💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 959
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 455
Трябваше да му каже не "бяхме наистина равностойни", ами "беше добър, колкото мен"..  с нейното самочувствие.. Satisfied

# 1 456
  • Пловдив
Много се ядосах! Остава да се надяваме Марти да елиминира онзи неприятник.

# 1 457
Голяма изненада, няма що... Пълен цирк!!!

# 1 458
  • Испания
Сега ще спретнат игра за Симеон и ще досмачкат Мартин. Колегите му ще го спукат от майтап.

# 1 459
В началото полската коза ми беше симпатична, но явно я гласят за победата при това доста очевадно. Междудругото И онова джукестото му подариха победата срещу Елия.

# 1 460
Овца. Нагласен предаване. ММ твърди, че точно преди да дръпна последните куки, Мартин е имал 2 или, а Паулина 1.
Нагласена история. Отвратен съм. Тая с коя е спала бе!? Отвратително слаба Паулина.

Да, така беше и синът ми ми обърна внимание, чв тя е била само с 1, а той с 3 и дръпна поредната празна..

# 1 461
  • София
Ралица и Димо не се посвениха и да назидаят Мартин, след като много добре знаят какво му причини продукцията. Досега всички отпаднали ги обсипваха с комплименти. Голямо падение. Огромно.

# 1 462
Не биваше да се гаврят точно с Мартин, войник, бил е на 5 мисии в Афганистан, мъж на честта, кротък, спокоен. Може да не беше най-умния, но беше добродушен и възпитан.
Жалки са тия от продукцията...

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 01:13 от monii

# 1 463
# 1 464
Значи сега Братоев ще напусне по здравословни причини и ще вкарат нов жълт? Ама нов червен вместо Стейси нямаше? Е, наистина ще приключа с това предаване. То не се трае.

# 1 465
Оставя неприятен вкус епизода.
Безумна игра за директна елиминация, дано никога не я видим повече в този и вид.

# 1 466
  • Schweiz
Много ме е яд!

Жалко за момчето....

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:37 от PfefferMinze

# 1 467
Кой ли ще се издъни.
Мартин не е интересен за продукцията, добро възпитано момче, с дисциплина видя се че може.
Видя се за жалост че Поли е секси обаче явно хич не е чак толкова добра.
Не знам Ралица и Димо ми стават все по противно.

# 1 468
Отвратително предаване, а полската лигла как може да смята, че са били равни? Ако продукцията буташе Марти тя щеше да отвори оргомна уста да мрънка. Оле, не мога да я гледам вече. Искам да падне позорно, но тя дори победител да е пак е срамно, гнусно и противно, та ... май е все едно.

Жалко за Марти, напомни ми на Чудомир накрая, изигра си играта до последно, смирен, няма биене в гърдите, няма мрънкане. Милото момче, дано има само късмет вече и никога да не преживява такива гаври отново!

# 1 469
Стоп кадър. 1 кука за Паулина и 3 за Мартин. Да Ви е*а нагласеното предаване!

Общи условия

Активация на акаунт