💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 040
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Испания
За всички онези, на които не им достига общата култура. 😂 Ама моля ви се, ограмотете се, крайно време е да спрете да се излагате! 😂😂😂
Скрит текст:
Лично аз се засрамих от собственото си невежество. 🤭

И този, който е написал "Левски", е много грамотен. Накъде отиваме!

# 1 216
Вие пък как решихте, че Соня е от най-добрите жени в този сезон? Имаше една игра, в която представянето й беше доста добро, в другите си е просто ок. Ми то в такъв случай и за Милена може да се каже същото - започна зле, но в последните няколко игри се справи по-добре от очакваното, а и буквално спечели една от игрите на Приключенците. Красима също изпъкна в няколко игри.
Соня като състезател е по-добра само от Семира и може би от Елена, но и там не е много сигурно. Манито грам не я броя - тя си е в дъното на всички класации, след всички мъже, жени, животинки.
Туджаров пък ако беше великият стратег, за какъвто го смятате, щеше да отърве кожата и да не ходи на номинации. Можеше да направи така, че да прецака Семира, която и без това заслужава скоро да отпадне. Стратег...ама на приказки.

# 1 217
  • Варна
Надявам се тази вечер Туджаров да е аут.
Змиярникът при червените ми е все по- интересен за наблюдение. И също смятам, че за разделението в племето вина има Стоян. Първо с думите си, че няма да номинира мъж, а след това, че няма да номинира Морунов и Соня.  Simple Smile

# 1 218
Радвам се, че Полито отива на елиминация. Едвам я дишам. То бива кокетнечене, мрънкане, лигавене.. Отврат. Не ми изглежда на силен играч. Искам я вън. Еднакво противни са ми с МаниТУ. Стратимир се показа като заспала п**ка, язък, че е толкова хубав.
Елизабет и Бамби според мен са най-силни от жените, просто още не са се показали... Да не забравяме и Милена.
Засега топа ми е Морунов и Андрей.

# 1 219
Най-хубавият финал би бил Андрей срещу Морунов. Не ми се гледа нещо като миналогодишната пародия.

# 1 220
  • Sofia
За мен Соня не е много по-различна от Манчо. Еми сори, ама няма как да я харесам, интригантка от класа, но с претенции. Действа на принципа "крадецът вика, дръжте крадеца"! Всички други са интриганти, а тя горката Света вода ненапита. 😊

# 1 221
# 1 222
Най-хубавият финал би бил Андрей срещу Морунов. Не ми се гледа нещо като миналогодишната пародия.

Тази година на финал може да са  Андрей и Мани. И Стоян  да бута задника на Манито по скелето, Неделчо да плува вместо Манито, двама лекари с кислородни маски да и лекуват крампите, Морунов да я влачи през игрището и т н. Ще бъде най комплексния финал.

# 1 223
Да не е само лошо към Неделчо. Анимациите му са един път! Много се забавлявам с тях и този път добре се е самоиронизирал!

# 1 224
Скрит текст:
Рабухчиев подготвя нещо със Симеон.
Скачат по морените на Витоша.

Много е тъжно като млади, здрави и прави мъже вместо да РАБОТЯТ в буквален смисъл..... се занимават с глупости.

Ти не ходиш ли на Витоша или на други планини? Не караш ли ски? Нямаш ли някакви хобита?

# 1 225
  • Испания
Днес ще спра гласуването в темата след номинационния съвет и след като обявят каква ще е играта.

# 1 226
Ако може, и Александър да се присъедини към финалната тройка. Simple Smile

# 1 227
  • София
Мммм,как хубаво тръгна серията-ето това беше съвет Simple Smile Само не разбирам по какви причини Ралица трябва да разяснява на Поли неща от кухнята.Все едно между светата троица не е имало договорка.
Също не разбирам как още има хора,които питат защо не се номинира Семира.
По-натам нямаше никакви изненади.Включително и това,че не излъчиха гласуването при бойците.Ми това е много тъпо.С неизлъчването на съвет епизодът няма своя логически завършек.

# 1 228
Не бих казала, че Паулина е красавица, симпатична е, но до там, а с тези бузи ми прилича малко на бобър.
Бамбито без джуките ми е по-хубава от Полито. Елизабет също е симпатяга, Семира също има своята арабски чар, особено ако се гримира като арабските влогърки, които съм гледала. Милена ако остави момичешката визия - очила, опашка, също би изглеждала чудесно.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 12:42 от Lemy

# 1 229
  • London
😆 Те може да си работят, а да скачат в свободното си време…

Много ме съмнява, че точно това се случва. Почти съм сигурна, че тези хора нямат редовна работа.... да не кажа, че съм напълно убедена.

Общи условия

Активация на акаунт