💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 507
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аха, разиграва театър... Хитрец е той.
Мани за двоен глас ли се натиска? Grinning Няма такова нагло същество.

# 196
Аз гледам с малко закъснение.

Този Симеон е направо асоциален. Изобщо не може да води разговори. Надявам се да е само заради шоуто, но силно се съмнявам.

# 197
  • София
Манито ще завзема властта....
Жива да не бях....
Май ще спра да гледам формата. Повдига ми се.

# 198
  • Испания
Паулина още не е отворила очите и започва да нарежда. Досадно лапацало!

# 199
Оффф , Паулинчето като вземе думата, мън, мън, мън, и накрая мън. Като свеки мрънка и обяснява, досада.

# 200
  • София
Видяхме ли подобно съобщение от Елия? Наистина не помня.

# 201
Тоя Симеон е толкова безидеен, безинтересен и тъп....

Сори, този Симеон ТИ ГО ПОКАЗВАТ безидеен, безинтересен и тъп.  Той може и такъв да е, но не разбирам как се хващате и приемате за чиста монета показаното на екрана???

Ми щом се е съгласил да ми го показват такъв...сори ама си е такъв. Никакъв живец, нито в думи,нито в поглед...кютук

# 202
  • Испания

Не

# 203
Опа, пак получи крампа Simple Smile

# 204
  • София

На Елия нямаше. Което още повече налива вода в мелницата, че там имаше нещо извънредно, което никога няма да разберем. Според мен намеса на продукцията да загуби умишлено от Мани. Ако не е така, не съм виновен аз, че не мога да им се доверя, защото виждаш сама какви циркове са вече трета година. Като приказката с лъжливото овчарче.

# 205
  • София
Не
Явно не е имала какво да каже, та да допринесе за развитието на сценария. Sweat Smile

# 206
  • Испания
Ето, жената има недостатък на магнезий, както каза Морунов.

# 207
Ох, тая Паулина. Като пита дали някой се е засегнал от нея и й казаха да, вместо да се извини, тя "Хмм, интересно, че само на мен ми правят такава забележка". Кво надуто същество..

# 208
Хубавото е, че капитанските два гласа са безпредметни при Приключенците в тази ситуация. Защото ако Паулина и сие стрелят в един човек той е номиниран. Същото е вярно и за Туджаров и сие. Обаче една от групите ако сгреши и разпръсне гласовете ще имат драматична стойност.

# 209
  • София
Манито яде по 5 пъти на ден в резиденцията и пак има дефицит на магнезий (аз на това изобщо не се връзвам), представям си ако иде на реката какво ще стане. Съсипаха сезона с това некадърно чучело.
Сериозен дефицит на гънки има Мани.

Общи условия

Активация на акаунт