💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 169
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 870
Обаче Морунов хич не подозира, че троянският кон е в неговия лагер.
И кой е конят?
Продукцията също има немалко участие да се настроят хората един срещу друг !!
Ама циркове да стават Simple Smile

# 871
  • Испания

А Андрей и Алекс съм сиг че подкрепят Морунов хахх в избора му.

Точно Александър се възмущаваше днес от избора на Морунов. Но той, естествено, не е знаел цялата истина.

# 872
Интересно ми е дали някой от Шампионите утре ще коментира днешния епизод.

# 873
Пак не разбрах за троянския кон при Морунов?

# 874
Неделчо всички простотии от страх ги направи. Страхливите хора лесно стават злобни и подли, за да спасяват кожицата.
Аз си променям мнението за Соня. Тя ако не е в лагера, както Стоян и Морунов не са изобщо по интригите и биха си го отнесли по-рано.
Мартин е много тъжна картинка. Хем изглежда много глупав, хем и физически никакъв го няма. Дано не опираме до армията.

# 875
  • София
Утре кои ще са номинираните от приключенците?
Дано не е Милена, ама е много вероятно. Надявам се да е Семира. Много ги бави в игрите. Обаче Поли, Рабухчиев и Стратимир не знаят за другия лагер и според мен те ще стрелят за Милена, а Вальо, Семира и Туджаров ще отстрелят някой от тях, може би Поли. Не знам, но ще номинират конкурент от тяхната тройка с цел да вземат стратегическо предимство.
Милена и Поли или Семира и Поли.

# 876
Соня също е голяма интригантка. Щом Мани не може да си ходи, Соня и Мартин трябва да са номинирани. Но се ядосвам на Неделчо - има качества в играта, но много му знае устата. Само се излага.
Все още смятам, че Приключенците са трагични. Ами да бяха измислили по-добро разпределение. Това е супер важното в една игра. Все едно Шампионите да бяха пратили Братоев на баланс, а Елизабет на мястото на Боби. При тях беше добре измислено.
Жълтите все още си остават най-силното племе. Сините трябва вече да отстрелят Семира, Милена им е по-необходима.

# 877
На точно тази игра обаче и върви на симуланти още от първи сезон.

# 878
  • София
От Фейсбук:
"Мани минавала змейки...ще припаднем 😃 От Морунов падна морското равнище...после що заседна кораб на Камен бряг... 😃

# 879
Обаче Морунов хич не подозира, че троянският кон е в неговия лагер.
И кой е конят?
Соня - тя даже и на външен вид го докарва на кон. Иначе според мен тя е главната виновница за двата лагера.

# 880
Бих дарила пари за психотерапия на Морунов след предаването. Ето такъв като него ако види плажът на отшелника, сълзи от щастие ще зарони.

# 881
Ако Мани и Соня се разкарат, нещата ще се успокоят при Бойците. Дори Неделчо ще миряса малко.

# 882
За мен неделчо не е интригант, колкото соня тази жена прави толкова интриги, то и личи по физиономията. Дано червените се разпаднат първи за мен трети сезон на ИВ е слаб. :/

# 883
Възможно ли е Мани и Соня да са в тайна коалиция, за да разкарат останалите?

# 884
  • София
Морунов е един от малкото, които ще издържат на плажа на отшелника. Другият е Андрей. Може би и Боби и Вальо евентуално. Другите не ги виждам.

Общи условия

Активация на акаунт