💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 536
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 405
Да бе, къщурата е ужасна този сезон - грозна, неуютна, с мебели от 90-та година. Да се поправят за следващата година Simple Smile

# 406
и мен много ме дразнят такива шматки като Семира. мястото ѝ въобще не е там. че и със самочувствие - майкоууууу. на две магарета плявата не може да раздели, но със самочувствие. може би си мисли, че наистина има принос с играта. а то единствено лъсна колко е зле.
александър е отвратителен, повдига ми се от хора като него. Андрей е страхотен състезател, направо да ти е кеф да го гледаш.

# 407
Семира никой в племето не я харесва, но и никой не я номинира... Странно... Аз бях сигурна, че тя и Полина отиват на елиминации.

# 408
  • София
Сериозно ли мислите, че Семира не си е заслужила похвалите след играта? Изключително трудно нещо е да навигираш хора, които не виждат, камо ли да наредиш пъзел с техните ръце.

# 409
Хахахах, сценария този сезон хем е прозрачен, хем ми е адски смешен. Satisfied
За Станислава познах. Да се оправя и дано застраховката ѝ покрие лечението!
И за Манка почти познах. Без малко да стане КапитанКа Smile Предполагам, че се е явила на кастинга на майтап или е препоръчана на екипа, но ме весели жестоко с простотията си.
Екипа е плеснал с ръце и широки усмивки са се разляли по перверзните им лица:
- Искате ли да ви направим звезда, но ще сте лошата героиня в сезона!
- Да! Това е мечтата ми!
- Готова ли сте на подли номера? Някакви скруполи?
- Не, никакви! Извадиха ми ги с друге органи!
- Честито! Вие сте Клеопатра Крампова с липса на магнезий в трети сезон!

Неделчо от гледане и разбор на Играта, ще се окаже от поредните разбирачи които "играта" ги надиграва.
Тази седмица червените ще се спасят от номинации и така на Мани имунитета ще изгори, което ще доведе до справедливост и облекчение за зрителите. Другата седмица предполагам ще се прибере в салона да лепи мигли.

Семира за мен не е тотално зле, но е бавна и супер спокойна. Може би това нерви дейни хора като Паулина. Но двете по кифленска линия ще се сближат. Като Семира е тази, която търси одобрението на Поля. Жалко, но Милена ще е отново номинирана, ако се стигне до там.

Абсолютно точно , навили са Манка да е дразнителя , едно че най -много се помнят , КОЛКОТО И ПОМИЙКА ДА ИЗСЪРБА  СЕГА СИ ЗАСЛУЖАВА РЕКЛАМАТА.
Относно номинациите на Милена ми стана много мъчно като чух довода- Защото само те (Вики и Милена) няма да правят после от това проблем!!! Цената да си добър човек е сурова да . Още повече ми опротивя Туджаров с тази реплика и искам той да си ходи скоро. Значи ако си скандалджия , нямате барам щото ме е шубе от разплата , я да махнем по-скромните хорица нищо ,че ни носят победи .

# 410
Аз съм от хората, които мислят, че Семира заслужаваше да бъде похвалена от другите, след играта. Колкото и да е необичайно с тези объркани нейни инструкции, но тя изнесе играта на сините. Заслужаваше едно браво, което тя не получи, просто защото е Семира, в която никой не вярваше до последно. Нейната грешка беше пък, че си търсеше сама похвалите - това създава грозно впечатление.
Много мъчно ми стана за Стейси - личеше си, че страда, че напуска играта. Зачудих се обаче, игра, сценарий, ама как пък никой поне формално не се сбогува с нея. Отделно и че червеният отбор нещо не се развълнуваха, като я видяха, въпреки намаленият си състав. Сълзи за нея видях в жълтия отбор, явно са по-чувствителни и състрадателни момичетата там.
Не разбрах стратегията на Неделчо, Мани и Мартин, Мани да е капитан точно. Имаха шанс за двойният глас, ако самият Неделчо или Мартин бяха за това място. А така го изтърваха.
Лично мен, тези приказки на Елизабет ме учудват и не ми харесват, още повече, че на нас не са ни показали тези неща, които тя коментира. Голям сценарий.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 10:33 от pepi_r

# 411
  • Испания

Не знам какво очаквате от резиденцията? Какво да имат в хладилника? Те не са на почивка. Добре е и резиденцията, и стопанството. Приключенците колко риба уловиха за "две" седмици? Всички са мързеливци. Чакат да получат наготово всичко.

# 412
Семира и Паулина прекалено рязко минаха от повишаване на тон една към друга до странния развой на номинациите, а сега и споделят стая. Със сигурност не е станало от самосебе си, а е имало разговор, който не стигна до нас. Номинирането на двете други жени, които са симпатични, не се натискат за инфуенсъри и осезаемо имат малко повече в главата няма как да е случайно. Подозирам, че ако не са по сценарий, и стоплянето на отношенията, и избора на номинирани са подтикнати или от Паулина, или от Туджаров.

# 413
  • Испания
Паулина първа започна да квичи, че това е нейната стая. На леглото имаше само една възглавница и мислех, че това е единична стая, но после показаха друго. Имало е съветване.

Андрей

# 414
  • London
Чак пък да е мизерна резиденцията, за мен е напълно нормална и има достатъчно удобства в сравнение с останалите две локации за пребиваване. Все пак това е в сезон, няма как 5 звезден хотел да затвори врати и да изпусне клиенти за да влезе продукцията да снима.

# 415
  • Варна/Лондон
Най-после играта на Мани- без вода и някой я води! Със затворени очи да не се уплаши от нещо. Сега остава да измислят все такива игри, в които някой я придружава Simple Smile
Явно така ще си изкара сезона-ако не я носят, ще я дърпат, но пак ще е там да краси пейзажа.

# 416
# 417
  • Sofia
Манка е звездата на сезона. 😂 Ако трябва ще я теглят, бутат, дърпат, ще плуват с нея и на гръб ще я носят, и така до края на формата. Така се обгрижват звезди, нейният хонорар е изял бюджета на сезона, трябва да са й благодарни, че изобщо имат резиденция! Ако беше поискала повече, щяха да са на палатка! 😂

# 418
  • Испания
Гледах го снощи. Беше го пуснал за малко, после изчезна.
Хубаво е, но очаквах повече.

# 419
Имам чувството, че хем ни занимават 70 процента от времето с драмите на племената, тип Биг Брадър, хем не успяват очевидно да покажат някои събития, които са важни за динамиката в развитието на взаимоотношенията.. как го постигат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт