💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 066
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Твърде много екранно време има Манка. По-зле и от сестрите от миналия сезон.
Струва ми се, че на тях им беше отделено тройно повече време, имаха отделни съвети с Ралица, а и бяха в различни племена - не можеше да се избяга от тях. Дори имаше епизоди без сцени с учасници от третото племе.

# 376
  • София
Най-после играта на Мани- без вода и някой я води! Със затворени очи да не се уплаши от нещо. Сега остава да измислят все такива игри, в които някой я придружава Simple Smile
И тя пак - капо. Weary

Edit: Съжалявам за двата последователни поста, когато видях, вече не ми позволяваше да изтрия мнението си.

# 377
  • Пловдив
В първи сезон пак имаше сценка с мизерия, оставена от жълтите, та не знам дали не е по сценарий... Grinning

# 378
Мерси, Diavolo и milasara!
Поли може да е много добра в игрите, но почна да дразни. Уж миличка и сладичка, но много мели, надува им главите и се разпорежда.
И аз това забелязвам, това нон-стоп мелене ходи по нервите на 2/3 от племето.

Виновни, прехвърлих дискусията в темата за другото предаване.

# 379
  • Sofia
То било супер да гледаш предаването като ШоУ, а шоуто днес беше изключително забавно. 😊 Братоев и Алекс големи мрънкачи се оказаха, чак засенчиха жените!
Подготвям пуканките за утре. 😊

# 380
Издразни ме отношението на Стоян към Мартин. Тук в игрите не му е подчинен. Мартин не искаше да му отговаря. Разбирам неговото неподчинение в конкретния случай.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 00:19 от Не се сърди, човече

# 381
А само на мен ли т.нар резиденция ми се струва доста мизерна? Много далеч от представите ми за лукс. Поне да не го наричаха с това помпозно име. Миналите сезони ги посрещаха с едни отрупани маси, сега нагъват майонеза . И на тези тесни легла по двама...Така както е  тръгнало, следващ сезон може и да няма, като с еима предвид и смешната награда.

# 382
В първи сезон пак имаше сценка с мизерия, оставена от жълтите, та не знам дали не е по сценарий... Grinning
Едва ли е по сценарий, те и първите жълти бяха подобни на тези. Само се чудя дали са си мърлячи по принцип, или нарочно са оставили така, за да им е гадно на новодошлите?

Резиденцията е кофти с тези малки легла, а и храната им не виждам да е някакъв лукс. Но след престой на реката сигурно им изглежда като дворец.

# 383
Когато лепиш етикети, накрая се отказваш засипан с тях, не Соня де , а този който й е дал сценария. Хвани единия   па удари другия. Стейси можеше да се окаже по-нормална от всички.Почва да ми става жал за тях.

Жълтите освен Андрей(вярно,че не го дадоха на реката) са ми бррр...
Ама от този зловещ смях , може да е хванал "Пътят към София".
Сините:Сигурни ли сме , че нямаме двойка отвън!?? И двамата хитреят на дребно.
Туджаров ме дразни и той(аман от работещи усти и неработещи, з..ци).Самира е имала късмета, че Мани първа е попаднала в полезрението на продуПцията.
Миленка ми харесва все повече.Жалко, че ще я използват за пушечно месо, та да не се пъне много.
Промото на играта играта с мъкненето на трупи е :ако си имате друга работа ,може да не гледате, така и така сте наясно с победителя..

# 384
  • Sofia
А само на мен ли т.нар резиденция ми се струва доста мизерна? Много далеч от представите ми за лукс. Поне да не го наричаха с това помпозно име. Миналите сезони ги посрещаха с едни отрупани маси, сега нагъват майонеза . И на тези тесни легла по двама...Така както е  тръгнало, следващ сезон може и да няма, като с еима предвид и смешната награда.
И на мен това ми направи впечатление. При първото племе - отрупана маса, при второто - малко по-скромно, но пак имаше нещо, при третото 5 ябълки и три банана.. Добре, че няма и четвърто, че за тях може и краставици да няма. Абе икономисват хората, криза е! 😊

# 385
  • София
На мен ми е любопитно какъв ще е цветът на крайния победител. 😉
първи сезон: зелен
втори сезон: червен (или син, зависи от гледната точка, но оригиналното му племе бе червеното)
трети сезон: ???
любопитното е, че два поредни сезона жълтите са с големи претенции и силни играчи, но се дънят на пъзелите, оставят мизерии след себе си и нямат дори и един финалист. Дали не е дошло времето на жълтия цвят?

# 386
Ще приема охотно жълт победител. Важното е да не е черен или какъвто цвят там се полага на бедстващия отшелник.

# 387
  • София

Игри на волята: България (20.09.2021) - част 1
Сезон 3 Епизод 13

част 2

Линковете, са без реклами и се отварят в чужбина.
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение плеър HLS.

за Мозила -

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 00:06 от Mari_Mar

# 388
Андрей или Симеон казваха, че нямат проблем да запалят огън? При Симеон не видяхме такъв, а Андрей нещо се изуби от лагера на реката.

# 389
Андрей на инструктаж ли е?
И не излъчиха някой от неговия отбор да коментира липсата му...

Общи условия

Активация на акаунт