💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 314
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не симпатизирам на Симеон.Към края на формата ще е най-богатият участник с най-малко изиграни битки.И така,лека полека,от рибарската колибка до финала.Другите са всеки ден на тежки битки,преминават през какво ли не,докато Хариетчо има по 1 битка седмично срещу слаб/изгонен от другите противник.
Толкова е нечестно.

Тази вечер искам Мани на реката.Малко й е.

# 121
Според мен е много вероятно известните личности в тези формати даже да са с различен договор и да са платени. Точно както беше писано по-напред - така се вдига рейтинг. В някакво предаване преди пък Ива Пранджева взе участие, сигурно и други има, ама не ги гледам по принцип тези ферми, воли и прочее и не знам. Иначе няма логика тези хора, имащи все пак имидж за губене, кариера и пари, да се набутат тук, където по-скоро ще обират хейт. 

Абсолютно, Братоев е на хонорар, не е минавал кастинг.
Скрит текст:
Идеята на Тупарев е във всеки сезон от тук нататък да има по един известен спортист, актьор, певец и т.н. Колко добре ще му се реализира идеята е друг въпрос.
Братоев заради габаритите си ще изпитва затруднения в 90% от игрите, факт.
Аз се радвам, че е в ИВ, за мен той има добро чувство за хумор.
Овен това е причината с неговите съотборници много пъти по световни спортни мероприятия да слушаме химна на България. Това не се забравя.

При представянето на участниците в началото, водещите казаха, че Братов е минал през всички етапи на кастинг. Не мога да кажа дали е истина или не, де.

# 122
  • София
Е той (симеон) не е виновен, че го набутаха там. Даже май си спомням, че беше разочарован в началото, като разбра къде отива.
Дано да остане в играта по достоен начин.
+1 за мани и реката Grinning

# 123
Симеон има страхотна роля, дадена му от Продукцията. За съжаление няма харизма за нея, за да я направи интересна за зрителите. На снимката на Смайли изглежда като липсващото звено между маймуната и човека. Нищо лично, сигурен съм че ще е част от финалното племе. Дали ще спечели - не вярвам, но съм склонен да мисля за финална четворка с него в нея.

# 124
Само да вметна, че Братоев не е вкаран и не му плащат. Попълнил е формата и са му се обадили за директно участие. Не е кой знае колко странно. Бояна също беше канена, Марешка и тя. Ивана също е била с покана.

# 125
Само да вметна, че Братоев не е вкаран и не му плащат. Попълнил е формата и са му се обадили за директно участие. Не е кой знае колко странно. Бояна също беше канена, Марешка и тя. Ивана също е била с покана.
А Семира според теб с покана ли е ?

# 126
А Семира ?

На нея не знам какъв ѝ е филма.

# 127
Към Симеон пак казвам,че изпитвам съжаление. Не знам дали е до характер,но за мен е нехуманно да е зарязан така на плажа.
В смисъл,ако наистина не му дават храна и вода(което няма как да знаем дали е така).
Не ми изглежда толкова злобен,колкото го изкарват с изрязаните и сглобени монтажи.Вярно е,че не участва в териториални,капитански и елиминационни битки,но пък за да стигне до финал,трябва да победи всеки един от останалите в директен двубой.

# 128
Аз знам кой е Братоев във волейбола. И Димо Тонев помня, и Любо Ганев и Пушката.
Знаех ги и по физиономия и по име, когато бяхме фактор във волейбола.
Но това по никакъв начин не променя факта, че, според мен, Братоев няма място в този формат. Ако не беше Братоев от волейбола, нямаше да бъде одобрен. Нека бъдем честни. Да го кажа така - това не е неговия спорт. 😉

# 129
Абе те Манито и Стейсито са взели, че Братоев няма да вземат.
У нас се гледа спорт и имам детски спомени как съм гледала волейболния отбор с Любо Ганев на едно Юностче.
Сега покрай европейските позагледах отново волейбол. Иначе по имена ги знам Братоеви.

# 130
  • Козлодуй
Само аз ли симпатизирам на Симеон? Grinning С ММ го наричаме Шрек.
Не, че не очаквам да ме разочарова по-натам. Такъв е форматът - правят от хората маймуни (някой си идват маймуни, де).

И аз писах, че ми харесва Simple Smile Всички хора които обичат животните ми харесват Simple Smile Освен това България има традиции  в борбата а до колкото разбрах е борец Simple Smile

# 131
Много искам днес шампионите на реката.
Бойци на стопанство
милите Приключенци на резиденцията малко да ги видим и тях в лукса, как ще се разгърнат като племе.

# 132
  • София
В очакване на Годо.

Скрит текст:

Каква интелигентност лъха от лирическия герой!
Аз харесвам Хариет и се чудя дали е хуманно пребиваването ѝ в ИВ? Признавам, че не разбирам от соколарство, но като я видя с тези "окови" на краката и започвам да се чудя дали не иска да полети. Pensive

# 133
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Lunatichka92 :
Към Симеон пак казвам,че изпитвам съжаление. Не знам дали е до характер,но за мен е нехуманно да е зарязан така на плажа.

😃😃 Ти сериозно ли си мислиш,че кара на жаби и лежи на скалата по цял ден? Точно на 20 метра от друг обект на продукцията - рибарската колиба от с1. И е нахранен(макар да не е обилна храна) и е подслонен.
Вие сериозно ли си мислите,че участниците ги държат без вода и храна?!

# 134
  • Испания
Днес рожден ден имат Ралица и Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт