💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 939
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Това бе най-голямата пародия на игра в родния ефир.
Фалш отвсякъде и пореден изключително нескопосан монтаж.
Предполагам, че във фейсбук ще ги скъсат, хаха, халал да им е.
Аз вече спрях да се вживявам след изхабените нерви по Юлиян и Ваня, така че само им се смея.
Жалко за войничето. Да, бе разочарование в игрите, но не заслужаваше да напусне по този начин. Поли да бе малко по-смирена в края. Не стига, че и подариха победата ами и наглее и вирна нослето.

# 1 471
  • Sofia
Днешният цирк мина всички граници. Току що Ви се изплюха публично в лицето уважаеми участници и зрители. Можем само да благодарим, да си дадем и другата буза или да спрем да гледаме, всеки сам си решава.

# 1 472
Не разбрах каква ще е драмата в следващия епизод. Или Братоев сам ще си ходи, или Бойците ще си вземат 1 от жълтите. Някой ще е служебно номиниран, Семира може би?
Поли се оказа не толкова силна. Срамна и подарена победа.

# 1 473
Значи сега Братоев ще напусне по здравословни причини и ще вкарат нов жълт? Ама нов червен вместо Стейси нямаше? Е, наистина ще приключа с това предаване. То не се трае.

Не се знае, само предполагаш

# 1 474
  • Germany
Че то вече почти във всеки епизод остава неприятен вкус. Няма нормално състезание, няма равностойни отбори, така една истински добра битка да гледаме. Само жълтурковците играят, другите все има някой - ама не мога, ама  бавно и спокойно… Някак не са разпределени добре отборите, в каста има странни хорица, които са за други шоута…

# 1 475
За първи път съм сигурна, че имаше нечестна игра. Паолина извади по - малко куки, а накрая беше останала с 1.
Позволиха ѝ с една кука да махне 2 тапи...
Хайде, приемам, че е било късмет на 99% да уцелва тапите. От мен да мине. Как не я беше срам да лъже, че били равностойни. Или, че била с изкълчен крак. Колкото крампите на Мани е реално изкълчването.

# 1 476
Скрит текст:
Все повече започвам да разбирам защо Братоев си е тръгнал. И Алекс също. Егати нагласения цирк!

Толкова ме е яд, че ако кажа каквото мисля, ще ме баннат. Все повече се радвам, че мъжа ми отказа влизане в Тупарево предаване. Все повече започвам да уважавам Ники майонезата, че отказа да играе цирка.

# 1 477
Радвам се, че Паулина ще продължи да трови нервите на Рибарите, но Мартин не заслужаваше такава гавра. Ужасен епизод.

# 1 478
Спирам да гледам това жалко предаване и телевизия!

# 1 479
Мартин ми напомня на Владислав не знам защо.

# 1 480
  • София
Значи сега Братоев ще напусне по здравословни причини и ще вкарат нов жълт? Ама нов червен вместо Стейси нямаше? Е, наистина ще приключа с това предаване. То не се трае.
Правилата важат само за някои. Очевидно искат Бойци да се разпаднат. Дори съм убедена, че това наказание - номинация, най-вероятно е за Неделчо. Sweat Smile И помощници за номинираните нямаше днес.

# 1 481
Този човек Мартин е толкова добродушен и готин, че направо ме е яд как се изгавриха с него!

# 1 482
В Инстаграм не ѝ прощават също. Здраво триене на хейт коментари пада.

# 1 483
Този човек Мартин е толкова добродушен и готин, че направо ме е яд как се изгавриха с него!

Мартин е прекрасен! Жалко, че вече наричаме възпитаните хора скучни. Мълчал… ами по-добре да мълчи отколкото в диалог с Мани!

# 1 484
В Латино сапунките на Тъпарев е така Simple Smile
Кучето си лае, кервана си върви.
Сега Паулина с тези 150 гроша ще стане фактор на следващия съвет.
Ясно е, че прозира, не, ами направо вади очите сценария.
Просто изпълнението му е страшно аматьорско и дразни много.

Общи условия

Активация на акаунт