Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 266
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък не разбрах ти ли не искаш нищо с нея повече освен секс или тя е тази, която не иска нищо повече и се вижда с теб и бивши само за спорта и ти като разбра, че нямаш шанс за нищо повече страдаш, защото си се привързал?
Да въпреки че тя поиска нещо повече а сегя аз не съм сигурен дали съм единствен

# 16
Заглавието е, че не искаш.
Разбрали сте се за приятно прекарване, имаш го.
И пак недоволен. Защо?

# 17
Заглавието е, че не искаш.
Разбрали сте се за приятно прекарване, имаш го.
И пак недоволен. Защо?
Защото тя заяви че вече иска не само секс но и има чувства и не се чувства ок да се виждаме саво за секс и аз реших че може да се виждам за повече време с нея и се привързах започнах да ревнувам и сега съм несигурен дали не и омръзвам вече въпреки че ми обяснява как държи на мен и само аз я интересувам

# 18
Тая твоя ревност е по-скоро от някакво чувство за притежание, едва ли нещо повече.
Във всеки случай, както върви вашата ситуация, нещата не са на добре. Трябва по някакъв начин да се отдалечиш от нея, и ако искате секс отвреме навреме, хубаво. След това всеки кой откъдето е, и не бива да се интересува от живота на другия, или как и с кой си прекарва свободното време.
Иначе всичко ще се усложни много.

# 19
  • София
Ами, говори с нея.
Кажи какво предлагаш, как ги виждаш нещата занапред, ще поемеш ли отговорност за чувствата ви, какво желаеш..

Щото заявяваш, че не искаш нищо, па после ревност.

Щото ексклузивност в чистото еване няма.

# 20
  • София
"Щото ексклузивност в чистото еване няма."
Горжъс, ти си моят гуру!

# 21
От такива случаи предполагам произлиза фразата с коя глава мислят мъжете. Grinning
Като знаеш, че си податлив на привързване вследствие на секс, защо почваш да го правиш с човек, който разумът ти не одобрява?

# 22
Опитах да си представя разговора между тези двамата - искам да присъствам.

# 23
Пич, като си знаеш къв си, не се хващай на такива отношения. Щото хубаво си се оплел и тепърва още има да се омоташ. Жената явно е по опитна, знае добре да върти мъжете. Естествено че не си единствен, ако си държиш очите широко затворени, имат шанс отношенията ви, но накрая пак ще страдаш. По добре си търси свободно момиче, тия големи цици ще ти излязат през носа накрая.

# 24
Пич, като си знаеш къв си, не се хващай на такива отношения. Щото хубаво си се оплел и тепърва още има да се омоташ. Жената явно е по опитна, знае добре да върти мъжете. Естествено че не си единствен, ако си държиш очите широко затворени, имат шанс отношенията ви, но накрая пак ще страдаш. По добре си търси свободно момиче, тия големи цици ще ти излязат през носа накрая.
е защо да ме оплита след като не може да има полза от мен нямам пари кола а тя излиза с мен навсякъде ако иска нещо друго според мен ще ми каже не съм надарен да кажеш че и от това има нужда от мен не знам вече

# 25
Предвид описаното, предлагай й брак, че бъдещето е неясно. Joy

# 26
Как точно да ти го обясна- има жени обичат да държат някой наивен глупак да им ходи по г..за, докато те си правят в същото време каквото искат. Защо- не питай мен.

# 27
Как точно да ти го обясна- има жени обичат да държат някой наивен глупак да им ходи по г..за, докато те си правят в същото време каквото искат. Защо- не питай мен.
човек тя ходи по моя гъз не аз по нейния

# 28
Добре де. Взимай я. Какъв е проблемът точно? Rolling Eyes

# 29
Ми за какво пишеш тогава тук?

Общи условия

Активация на акаунт