💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 929
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
La Vikinga, как да нямаше! Имаше цял екип помощници за Полина!
Пък и това, ако го бяха видели още двама от играчите, нямаше да замълчат.
Съгласна съм с иронията, иначе помощниците са на първоначалната битка за спаение, която е между четиримата номинирани. Днес тя беше изпитание на паметта и нямаше помощници, а минлата година обявиха, че при всяка ще има... но не би. Този елемент на помощника е изцяло ненужен, още повече сега, когато той не печели и грошове, но поне да следват собствената си логика.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 23:40 от La Vikinga

# 1 501
След загубата на Юли или по-скоро след победата на Добрин спрях да се паля. Сега го гледам все по-често като сериал с игри в него и не си късам нервите.

# 1 502
  • Испания
Загубиха не само зрители, но и бъдещи участници. И това ако е реалити, пълен булшит. Дано да им отнемат правата за другата година.

Човек трябва да няма грам акъл в главата си, за да се яви на кастинг. Това го казах и след първи, и след втори сезон.

# 1 503
Чудя се, дали Паулина игра по правилата още в първия етап на играта. Когато трябваше с въдицата да ловят кукичките, забити в пясъка. Загуби сума ти време да се бори с тях и накрая започна да ги издърпва с върха на пръчката, а не посредством кукичката. Вярно, не са казвали, че е забранено, но още там ми остави лош привкус.

# 1 504
  • София
Мен ме озадачи, дали Паулина игра по правилата още в първия етап на играта. Когато трябваше с въдицата да ловят кукичките, забити в пясъка. Загуби сума ти време да се бори с тях и накрая започна да ги издърпва с върха на пръчката, а не посредством кукичката. Вярно, не са казвали, че е забранено, но още там ми остави лош привкус.
Паулина сама реши какви са праивлата, още когато реши да минава "колелото на смъртта" с ръце и Димо просто се съгласи.

# 1 505
Предлагам да се пренесем на страницата им, да им кажем всичко което мислим, за да го прочетат.

# 1 506
  • София
Мда, и аз спирам да гледам. Не вярвах, че е чак такава пародия. Че и накрая му казва, че били равностойни... Бе я бЕгай... Марти няма да победи Симеон, защото това е другото нагласено нещо. Иначе как ще го представят като гига мега оцеляващия накрая...

# 1 507
"Измарям  се", та първо да пиша ,после ще чета.(Малее като го
чуя това й побеснявам)
Номинации:цитирам се"И той така, и тя така .." и те така.Морунов , де.

Соня и Туджаров спасиха кожляка.

Аааа и на Братоев ще му вадят нещо явно.

Не гледах играта, от кадъра с отшелника и репликата:"като дойде Той, да не ми ползва огъня" или нещо подобно.🧐
Сега ще ви изчета да разбера, а после може и да го видя.

# 1 508
  • София
От ФБ стоп кадър при ваденето на първата кука на Мартин. Видимо неговите куки са доста повече от нейните. Не съм вкъщи и не мога да го върна, за да видя така ли е наистина.

И един спойлер за Паулина от ФБ
Скрит текст:
че е във финалната тройка.

# 1 509
Във Фейса пишат, че дори след като вадела зелена кука, не минавала пак да бие камбаната ами обратно в басейна.... Пълни некадърници.

# 1 510
Стига сте рИвали, сега Отшелника ще си хъоди в къщи да си хапва змии, а аз ще гледам друго Дърво, но поне приятно за окото Bowtie
Бях за Поли но , наистина усещам нечестна битка и пруст свише от предаването

Понеже харесвам Соня (леле май съм единствена) и според мен я нарочиха , понеже е възрастна и не особено красива , много искам да натрие носа на Манивелчо
Според мен тук има една жестока недомислица. Не е редно отборът който губи играчи да извлича от това дивиденти (да се спаси от най-слабите и после силните да играят по два пъти) Трябва отборът да се стреми да запази играчите си , а това ще стане само с битки , за спечелването на които , шансът да е по-голям ако участват повече играчи. И този тим с отпадналите  да изпада все повече. Иначе се губи смисълът

# 1 511
  • Испания
Предлагам да се пренесем на страницата им, да им кажем всичко което мислим, за да го прочетат.

Гледам шоуто на Рачков с превъртане. Побеснях, когато преди две седмици видях накрая "Лудата стая". Това е крадено от испанско шоу на комици, което върви тук от години.
Писах на страницата им във ФБ и постнах видео от ЮТуб. След ден получих за първи път в живота си любовно писмо от ФБ, с което ме уведомяват, че постът ми е СПАМ и наказанието ми е да се вижда само от мен. Не забравиха да ме предупредят, че може да последват по-строги мерки. Отговорих, че не съм съгласна, но нямам отговор от тях вече почти 2 седмици.
Някой от екипа беше се погрижил.

Повече на никого не пиша истината във ФБ.

# 1 512
Чудя се, дали Паулина игра по правилата още в първия етап на играта.
Също така скочи от няколко греди, точно като близначката от първи сезон, но не я върнаха в началото. Жалка картинка.

# 1 513
Ами видимо са повече куките на Мартин.
Много бездарна постановка и изпълнение.
Поне като нагласяваш игра го прави като хората, а не съшита с бели конци на черен плат постановка и изпълнение.

Честно казано даже не ме е толкова яд, че удариха рамо на един играч. Яд ме е, че го правят много бездарно.А това вече си зависи от професионализма на екипа.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 23:09 от Bengun

# 1 514
  • София
Мартин не е ли забелязал?

Общи условия

Активация на акаунт