Неясни отношения

• 8 217
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
Ако след 2 месеца срещи някой поиска да си изясняваме отношенията, доста сериозно ще ме стресне. Изключвам отношения, които са тръгнали бързо от първа среща, защото има и такива. Но вашите явно не са и 2 месеца са прекалено малко за изводи.

# 121
Според мен е нужно поне да се изясни кой какви желания и очаквания има от отношенията, които създава. Тя вероятно иска връзка, която би се развила в семейство, деца и тн, той може да няма такива планове все още и  това е добре да се знае. Да няма изненадани след 3 години..

# 122
Според мен е нужно поне да се изясни кой какви желания и очаквания има от отношенията, които създава. Тя вероятно иска връзка, която би се развила в семейство, деца и тн, той може да няма такива планове все още и  това е добре да се знае. Да няма изненадани след 3 години..

То хубаво да се знае, ама да са на 40+ или повече...
Млади хора са, живи, растат, променят се. Той както днес няма никакви планове, така и в течение на времето, когато я поопознае, когато се влюби, когато изядат една торба сол и се убеди, че точно тя е жената, която иска да сподели живота му, вземе, че си промени намеренията.
И обратното – някой тръгва с голямата кошница и още от първата целувка почва да гони семейство и деца, с времето разбира, че това не е точно човекът, подходящ за това. И сам слага край на връзката.
Никакви гаранции няма в тези отношения и няма как и да има.
Иначе принципът „дай да тръгнем на лов за половинка и когото успеем да охамутим, той ще е“ много често води до жестоки разочарования. И купища сърцераздирателни теми в СО...

# 123
Мда, масово се действа прибързано, как' Сийке. И аз също, преди 35 години.
Защо трябва да вземаме най-важните решения в живота си 'га сме млади, импулсивни, неопитни и наивнички.
А точно тези решения предопределят целия ти живот по-нататък.

# 124
Ама и на младите никой не им е забранил да мислят с главите си, вместо с размножителните си органи...

# 125
Човек обикновено си знае дали вече търси връзка тип семейство или не. А той че може с времето да ги поиска тези неща, ако сега все още не, е така... ама може и да не ги поиска. Аз не бих заложила една-две-три години от живота си на това. Особено, когато вече съм на 30+ и искам да имам дете.

# 126
Ами... Успех в гоненето на сигурното. По-добре пускай тото – шансовете са по-големи.
Защото хората се женят, раждат 1-2-3+ деца, па се разделят. Правят си гадни номера. Тровят си живота. Някои дори умират – ей-така, ненадейно, напук на големите планове и голямата сигурност...
Никаква сигурност няма в този живот. Живей го, не го планирай. Наслаждавай се на всеки хубав миг, който успееш да докопаш. За да може един ден да има поне какво да си спомняш, а не просто животът да изтече през пръстите ти, докато гониш някаква имагинерна сигурност.

# 127
Не мисля, че разбираш какво искам да кажа. Ако някой ми заяви "Еми, аз не мисля за семейство и деца още, не знам кога ще поискам"... какво да правя повече с този човек? Дали причината е в него, или мен, няма особено значение.

Иначе ми е ясно, че гаранции няма за нищо и връзките, дори тези с деца, могат да приключат във всеки един момент. Но пък малко от малко всеки мъж си знае на какъв етап от живота си е, дали му се живее още като ерген и скоро не се вижда в ролята на съпруг и баща, или пък си търси и той жена, с която евентуално да създадат нещо повече.

# 128
Даже няма какво да ровиш за причина, разминавате се в исканията/търсенията ти, ти не си ОК, всеки по живо, по здраво, това са нещата от живота.

# 129
Мисля, че сама си се до сетила за решението. Дай му още малко време, после събери кураж и си го питай направо. Тук веднага ще ти кажат, че ако до 2 месеца нямате планове за обща ипотека, човекът не става. Което е глупост. Хората са различни и с гадаене от непознати няма да стане. Вчера писах как моя приятелка беше искала любовен съвет тук и всички многознайковци й обясниха как оня я мотае а тя е мега зле да му вярва, пък те да вземат да се съберат и да се оженят щастливо, моля ти се 😂

# 130
Не знам защо, не се оставите по течението и не гребете с пълни шепи от тоя живот, особено като си но 20 и. Никога не съм изяснявала отношения с дадения мъж, нещата просто се случват или не. Когато случайно забременях, се оказа че имам сериозен човек срещу мен, изобщо не съм го мислила и планувала. С другите ми мъже, явно не е било писано.

# 131
Как забременявате случайно? Аз не бих могла да си позволя такъв риск, забременях съвсем планирано, получи ми се за щастие от първия опит.

# 132
Когато си на 20 и няколко се случва, не е края на света. Въпросът е да е от правилния човек. Също въпрос на късмет, според мен.

# 133
Ами ей така забременяваме случайно, знаеш ли колко сериозни млади дами около мен преди 20 години махаха случайни бебета? Я презервативи, я хапче изпуснато, я късна/ранна овулация, я спиралата нещо. А някои и си родиха случайните бебета. Живот, всичко се случва.
Шапка ви свалям, че всичко сте си планирали до стотна в живота, ама далеч не всички са така.
Едно такова случайно бебе ще е абитуриент тази година, майката уж се пазаше, уж презервативи и накрая честито, момиченце.
Няма 100 процента сигурен метод за контрацепция, просто казвам.

# 134
  • София
Забременяването повече е случайно, отколкото планирано.

Общи условия

Активация на акаунт