Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 666
  • 349
  •   1
Отговори
# 285
Честит Ден на Будителите и празник на малчовците Hug

Сминс, вчера дадох на Яна сварено чушле и обелено, хареса й много Peace

Залъгалка не съм й давала никога, добре че поне с това нямаме проблеми.

Момичета я ми кажете, пищят ли вашите бебоци? Яна е като обезумяла, събужда се и започва да пищи, не от нерви или да плаче, а просто пищи и вика. Вчера щях да полудея в един момент Crazy

Ренка, и на мен постоянно ми се яде сладко, ама аз не се лишавам - без шоколад не мога. Примирих се, че не мога докато кърмя да сваля килцата, които ми останаха, и си хапвам Blush

Иве, на мен ми казаха сутринта да я занеса урината.

# 286
смин, аз печена и пасирана чушка въведох Peace
Дея, благодаря ти за милите думи, ама и аз да ти се скарам, какви са тези мисли, че той и Преси не стъпва на цяло стъпало, стои седнал сам, ама се клатушка, питах педито за стъпълцата и тя ми каза, че дали ще стъпи на цяло ходило си зависело само от мен Rolling Eyes, 2/3 от децата стъпвали в началото така и трябвало постоянно да им се правят упражнения.Така че споко, ако ти си лоша майка, аз също съм такава.
ренка, мен не ме притесниха кг, а малкото наддаване.А по въпроса за сладкото незнам, аз почти не хапвам такова, не се сещам често т.е
енви, ама и Вили с тоя запек ThinkingВече не са ли ни големи децата за някакви разхлабителни, Дуфалак например newsm78Щом може през бременността...А термометър пробвала ли си?

# 287
Не ми казахте извеждате ли бебетата , когато са с хрема?
Дея ще те #2gunfire няма така да говориш, ще ти звънна по обяд да се чуем, че 2 дена не сме се чували и ми е мъчно вече Hug
за крещенето , крещим и още как:)

# 288
Мимка, аз бих я извела за малко Wink

енви, а пюре от круша ако дадеш малко?

# 289

мимка, ето какво щях да пиша, а забравих EmbarassedАз в първите дни, когато детето се разболя и беше зле не го изведох, ама и беше доста студено навън.Впоследствие след около 2-3 дена излезнахме.Предито каза, че вятъра носи хремата и във ветрилник да не излизаме ThinkingИначе аз не съм от тия дето цяла зима ще си стоят вкъщи, важното е само да е здрав Peace

# 290
Дея ще те #2gunfire няма така да говориш, ще ти звънна по обяд да се чуем, че 2 дена не сме се чували и ми е мъчно вече Hug
за крещенето , крещим и още как:)

Grinning не аз не я извеждам,страшни сополки има и не я извеждам изобщо,искам да се излекува и тогава ще видим,макар че така ми се иска  Blush

Абе лоша майка съм,досега не съм я научила да е седнала стабилно,нито да се изправя,нито прави нещата които вашите бебоци правят  Rolling Eyes та затова ми е такъв извода,даже преди да влезнем в болницата не съм я оставяла и за миг да поплаче,а сега вече си я оставям  Rolling Eyes Също не и говоря постоянно ,предпочитам да и чета,а е хубаво да се общува с детето  Rolling Eyes

Пък и на мен никой не ми е казвал какви упражнения за да стъпва на цяло стъпало да правя  Rolling Eyes

Мимка ок ще се чуем мило,чакам свеки и изчезвам,даже ще ходя да се боядисвам сигурно  Mr. Green ама пак както съм си,мина ми мерака на другото  Mr. Green

# 291
  • София
Докато приспя малкия и проведа един телефонен разговор, забравих какво щях да пиша...
Снощи моята и тази на Давид имунни системи се предадоха пред вирусите вкъщи и сега сме със запушени носове и двамата...
По тази причина ще пропуснем днес плуването и ме е яд, общо взето. Close
Честит празник на празнуващите бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet
Дея, нещо не ти се отразява добре, ама хич, настинката. Как ще си лоша майка?Глупости! smile3537
Че и Филипа, и тя си дава самооценка-я, стига, моля ви се, че да не ви  fight
Оф, Давид се наспа-един час го приспивах и спа точно 25 минути. Close

# 292
Бюти, няма как при такава масова атака да не паднете и вие в боя, за жалост Confused
Желая ви скорошно оздравяване Hug и вземи сериозни мерки за неговата хрема, докато не е станало по-серизно Peace

# 293
Филипка и Нуни, давах круша, тиква, червена чушка и нищо... Confused Днес мисля да е само на кърма, както Вени още вчера ме посъветва, пък утре сме на консултация и ще видим...  Rolling Eyes Иначе Дуфалак на баткото още като новородено му бяха изписали, но ефект много нямаше.

Мимка, от сутринта и аз това го мисля, дали да я изведа навън с тази хрема...  Thinking Но мисля, да излезем, че може скоро такъв ден да няма, а тя така или иначе хремяса в понеделник, когато не сме излизали навън, но пък имаше контакти с други деца... Sad

Питане: Изварявате ли още водата за пиене? Аз мисля вече да не го правя - пие нищожно малко количество, като винаги добре намачква биберона на шишето с пръсти, а и вече трудно я опазвам от микроби - лази, пипа всичко...

И още: Някой /Ваня или Петя/ беше казвал рецепта за домашни капки за хрема - нещо с лайка... Моля, ви напишете я пак!!! Praynig

# 294
  • 2 етажа над тавана
Дано не ни заключат темичката преди да се отчета Praynig

Ох, откъде да почна newsm78   Така.....

Честито на месечковците baloni

Честит ден на будителите! bg

Енви, на нас най-добре ни действа за разхлабване печена черв.чушка, ама то аз не помня - ти беше ли захранила, мале, днес съм нещо много зле. ooooh!

Мимка, и аз бих я извела поне за мъничко.

Смин, аз давах и печена и варена чушка, печената по се хареса!

Деичка, повече да не си си помислила, че си лоша майка Naughty  От нас с Маги   remybussi

Ренка, аз сладко ядях само докато бях бременна, иначе хич не съм му почитател

Ивка, когато успееш да я хванеш да се изпишка в колектора - тогава. Peace

Нуни, Маги пищи, та чак ушите й плющят. Понякога чак цялата почервенява от напъване да врещи.  smile3514 Ей така изглежда понякога

Маги вече много успешно вика  mamma Много съм щастлива. Баща й само я кара да го повтаря.

Цвети, много полезно инфо за амаранта Hug

За месните пюрета - за нас това си е тера инкогнита, и то май за още дълго време.

Ами толкоз засега.

Айде да допълня: Водата преварявам, ще видя докога, но засега като знам как я чакам по половин час да се изтече преди да сложа за беба да преваря, по-добре така.
Бюти, да оздравявате и вие бързо-бързо.
Дея, и на нас никой не ни е казал какви упражниния да правим за стъпване на цяло стъпало.  Thinking Ако може другите да споделят Hug

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 10:30 от buble

# 295
  • София
Аз чушката я въведох сварена в микровълновата, като свършат пресните, ще давам печени от буркан.

М дааа, Мецанке, май си права за преумората  Tired Ама няма как да стане тая работа с почивката  Sad  Дано да може с някаква храна или витаминки да се пооправят поне малко нещата  Praynig
А косата спря ли да ви пада, че мойта още прави килими по пода?

А и нашият юнак не седи, няма зъби и не се изправя, ама сме здравички с малкия и не се депресирам. Деичка, като оздравеете, ще видиш, че всичко си може малката и че си супер мамче!

Водата мисля още дълго да я преварявам, че давам чешмяна, а тя хич не е чиста. Ако даваш от бутилираната за деца, може и да не я вариш.

Забравих да ви се похваля, че водихме Валката на село и го запознахме  с всички живи твари, които успяхме да изнамерим, ама той хич не се въодушеви, особено от страшните петли и кокошки - толкова не беше ревал и от ваксините  Laughing  Ето, да го видите какъв е циврьо: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1464622

# 296
  • 2 етажа над тавана
Ренка, много , много ти е хубав Валката, пу-пу, да не му е уроки.
Мойта коса все още пада, но вече е по-нормално положението.

# 297
Косата спря да ми пада, но пих хапчета.
Водата не преварявам от месец някъде само бутилирана за бебета давам.
Аз сега мажа с някаква мас за мазане 3грама 25лева #Crazy дано помогне, че имаче ще #2gunfire педи.

# 298
  • 2 етажа над тавана
Ей, днеска вкъщи не се седи - отгоре ремонт bash, отдолу ремонт smile3538, имам чувството, че ще се срине блока. Пък бебка одеве заспа и сега няма как да я тикна в количката необлечена, че да се измъкнем вън на спокойствие. Ще я чакам да се събуди и да папака и отиваме навън. Да използваме последните хубави дни, че какво го дават от утре-другиден - валежи, студежи - ей, зима идеее Nature Snowman

# 299
балонче, при нас е същото, цяла сутрин чукат някъде в блока, отделно отсреща строежа и той много шум създава.Пресил сме го свикнали да спи на шум, ама тоз му дойде в повече и спа само 30 мин Confused
мимка, моят косопад намаля, не е каквото беше преди, ама пак пада Rolling Eyes
Ако скоро ни заключат, нямаме си нова темичка Sad

Общи условия

Активация на акаунт