💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 071
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 230
Познах, познах. Simple Smile
Коалицията на Поля удари Туджаров за некадърност. С-Т-В чукна влюбения Стратимир, само не предвидих или не са ни показали, че Милена се е присламчила към С-Т-В.
Валентин истински ме израдва как буквално в гърбеца на Поли ѝ заби 2 ками. Тя чак не можа да изкриви врат да го погледне в очите, а само дуднеше изненадана, че се оказа неприкосновена. Честно мислех, че няма да имат топки да я номинират тази красива многокомплексна състезателка. А бе Валентин получава бонус точки за стратег. Simple Smile

Червените много ме забавляват. Кой клюкар, кой интригант, кой мълчи и гледа дебилно - цирка е в действие. Ако всичко беше мирно и кротко Мани трябваше на ръце да я носят, а тя да вее байряка.

И Братоев не ми пречи, човека не се цели в приза, когато и с каквото може помага на отбора (почти с/в нищо Smile), но явно им носи настроение, на мен също.
За играта очаквано най-леките издържаха - Браво!

# 1 231
Най-тъпото и необяснимо нещо, което според мен направи Туджаров е номинацията му на Вики миналата седмица. Така и не мога да му схвана логиката. Гаранция, че някой ще се върне от елиминации няма, а коалицията около Паулина беше ясна вече на всички. Можеше още миналата седмица да я отстреля с двата си гласа и да я прати на елиминации. Сега загубиха добър играч и свестен човек, който очевидно щеше да бъде от неговата коалиция.
Най-интересно ще стане ако отпадне именно Туджаров, защото тогава Приключенците ще се разделят 3-3. Единственото предимство, което има групата около Валентин е, че в момента той е капитан.

# 1 232
  • София
Те просто не очакваха номиниран,различен от Мани и не искаха веднага да се разкрият.

# 1 233
  • Sofia
За Туджарката е валидна максимата:
"Хитрата сврака с двата крака". Но какво ли разбирам аз от стратегии.. 😊

# 1 234
Това момче Туджаров кой го набеди за стратег? Мнооого зле,да си заминава днес. Валентин една идея по-добре,но бая се оплете в обясненията. Полито се мисли за свещена крава,но не позна,въпреки това съм сигурна,че ще се спаси още в първия кръг на елиминациите. Все още са ми скучни и безинтересни приключенците.Като прочетох тук какъв велик сървайвърски съвет бил снощния и очаквах нещо съвсем друго от това,което изгледах. За довечера смятам,че на пангара ще са Мартин и Соня. За среща с отшелника наричам Туджаров.
Все още моите хора за финал са Морунов,Андрей и Александър( последните двама не са ми любимци)

# 1 235
Моите предвиждания, водейки се само от сценария, са, че единият от номинираните ще е Мартин, за битка за елиминация ще останат Паулина и той, Паулина ще спечели 100 гроша, а Мартин ще си ходи в къщи.
Към момента, той е с най-малък принос към шоуто, време е Симеон да отстрани мъж, съответно - пътник е.
Паулина трябва да има пари за следващите номинации.

Предположението ми е, че жълтото племе ще се разпадне, финалната тройка - Андрей, Морунов, Паулина. Засега толкова:)

# 1 236
Оф, скапан монтаж. Пак няма да има съвет, аман вече.
Вече е 22:20 ч. няма да има време.

Не е до времето.Нарочно го дават в следващия епизод, за да подържат интерес.

# 1 237
Много се надявам Тунджаров да остане в играта. Много ми харесва какви стратегии и коалиции ходи. Нека Поли да си ходи.

# 1 238
Паулина е в пъти по добра от Туджаров в началото го харесах ...но, сега вече виждам какво леке и плазмодий без никакви качества е.

# 1 239
Личното ми желание и двамата Приключенци да успеят да се спасят - един на битката за спасение и един на самата елиминация. Като успеят и да вземат всичките грошове, за по-пълна драма в племето на следващите съвети.
С Туджаров и Паулина шоуто в племето на Приключенците е гарантирано.
Мартин е безполезен както за игрите, така и за сценария. Време е за среща на двамата титани на мисълта на плажа на отшелника. И е време за първата брутална кърти-чисти-извозва игра за елиминация.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 13:38 от Bengun

# 1 240
  • София
Адоралова, съгласен съм. Но няма как, предпочитам боец само на фона на двамата номинирани приключенци. Ако Семира бе номинирана нямаше да имам нищо против да отиде при отшелника, но не и Поли или Туджаров. За това и искам да отпадне боец, а там има само двама такива кандидати. Мартин и Соня. Мани не я пиша, защото има имунитет, а играта ще изгуби ако си заминат Неделчо или Стоян. За Морунов да не говоря. И остават Соня и Мартин. Все пак между двамата искам войника да си ходи, така че ако има дуел между двамата, ще викам за Соня.

Туджаров не направи грешен ход с Виктория. Той действа няколко хода напред. Виктория щеше да е много опасен противник в ходовете му и видя сходен момент да я отстрани. И от това което разбрах, цялостно в племето са били на мнение, че тя е създавала напрежение с приказките си. Ако ние не сме го видели, не значи, че го е нямало, а просто не ни е показано. Но мен ме хвана яд тогава, исках Вики в играта и бях разочарован.
И да, именно Туджаров бе инициаторът на тази коалиция. Не Вальо, а той дърпа конците. И така го направиха, че никой не се усети. Докато Поли, Миро и Жоро са очевидна коалиция, то тези два гласа на Вальо срещу Поли им дойде изневиделица. А това бе план именно на Туджарката.

# 1 241
Аз пък харесвам Поли супер секси мацка е. Освен това се справя доста прилично в игрите а това че е кокетка и знае как да се налага и да си играе играта е само в нейн плюс. 😉.Да се сучеш около мъжете и да умееш да си играеш играта е съшо толкова добро качество колиото да си силен на арената.

Щях да се съглася, че умее да си играе играта, ако не бяха я номинирали.При положение, че е най-добра в игрите от жените и да номинират нея, значи нещо и куца в играенето на играта.

# 1 242
На мен ми е чудно как за три сезона не успяха да спретнат някоя любовна интрига, ама тук май не му върза на Тупарев Simple Smile Не че е късно де..но нещо не го виждам и сега.

# 1 243
Виж го ти Неделчо. Не му се коалира май със слабаци вече. Андрешко голям.
Но е прав, че Соня е интригантката. Тя първо се беше сдушила с Тцъ- то. Обаче, пусто Стоян вместо да си трае, се изцепи как нямало да номинира никога Морунов и нея, и разбърка картите. Съответно тя се присламчи удобно към него и Морунов ни лук яла, ни лук мирисала. И точно тя настрои Мани против Неделчо. Истината е, че никой от тях не симпатизира истински на друг от племето и затова толкова им издържат коалициите. Интересно как ще си промени мнението за Морунов уж принципният Стоян, като разбере за държаните в тайна 2 гласа.

# 1 244
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен Паулина е силна и се доказва в битките.Много ми е префърцунена,със самочувствие до небето,но не мога да й отрека добрата форма.Виждам я в първите 10.Нищо българско не виждам у нея,типична сладка полякиня.
Туджаров и Валентин направиха хубава схема,но Милена трябваше да стреля на сляпо и от трите възможни опции,гласа й отиде точно при този,който не събра никакъв друг вот.Тоест напразно.

Общи условия

Активация на акаунт