💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 320
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 135
Да са живи и здрави!
Гифчето е брутално, крада си го.

# 136
Братоев са го вкарали, заради привържениците на спорта. Мислех, че са замислили поредната драма с близнаци, но се различават с брат си.
Иначе и аз за сокола се питам дали така завързан с вериги е по-хуманно от мечките, дето едно време циганите показваха, вързани с вериги.
Вода на всички участници дават. Никога не е ставало дума, че нямат вода. Виждат се и бутилки тук там. На 40 градуса ще колабират.

# 137
  • София

Добро разнообразие е Братоев - забелязахте ли когато жълтия отбор се водеше на редичка всички бяха с еднакви маратонки само Братоев с бели - очевидно не са намерили неговия размер - споменаха че носи 50 - ти номер Simple Smile

Аз и не само аз забелязах и друго-как в началото беше с черни маратонки,а после -с бели.
Направо се разкъсвам кого да пратя на реката-жълтите или червените.
Накрая май пак приключенците ще са там.

# 138
  • Испания
Гифчето е брутално, крада си го.

# 139
Иначе и аз за сокола се питам дали така завързан с вериги е по-хуманно от мечките, дето едно време циганите показваха, вързани с вериги.

Aaaa, има съществена разлика Simple Smile Соколът (или ястреб, не знам ама ми е големичък за сокол) го пускат да лети свободно за да лови плячка. И дефакто има избор дали да се върне или не.

# 140
Само да вметна, че Братоев не е вкаран и не му плащат. Попълнил е формата и са му се обадили за директно участие. Не е кой знае колко странно. .........
Губи си времето,  може да се изложи или контузи.
Моля те , помогне ми да разбера,  защо е влязъл?
Има надежда да победи ли? Или ще има нужда от популярност скоро?

# 141
Само да вметна, че Братоев не е вкаран и не му плащат. Попълнил е формата и са му се обадили за директно участие. Не е кой знае колко странно. .........
Губи си времето,  може да се изложи или контузи.
Моля те , помогне ми да разбера,  защо е влязъл?
Има надежда да победи ли? Или ще има нужда от популярност скоро?

И аз не виждам причина да се навира там без някаква облага. Няма какво да спечели от такова предаване - практиката показва, че всички "звезди" влезли в някакъв формат са се изложили и загубили рейтинг.

# 142
  • Стара Загора
Изобщо не ме вълнува кой е Братоев извън формата. Интересува ме как се представя в него. А представянето му е... изключително посредствено /меко казано/ и остава неприятен вкус. Не беше необходимо да участва, за да не разваля добрата представа на хората за него.

Аз пък не смятам, че би могъл нещо да развали. Това е едно TV show, по сценарий ,което на Братоев е пределно ясно, за това и не приема нещата на сериозно. Забавлява се, колкото може, защото нищо не съответства на неговите размери и има опасност да се контузи.
  Влязал е за разнообразие, според мен.

# 143
Ами вие не вярвайте, няма проблем. Казвам ви няма хонорар. А за пребиваването му в игрите съм пуснала спойлер. На Гошо никога не му е пукало за мнението на околните. Има желязно семейство и страхотни роднини. Не го интересува дали леля Пенка от четвъртия етаж одобрява какво прави. Аз лично не можах да достигна новото ниво на непукизъм и определено съжалявам.

# 144
  • Испания
Публикувам видео "В Игри на Волята с Кечи и Българ", което гледам, но не знам защо тук не излиза.

# 145
И аз не виждам причина да се навира там без някаква облага. Няма какво да спечели от такова предаване - практиката показва, че всички "звезди" влезли в някакъв формат са се изложили и загубили рейтинг.
Това ме накара да се замисля има ли примери за обратното.
Според мен Владо Николов добави с представянето си във Фермата примерно.

# 146
Ами Евгени Иванов в Къртицата? Добави или загуби? Въпрос на тълкувание.

# 147
Искам днес бойците на реката и приключенците в резиденцията. Шампионите остават в стопанството. Точно преди една седмица симпатизирах на почти целия отбор на сините, а сега вече харесвам само двама. Вальо и Милена. Не знам защо така. Стискам палци и на Виктория, но ми е ясно, че няма шанс.

# 148
  • София
Братоев ще седи в играта докато му е интересно. После ще си вдигне сака и ще си иде
Той не е там за награда. И на бас, че са го поканили.

# 149
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Николай от с2 мята крачоли на витошка.Преди 5 минс се разминахме.Същия като на екрана.

Общи условия

Активация на акаунт