Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 337
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Пияните са общи. Основателни са му грижите. Отделно и алкохола поскъпва.

# 121
Аз пък не разбрах ти ли не искаш нищо с нея повече освен секс или тя е тази, която не иска нищо повече и се вижда с теб и бивши само за спорта и ти като разбра, че нямаш шанс за нищо повече страдаш, защото си се привързал?
Да въпреки че тя поиска нещо повече а сегя аз не съм сигурен дали съм единствен
Ако разчиташ да си на хранилка при нея освен секса, дните ти са преброени, вярвай ми!
Аз имах подобна кратка връзка с мъж-търтей, хем той не е живял никога у нас, но ми притесняваше бюджета.
И да, казвах му, че е единствен, но истината е, че освен секса помежду ни, нищо друго не ме интересуваше.
И търсех активно друг, с който да го заменя още от първия ден, защото знаех, че ще ми омръзне бързо.
При това тя има и дете. Детето винаги ще е пред теб, дори и да няма друг мъж на хоризонта. Не си в позиция да диктуваш ти играта, особено ако не плащаш - не поръчваш и музиката.

# 122
Просто недей, да ревнуваш ще съсипе всичко. Аз имах млад обожател, след 1 или 2 секс  започна да ме ревнува много дори и от мъжът ми и не след дълго сасипа всичко. Той ме харесваше , а аз него и беше тайно и ни беше хубаво но заради ревността,  съсипа всичко. Съвета ми е наслади се без ревност докогато можеш, без ревност защото с ревност времето ви ще е по малко

Общи условия

Активация на акаунт