Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 264
  • 122
  •   1
Отговори
Ревнувам страшно много жена с дете с която знам че няма и не искам да имам бъдеще и сериозни отношения с нея искам просто секс всеки ден с нея получавам го но след като се разделиме изпитвам ревност дали е просто свикнение със нея или нещо повече

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 04:08 от Martin933

# 1
Първо виж как се пише "ревнуст", съжалявам, ако грешката беше само в заглавието нямаше да го отразя. Струва ми се, че темата не е истинска, но ако е така много лошо правиш, отговорът е, че се привързваш.

# 2
Първо виж как се пише "ревнуст", съжалявам, ако грешката беше само в заглавието нямаше да го отразя. Струва ми се, че темата не е истинска, но ако е така много лошо правиш, отговорът е, че се привързваш.
кажи ми какво да направя според мен тя си общува с бивши половинки но в същото време ми казва че не го прави но няма примина да ме лъже ако иска ще го каже ние не сме двойка за да ми го спестява а аз ревнувам много Sad

# 3
Нормално. Все някак трябва да ти влезе под кожата, да си мислиш, че е нещо голямо.
А не е.
Знаеш защо си с нея. Не се занимавай с нищо повече, че ще станеш смешен.

# 4
Аз пък не разбрах ти ли не искаш нищо с нея повече освен секс или тя е тази, която не иска нищо повече и се вижда с теб и бивши само за спорта и ти като разбра, че нямаш шанс за нищо повече страдаш, защото си се привързал?

# 5
  • Далечният изток
Той вече е смешен....
В поредна тема във форума питаш "кажи ми какво да правя"...
На колко години си впрочем, че нищо не знаеш за отношенията между жените и мъжете?

"Свикнение"? Що за дума? И въобще изказът и грамотността ти са потрес....

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 12:25 от AIDA_N

# 6
  • волно калдъръмче
Защо просто в другата тема не писа, че жената има и дете?

# 7
Това е МЕГА странно, главата си залагам, че в другата тема беше чистак нов потребител...
А детето кой го гледа, докато Мара принася и отнася от софрата?

# 8
  • Пловдив
Или е яко хлътнал или ни ебава тук с тема след тема с еднаква тематика.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 08:09 от Sashka93

# 9
  • София
Детето му пречи на светлото бъдеще.

# 10
За всяка страна от проблема отделна тема. Grinning Или са различни жени? Thinking С бившия ли се тика да танцува мацката и ти ревнуваш (от другата тема)?

# 11
Мартине, след такива засилки - наздраве! Нищо, че е рано Joy

# 12
Ти си на отглеждане при нея, тя те храни, а ти не даваш и стотинка, както пишеш в другата тема. Тази жена гледа дете, нямаш ли поне малко почтеност, та си  се оставил да те отглежда и теб? Голям мъж си все пак.
По нищо не личи да се интересуваш от нея наистина, точно затова тя не се чувства сигурна в теб и ти говори за бивши. И точно така ще я изпуснеш, когато някой сериозен човвек се заинтересува от нея.

Ако искаш да се сближите повече, започни да участваш в живота й, най-малкото финансово като начало.
Но ако е вярно това, което пишеш в заглавието, и след като не искаш бъдеще с нея, не разбирам какво те интересува,  ако тя се върне при някой бивш или си намери нов. Бъди сигурен, че това ще се случи скоро.

# 13
  • СИ

"Свикнение"? Що за дума? И въобще изказът и грамотността са ти потрес....

Този слят правопис, който се практикува масово и мен ме хвърля в потрес. Цели страници и пасажи с едно изречение. Няма интервали, няма точки, запетаи, тирета и прочие... Всичко в гювеча.

# 14
  • София
Страх ги е от всичко днешните мъжленца. Сакън да не се разчуства, сакън да не се ангажира, че после трябва и да понесе отговорност - ужас голям.
И в същото време, тъй като жената е самостоятелна и независима, ревнуват.
Ами то не може хем душата в рая, хем х.. до края, са казали старите хора.

Общи условия

Активация на акаунт