💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 031
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 605
  • España
Аз се радвам , че Паулина остава в играта !!! Нито съм сляпа, нито съм трол, държа да подчертая!!! Тя ми е доста по-интересна за гледане !
Задавам си няколко въпроса :
1. Защо броим кукички и халки от екрана , при условие , че винаги се оплакваме от монтажите и сглобяването на епизодите ( игрите продължават дълго…не изключвам и умишлен монтаж с цел гетериране на зрителски поток и коментари )

2. Как така Мартин , който беше определен за “тотал щета “ и даже ,според някои, “срам за армията” (цитирам) изведнъж “се издигна  в очите “ на голяма част от коментиращите?

3. И най-непонятното за мен - как изобщо е възможно да се прокрадва , камо ли изказва , предпочитание към едно съвсем очеизвадно елементарно ( във всяко отношение ) същество като Мани, пред Поли само ,защото на втората и е провървяло най-общо казано ?

За едно нещо не съм съгласна с Паулина - не, не беше равностойна играта . Мартин беше по-зрелищно добър , но пък Фортуна беше на нейната страна !
И , като казах Фортуна или късмет , както още го наричат :
Скрит текст:
Преди години участвах в едно състезание …Никога не съм била от късметлиите принципно….Но …на това състезание с помощта на завъртане на рулетка всеки участник трябваше да изтегли по 20 въпроса в протежение на играта , имаше един празен сектор , на който , ако се падне стрелката ти ,се печелеха директно съответните точки без да отговаряш на въпрос. Аз бях доста добре подготвена , надявах се на добро класиране … Още с първото завъртане попаднах в късметлийския сектор и така не веднъж, не два , не три , а цели 12 пъти!!! Интересна беше динамиката на отношението на публиката : в началото бурни овации, след това мълчание, после освиркване и след това рев и негодувание да бъде прекратена играта и да бъда дисквалифицирана.Та толкова за късмета и за отношението на другите….
А ….и само да направя уточнение - имаме си в българския език хубавата дума “певица” ( професия , за която се изискват доста качества , талант и умения) .
Скрит текст:
Жалко е , че в последните години разни реалити формата или пошли хит-мейкъри и продуценти създадоха усещането, че всеки го може …
.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 13:41 от Не се сърди, човече

# 1 606
Тази смешка на Паулина, че били равностойни, ме ядоса дори повече, отколкото "битката".
Аз, понеже никак не обичам теории на конспирациите, се опитвам да намеря някакво обяснение за нелепиците от снощи. Например лош монтаж, недоглеждане... Не че е добро оправдание, но поне ще приема, че гафовете са от некадърност на екипа, а не умишлено подпиране на единия участник. Едно от обвиненията е, че Паулина не се качваше обратно на платформата, когато намери торбичка с грешен цвят, а директно скачаше обратно в басейна и вадеше нова. Аз не видях такова нещо - тя наистина скачаше, но за да крие торбичките. Не знам, може и да не съм гледала внимателно. Обаче за всичко останало... колкото и да се опитвам, колкото и да искам да намеря обяснение, не ми се получава. Smiley
На мястото на Паулина много бих се срамувала от тази "победа".

# 1 607
Аз не мисля, че Мартин можеше да направи нещо. Най-много да бяга го изкарали sore loser с някой добре спретнат монтаж(чудя се дали са способни на такъв) ако се оплаче явно. Даже се учудих, че му излъчиха думите, че сякаш има само червени кукички в басейна. После обаче рязко почна да вади зелени. Така де, и да има скандали по време на игрите, със сигурност се презаписва всичко. Ники миналата година явно просто тотално е отказал да участва и те добре го нахраниха за решението му. А може и да е бил глобен, не знам.
То срамът остана изцяло за продукцията с най-каплавия възможен монтаж и на фона на видно силната игра на Мартин и слабата на Паулина.

# 1 608
  • Козлодуй
Вече сте казали всичко, но да кажа и аз докато гледахме с ММ си мислехме, че само ние виждаме несправедливост и че ако наистина е така както го виждаме са щяли да го изрежат но явно ако изрежат трябва да махнат цялата битка . Много лошо чувство оставиха игрите със снощната битка - за първи път се разочаровам толкова много

# 1 609
  • София
Обаче и играта си беше с буквално послание-взеха ни за шарани.
Честно аз гледах и неясно как не виждах нищо нередно,освен скачането от гредата,бутането с пръчка.После отиваше някой на стената и там се питах само-"ама как?" .Мъжът ми казваше -ми не е снимано.
Обаче накрая-да й остане само една кука...
Не знам сега следното.Играта е редена за мъж и жена.Дали,ако на мястото на Поли беше Соня ,пак трябваше Марто да падне.И дали Поли има всъщност вина за всичко случило се?
Иначе Марто още на цветовете разбрах ,че бърка розово с червено.Беше истинско удоволствие да го гледам.
Тая надежда да смени Симеон на Острова,но едва ли...

# 1 610
  • London
Има жени, които смятат, че събличайки се или показвайки гърдите си, автоматично се превръщат в секси. Или такива /като Елия и Елена/, които непрекъснато снимат задните си части /облечени/ смятат, че са много секси.
Пълен смях!

Нямат ни най-малка представа, че подходящо облечени и добре изглеждащи, ще предизвикат много повече мъжкото внимание, отколкото като сложат всичко "на тезгяха".
Елия още ли преподава? Ако да не е много  нормално да си снима задника.

# 1 611
Обаче и играта си беше с буквално послание-взеха ни за шарани.

Вероятно Тупарев харесва такива скрити послания - нарочно в играта имаше риболовен елемент като намек, че на куката се ловят зрители. И си мисли колко е хитър и как хората няма да се сетят Simple Smile  Ама колкото по-скандално, толкова по-добре за него.

# 1 612
  • Испания
Скрит текст:
Има жени, които смятат, че събличайки се или показвайки гърдите си, автоматично се превръщат в секси. Или такива /като Елия и Елена/, които непрекъснато снимат задните си части /облечени/ смятат, че са много секси.
Пълен смях!

Нямат ни най-малка представа, че подходящо облечени и добре изглеждащи, ще предизвикат много повече мъжкото внимание, отколкото като сложат всичко "на тезгяха".
Елия още ли преподава? Ако да не е много  нормално да си снима задника.

Да. Класна е на първи клас. Възмущавах се тук, че в началото на година беше снимала клипчета как провежда кастинг за ИВ с учениците си.

# 1 613
Аз за първа година гледам този театър, може би за последна и съм съгласна с всичко, което пишете с изключение на това, че Поли е извадила две халки наведнъж. Нека сме обективни, без да прекаляваме в нехаресването си на някого - не виждам как може да се контролира колко халки ще закачи играчът на куката си. Какво следваше да направят? Да спрат играта и да върнат едната? Ако и Мартин беше хванал две, супер, добър късмет за него и напредък в играта.
Не бях за Марто, но не заслужаваше това. Обаче попаднах на един коментар в неговия профил в Инста, че всички там са актьори и съм склонна да си мисля, че е така и много добре знаят на кой какво му е отредено. И аз като Bengun мисля беше ще догледам сезона като сериал с елементи на състезание. Няма смисъл човек да се ядосва. Дано догодина Сървайвър е истинска игра!

# 1 614
Паулина направо беше жалка снощи.
Аз на нейно място бих умряла от срам, а то даже и се перчи моля ви се!
Глупаво и нагло същество!

# 1 615
  • London
Честито да им е на 1 в клас.Laughing

Колкото за снощи аз не съм от хората дето се вторачват, правят снимки, броят  куки итн....; но и аз се усъмних. Чак такъв късмет няма..... такъв карък за опонента освен, ако не е пипнато по халките. Nerd

# 1 616
Аз поглеждах към тв и все виждах каква тотал щета е Полито. Все се препъва, все се пребива. И накрая като чух - честито Поли и викам на мъжа ми "абе, кво стана, че тая спечели"
И той "ми не разбрах каква е тая игра" Joy

# 1 617
  • София
Не мисля, ама изобщо, че Тупарев и Ко имат капацитета и интелекта да слагат скрити послания за зрителите си или нарочно и умишлено да се гаврят с играта и правилата, едва ли не иронизирайки всичко. Абсурд.
Просто това им е нивото и си мислят, че са направили нещо качествено и зрелищно и го продават като такова. Толкоз. Може да не ви се вярва, но е факт. Фродо гордо обясняваше как както винаги са превъртели играта и са направили велико състезание. Е, видяхме ги снощи в пълния им блясък.
Просто това им е нивото и морала, толкоз.

# 1 618
Не вярвам Мартин да бие отшелника. Не е интересен образ за шоуто. Ако някой го бие въобще очаквам това да е някой ключов играч Андрей, Морунов...

# 1 619
  • София
Аз не следя фейс-коментарите в страницата, но този път не се стърпях.
Написах го и там - за мен  Паулина много загуби. В началото даже ѝ симпатизирах - след снощната излагация не мога да я понасям. И не съм само аз, дори дъщеря ми, която от началото бе за нея, след това много я беше яд. Зрителите направо подивяха, щом не е сварвала да трие коментари, представете си. Вместо да ѝ изпишат вежди, те ѝ избодоха очи.
Сега и да се яви да пее срещу виещо куче, хората ще предпочетат кучето.

Общи условия

Активация на акаунт