💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 034
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 245
Мартин е пътник, той ще е следващия елиминиран. Защото е безполезен и безинтересен.

Аз мисля, че гласят Поли за победител този сезон.

# 1 246
Аз все още съм на мнение, че явно друго предаване гледам щом смятате точно Туджаров за велик стратег. Че тя Семира за момента изглежда по-хитра щом някак успя вече 2 пъти да се измъкне от номинации. А великият на приказки Туджаров нищо чудно и да изгърми преди Семира, която откровено е най-калпава в отбора на Приключенците.
Полито също уж хитруша, но номинацията й дойде като гръм от ясно небе. Да беше по-наясно с хората около себе си, че да не подскача на съвета. Че и търси обяснение, все едно някой й е длъжен. Силна е и добра в игрите, но трябва да има луд късмет, за да стигне до топ 3 да речем.
Изобщо мастър стратези в този сезон няма. Дори ревливата трътла от миналия сезон показа повече хитрост и стратегия. Тук само Сончето може би успява добре да плете интригите, че накара цялото племе да се изпокара. Но макар и умна, Сончето като качества и способности в игрите е далеч от Йоанна.

# 1 247
  • София
На мен не ми харесва, че за пореден път водещите (ясно е, че не го правят на тяхна глава) ще разкрият някаква схема и ще се намесят директно в хода на играта. Това са биг брадърски похвати и не би трябвало да имат място в подобен формат. Защо за втори пореден път издават за коалицията между Туджаров и Валентин?
И друг път са го правили. Някой крои, замисля нещо и бам тези го издават. Това не е честно спрямо играчите, които се опитват да играят играта. Изводът е, че явно никой не може да се прави на по-хитър от главния кукловод зад кадър. И от това губят не само играчите вътре, но и ние зрителите.

# 1 248
Чудя се какво толкова стратегическо има в Туджаров? За мен е пълен слабак. Нито е свръх интелигентен, нито е кадърен, нито се представя добре в битките. Гола вОда. Освен да пощи брадата, друго не видях да прави.

# 1 249
  • София
Ами то точно това е работата на стратезите. Grinning
Да създават точно обратното впечатление за себе си, докато в същото това време умело си плетат паяжината. Wink

# 1 250
Умело, умело, колко да е умело след като е номиниран дори преди Семира? Че и ще се състезава срещу Поли, която е по-добра от него като играч.
Ако Мартин не е номиниран, има голяма вероятност Туджаров да излети. Че и срещу Симеон шансовете му са малки.

# 1 251
При двама номинирани на съвет реално е много трудно да оцелееш без номинация, най-малкото защото нямаш достатъчно контрол върху противоположната коалиция.
Това е голямата разлика с номинациите от първия сезон и със Сървайвър. В случая нововъдението за двама номинирани от миналия сезон е в плюс за формата, най-малкото се елиминира диктата на няколко човека върху реда на излизане на битка.

# 1 252
Колкото и опасен съперник да е била Виктория за в бъдеще, видя се, че на Туджаров му излязоха криви сметките. Ако идеята му е била да се прикрива пред другата коалиция, не мисля, че цената да загуби човек от "своите" си струваше, а и Поля и Стратимир не са по-малко опасни съперници.
А Паулина защо наистина се мисли за "свещената крава" на племето и така се ококори, като си чу името. Ще стане много интересно в това племе ако и двамата се спасят или Туджаров отпадне.

# 1 253
Колкото и опасен съперник да е била Виктория за в бъдеще, видя се, че на Туджаров му излязоха криви сметките. Ако идеята му е била да се прикрива пред другата коалиция, не мисля, че цената да загуби човек от "своите" си струваше, а и Поля и Стратимир не са по-малко опасни съперници.
А Паулина защо наистина се мисли за "свещената крава" на племето и така се ококори, като си чу името. Ще стане много интересно в това племе ако и двамата се спасят или Туджаров отпадне.
Не са му криви сметките.
Той очакваше да е номиниран, нямаше изненада от този факт. Вероятността беше 50% да е номиниран, ако се вярва, че ПСР не са знаели за Семира. Или той или Валентин. С оглед на игрите - той.

# 1 254
Туджаров е толкова мастър в стратегиите, колкото Мартин е мастър на издръжливост. И двамата да отпаднат сега, няма да се отрази особено в игрите.

# 1 255
  • София
Ами той го прави по-явно и се е набил на очи явно. Вальо ще излезе по-хитър, но ето сега явно ще го издадат Димо и Ралица от прочетеното тук. Но от това което ни се показа в кадрите, Туджаров направи тази коалиция. Но според мен по-скоро няколкото му издънки в игрите предопределиха номинацията му. Поли, Жоро и Миро не знаеха за тази тяхна коалиция и се видя, че бяха сварени неподготвени. Но и те много умело си гласуваха за един човек и тримата, иначе гърмяха.
Семира просто има късмет. Слаба е, виждат го, но в племето няма прекалено силни и прекалено слаби, че слабите да пречат толкова много на силните. А и двата лагера са се вкопчили в битка за надмощие и си отстрелвт генералите директно. И пешките около тях оцеляват засега. Wink

# 1 256
За първи път имаме стратегическа игра в племе на сравнително добро ниво. Както казах и вчера - и двете групи изиграха картите си безпогрешно на съвета.

# 1 257
Криви му бяха сметките, като номинира Виктория според мен. Можеше да тръгне да разбива чуждата коалиция още с първата елиминационна битка, Паулина все щеше да е изненадана. За вчера беше ясно.

# 1 258
  • London
Туджаров се справи доста добре в началото, на най-най първата игра. Беше дал друга заявка, аз не изключвам да си пести силите и да ни изненада днес. Стретегиите изобщо не му ги разбирам, изобщо повечето стратегии са като сметки без кръчмар. Няма никакъв смисъл от тях.... Аз дори смятам, че има единствено смисъл в ходене на елиминации, възможност за 50 и евентуално в краен случай 100 гроша. Иначе какъв го дириш там? Смисъл никакъв. Само Мани намира във висенето като прани гащи някакъв смисъл.....

# 1 259
  • София
Тук от значение беше,че дадоха на Стратимир да е последен.Очакваше се той да не посегне на мъж.

Общи условия

Активация на акаунт