговори с роднини??? А от служебните?

# 266
  • Пловдив
Ревнувате от телефонни разговори с роднини??? А от служебните?
Не е ревност. И да, и служебни разговори в лично време ме дразнят. Работното време затова е работно, а не сульо и пульо да звъни когато му прищрака. Мъжът ми има колеги да му звънят от няколко часови пояса, като цяло на вдига.

# 267
В конкретният случай... някой трябва да влезе в ролята на баща за това дете. Дали ще е вуйчо, дядо... някой трябва да играе тази роля в живота му. И си мисля, че това е някак по-важно от гадже, на което моралният компас, не просто не работи... направо липсва.

# 268
  • Пловдив
В конкретният случай... някой трябва да влезе в ролята на баща за това дете. Дали ще е вуйчо, дядо... някой трябва да играе тази роля в живота му. И си мисля, че това е някак по-важно от гадже, на което моралният компас, не просто не работи... направо липсва.
Принципно ако съм млада жена и гледам за мъж, на който да родя аз деца - не бих го търпяла да е обременен по подобен начин. Описваното е по-зле от разведен мъж с деца от предишна връзка. Едно е да помогне на сестра си, друго е да поема отговорност за дете на което е чичо/вуйчо. Сигурно и моя морален компас не ти харесва, но моите деца са моя отговорност. Брат ми даже не знае кога са им рождените дни, вижда ги няколко пъти годишно.

# 269
Еми като няма да го търпиш ти, ще се намери някоя друга да го търпи. На теб авторката да ти прилича на жена, която е тръгнала да ражда деца на някой? Те се дърпат за завесите още.

Общи условия

Активация на акаунт