💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 382
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 390
Дано не е жълт, от тях единствено Борис не ми е антипатичен. Ще се радвам ако спечели Милена от сините или Морунов от червените. Може би и Валентин. Даже Соня започва да ми харесва на фона на останалите.

# 391
  • София
В резиденцията миналия сезон имаха иконом, поръчваха какво да им сготви.
Какви спортисти са тези шампиони, че ги е страх толкова от природата. На лагери, в планина не са ли ходили? Кокони и жените и мъжете…. Чаках с нетърпение да ги видя на реката.
Червените сами ще се затрият заради тези интрижки. Много се изложиха днес с приказките си.
Радвам се за сините. Най-симпатични и нормални са.
Добре, че битката беше равностойна, че на силова не ги виждам след това гладуване.

# 392
Първото което си помислих , когато Стоян се афектира е - я не сакам я да съм добре , сакам вуте да е зле. Но като се замисли човек,има право. Ще се бъхти до изнемога, за да го обстрелят после и го пратят на елиминации, някакви , които нямат право да съществуват там . По същата причина е ядосана и Соня. Пожарникаря не харесва и двата лагера , той ще се извърти на където духа вятъра , когато му дойде времето.
Също не ми хареса и коалицията Туджаров - Валентин със Семира. Която плюеха после пък по време на играта.
Пъзела го наредиха въпреки нея , но тя разбира се си приписа всички заслуги-типична малко по -обрана Мани.
Войничето няма го плюете ще си го вземам, такова едно тъпичко , симпатично и изпълнява команди , пИрфектно Sweat Smile
Та моята класация с плюсчета и минусчета (крада я от Дяволо , с когото за първи път, напълно необичайно съм на едно мнение (само , за Валентин имаме разминаване , харесвам го като играч, но като човек си е жива клюкарка интригантка )
++Андрей(обран, силен,смел -не се бои да си отстоява позицията)
+ Милена , Морунов, Паолина(според мен се е хванала да командва просто защото мъжет етам са малко муньовци), Соня ,Стратимир,Борис
=Стоян ,Мартин , Валентин,Елизабет , Габриела,Рабухчиев,Елена,Красима
- Братоев,Александър,Туджаров,Семира
- - Мани и Неделчо

# 393
За момента Андрей заслужава най-много да спечели. Доста силен и комплексен играч. Физически подготвен и издръжлив, но и показа, че му сече пипето. В игрите се раздава. Не мрънка, не се лигави, не кифлее, не влиза в интриги и скандали, май и не му пука много за стратегии и лагери. Имаше драма с Красима и Братоев, но все пак там сякаш се поуспокоиха нещата. Седи си малко настрана.
Май си беше на реката, но ми се стори, че спи.
Неделчо си остава също фаворит, но много му знае устата. Ако действа с една идея по-спокойно, по ще ме кефи. Открит е и директен, което е много готино, но малко се пренавива.
Не съм отписала и Морунката, който леко наподобява Милен, но съвсем леко. Симпатяга е и е добър е в игрите.
За всички други съм с резерви. Не виждам и как жена би спечелила този сезон.

# 394
Хареса ми битката тази вечер. Другото съзнателно не го гледах, въпреки че хванах червеното гласуване преди битката, колкото Неделчо окончателно да изпадне от любимците ми. Жалко, защото е добър играч, но доста елементарна коалиция заформи. И какво си мисли? Мани не тази, ама другата седмица вече е изгърмяла и ще останат двамата с военния за обстрел. Успя да настрои всички срещу тях. На такъв силен играч не му приляга да се крие зад една жена като Мани. Соня добри прякори им е лепнала. В крайна сметка тя е най-умната в това племе. Вярно, не е хубавица, но Мани е рядка комбинация от дефицити отвсякъде.
Любимата ми част беше как Морунов нарочно правеше резките завои, за да дърпа Мани и се хилеше. А по едно време като и каза да му се махне, вече паднах. Joy
Не обвинявам Братоев за загубата. Жълтите много се бавеха по трасето. А той колко пъти ги отърва като се протягаше да взима предметите.
Семира беше най-слаба, а как спечелиха идея си нямам. Много неприятна е тя, обаче е успяла да се навре в коалицията и там идея нямам как. Милена, милата е следващата, която ще изгърми, понеже е твърде приятна за това предаване.

# 395
За мен от жените най-добре подготвена физически и с най-голям шанс да стигне напред е Елизабет.

# 396
  • London
Аз засега имам поглед само от Бамбито....и мисля, че я бива много и май не е и толкова глупава на колкото се прави. Соня също я бива горе долу, Милена е толкова притеснителна чак се чудя как танцува в нощен клуб???? Нещо не ми го побира мозъка....иначе и тя според мен е силен играч както и Поли.

На теория Елизабет следва да е корава, но засега ми е само на теория. Нещо няма игра в която да ми е направила особено впечатление с изява.....ще видим занапред.

# 397
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Резиденцията тази година е ужасна.Погледнете обзавеждането,като от късните 90,събрано от тук и от там без дизайнерска мисъл.Леглата и стаите - малки.Храната - банална,нищо уау.Иконом нямат.Може би само басейна и двора са на ниво ‘български лукс’.
Не знам как Самира успя да нареди пъзела,с този монтаж е трудно да прецени човек.
Интересна беше битката.

Андрей е моят човек.Няма нещо в играта и поведението му,което да ме дразни.
Елизабет започва все повече да ми харесва.Играе играта тихичко/кротичко и зад кадър си проличава колко добре усеща отбора.Хитруша голяма.
Александър и неговото мрън мрън ми е дори забавно.

# 398
  • Sunshine state
Соня ми харесва от самото начало, но не мога да кажа същото за Неделчо. Много се върза той на Мани и ей на.. Семира сега с тая победа, която не беше нейна зслсуга и незнайно как редящите пъзела напипаха правилните парчета, ще удари гъза в тавана. Много ме дразни. Братоев и той ме изнерви. Залагам на Морунов на капитанската. Той ми е фаворит за сега.
Симеон ми идва като нялакъв антисоциален тип, голям борсук. И друго ми прави впечатление - никой не се изненадва от присъствието му там, няма го тоя елемент, което ме навежда на мисълта, че те вече знаят за него. Никакъв смисъл от него. 🙄

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 04:53 от Pupitka

# 399
Е, как да се изненадат от присъствието на Симеон, като, когато свърши елиминационната битка и вместо да им кажат: "За Вас "Игри на Волята" приключи, напускате играта завинаги",
те им казват, че играта продължава, и за острова на отшелника им казват, за отшелника, който ги чака...
Много търсих и аз Андрей, като отидоха на реката.
Не го видях при пристигането им, но после, когато Алекс, Братоев и Боби изправени пред навеса, се подканяха за лягане вече, дадоха Андрей в чувала, да спи.
Аз гласувах, Шампионите да отидат на реката, но към края на играта ме хвана яд, че са те, а не Бойците!
Само за Неделчо, щеше да ми е жал, а сега за толкова много хора!
Морунов и Марти, може би щяха да се справят, а за другите червени ми не дреме много.
Стоян имаше идиотска физиономия, докато беше "сляп"!
Мисля, че Елена се смя от нерви, като видя лагера на реката.
Нейния смях не ме дразни, много ми е симпатична, защото като я видях за първи път по екип, по стойките, които чупеше, по походката и непукизма й, ми заприлича на Катето, а аз й бях луда фенка!

# 400
  • Sunshine state
Как да не се изненадват? Аз ако съм, бих била изненадана при запознанството си с този уж непознат за мен човек. И в Сървайвър бяха и си личеше, макар вече да познаваха човека. Едно вяло, незаинтересовано протичат срещите. Някак много нагласено ми идва и все си мисля, че знаят за Симеон така, както знаеха, че ще предложат имунитет на Мани.

# 401
Резиденцията е супер мизерна тази година. Освен, че нямат иконом, нямат и качествена храна. Обикновено им оставяха поне кетъринг за първата вечер на спечелилите. Сега дойдоха, няма приготвена храна. Ядоха филии с майонеза и шоколад, отидоха да се къпят и приготвиха вечеря.
Червените ядоха пържоли със салата.
При сините, както и при червените мъжете готвят Heart

# 402
А как достигнаха до очеизвадно тъпата идея да номинират Мани за капитан? Нещо не им разбрах схемата. Не можеше ли под предтекст, че войника е победил в елиминационната битка, да го обявят за силен играч, за да е капитан? Пък после двете му дружки пак да си му кажат за кой да гласува, той ще си ги послуша.

Тодор от предния сезон доста мъчително обясняваше, че по принцип не им осигурявали качествена храна и не им давали каквото пожелаят, така че не е прецедент този сезон.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 07:09 от e-gonna

# 403
Тоя Александър все по-противен ми става и физически, и като поведение.
Марто е добро момче, но жалко, че е толкова празен между ушите, чак имам чувството на моменти, че е с умствено изоставане. Издразни ме как шляпна Манчо по баджака.

# 404
Хахахах, сценария този сезон хем е прозрачен, хем ми е адски смешен. Satisfied
За Станислава познах. Да се оправя и дано застраховката ѝ покрие лечението!
И за Манка почти познах. Без малко да стане КапитанКа Smile Предполагам, че се е явила на кастинга на майтап или е препоръчана на екипа, но ме весели жестоко с простотията си.
Екипа е плеснал с ръце и широки усмивки са се разляли по перверзните им лица:
- Искате ли да ви направим звезда, но ще сте лошата героиня в сезона!
- Да! Това е мечтата ми!
- Готова ли сте на подли номера? Някакви скрупули?
- Не, никакви! Извадиха ми ги с другите органи!
- Честито! Вие сте Клеопатра Крампова с липса на магнезий в трети сезон!

Неделчо от гледане и разбор на Играта, ще се окаже от поредните разбирачи които "играта" ги надиграва.
Тази седмица червените ще се спасят от номинации и така на Мани имунитета ще изгори, което ще доведе до справедливост и облекчение за зрителите. Другата седмица предполагам ще се прибере в салона да лепи мигли.

Семира за мен не е тотално зле, но е бавна и супер спокойна. Може би това нерви дейни хора като Паулина. Но двете по кифленска линия ще се сближат. Като Семира е тази, която търси одобрението на Поля. Жалко, но Милена ще е отново номинирана, ако се стигне до там.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 12:31 от Cafelate

Общи условия

Активация на акаунт