💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 918
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 485
В момента много хора харесват повече Мани 😁.

# 1 486
Какво стана с фалшивите куки на Паулина?

# 1 487
Леле, това с едната кука на Полина е егати гаврата. Поне да й бяха казали кои са истинските да не е чаааал толкова очевадно, че я подпират

# 1 488
  • Варна
La Vikinga, как да нямаше! Имаше цял екип помощници за Полина!
Пък и това, ако го бяха видели още двама от играчите, нямаше да замълчат.

# 1 489
  • Sofia
В анонса, кой казва фразата: "Само си трай."?

# 1 490
Стоп кадъра с куките в края казва всичко за цирковата постановка, която спретнаха.

# 1 491
Тамън да ги похваля, че добре са ъпгрейднали тази игра, а то какво стана. 90% късмет или монтаж.

2 куки наведнъж, ок. Ама къде са и празните куки. В басейна прекара повече време да види той какво ще извади... абе нямам думи.

Жалко за Марти, в играта в която даде всичко от себеси загуби по този нелеп начин. 

# 1 492
Аз приключих с ИВ, т.е с Игри на късмета или Игри на продукцията. По-добре да гледам някой филм, от колкото тези ...

# 1 493
Най-много ме е яд, че Мани и СеМани са още в играта, а в понеделник пак ще гледаме как се гаврят с Мартин чрез побутване на мутрата... Close

# 1 494
Не случихме в България с продуцент на това предаване с иначе много голям потенциал.

# 1 495
Загубиха не само зрители, но и бъдещи участници. И това ако е реалити, пълен булшит. Дано да им отнемат правата за другата година.

# 1 496
Не мисля да гледам в Понеделник. Не ми се гледа как тия невменямник побеждава.

# 1 497
В анонса, кой казва фразата: "Само си трай."?

Стори ми се, че Морунов го казва.

Това се замислих и аз, чв утре Отшелника ще лансират и буквално се изгавриха с това момче, а той с какъв хъс игра, искаше ми се още да го гледам.

# 1 498
Много се разочаровах и аз. От чисто любопитство започнах да гледам новия сезон, тъй като Красима се оказа гадже на познат. Мисля обаче да спра да си губя времето с този цирк...

# 1 499
  • София
Имам елементарен въпрос към продукцията (едва ли четат тук, ама кой знае, би трябвало, ако поне малко от малко си обичат работата)
При положение, че Поли бе на много ама на много дължини/курсове зад Мартин, как така накрая и остана само една кукичка??? Т.е. бе ясно, че ще е с тапа.
Другото няма смисъл да се коментира, само на този въпрос да ми отговорят.
Ако не искат, ще им дам джокер. Общия брой на халките на Поли са били по-малко на брой, да не говорим, броката на фалшивите, т.е. без тапи.
А монтажът ви е дъно и се излагате двойно повече. И монтажът е нещо, което си зависи изцяло от вас. Щом това е най-доброто, което може да предложите, то явно реалната гавра там на място е бил впъти по-голяма и просто е невъзможно да се замаскира. Аз следях тялото на Мартин, как нервно поглеждаше към пясъка и се тресеше. Голяма воля се иска да не избухнеш. Изгавриха се с него, защото той е един от малкото, които биха си замълчали и там и след формата. Добрите и наивни хора отново трева да пасат. Отвратително!

Общи условия

Активация на акаунт