💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 159
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 900
Е, то е много по-лесно така. Сигурно не е забранено, защото и Соня го направи това, макар и само веднъж. Няма да връщам сега да слушам отново, слабо ме интересува в конкретния случай.
И аз така се обърках, защото ако не се лъжа миналата година нямаха право да пипат платформата и помня, че я застопоряваха държейки кубовете.

# 901
Освен, че не можеха да пипат с ръка, миналата година не брояха ли до десет? Явно са преснимали няколко пъти и на никое племе не се е задържало до 10, та са сменили правилата в движение... какво да го правиш - сценарий.

# 902
За мен Соня не е интригантка, истини казва. Със заявка за интриганти влязоха Туджаров и Неделчо, това се и опитват да правят. Освен тях и Паулина и Бамбито работят задкулисно, но или пипат по-фино, или искат да ни ги представят в по-добра светлина, по-скоро второто. А може би и двете не дразнят чак толкова, защото хем изглеждат добре, хем последователно  се представят сравнително добре, нямат яки издънки в различните компоненти. Докато на Туджаров и Неделчо все по-често някои неща не им се получават, въпреки биенето в гърдите колко са ценни за отборите, от самото начало прекалено лицемерничат и са си доста грозновати.

# 903
  • Испания
Очаквах го. Александър за Морунов:

С грешки, ама нищо. Важно е съдържанието.

# 904
След днешната комедия "Да се @сереш за 60 минути" с Неделчо в главната роля гласът ми в новата анкета е за Бойците и консервативно за Семира и Паулина, но очаквам изненади от Приключенците.

# 905
Странно ако не е забранено, тъпо е. При всяко поклащане да може да балансира с ръка? Красима поне 2-3 пъти се подпря, а Соня влачеше едното кубче през почти цялата дъска.

Ако беше забранено,  щеше да е тъпо.То и сега не е никак лесно нареждането,  представяш ли си при всяко едно докосване да почват от начало?3 дена нямаше да им стигнат да ги наредят.

# 906
  • Sofia
Днешният епизод е живият пример затова, как комплексите не прощават на никого!  Ех Неделчо, Неделчо, да се изтропаш яко на метеното му се казва на това..

# 907
В сезон 2 доста пъти падаха кулите. Сега нито веднъж. За нас не е важно колко време ще ги подреждат. Не са отишли да им е лесно, а да се доказват.

# 908
  • Sofia
Да се чудиш Манчо или Мани, мани, мани! 😂😂😂

# 909
Като за Евровизия , много добре!!!

# 910
  • До сърцето...
Морунов е истински боец - нито веднъж не рЕкна на Мани за нейните "грошове" и не се озъби както трябваше на издевателствата на Неделчо, така те успяха да паднат още по-ниско. Накрая измърмори, че не понася Мани, но пак беше малко за това което изтърпя.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 00:08 от Радика

# 911
За мен Соня не е интригантка, истини казва.
Истината понякога е субективно нещо. За мен не казва истини, за теб може и да казва, но не е ли интригантско, че ги казва тези въпросните "истини" зад гърба на хората?

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 00:04 от Blackbling

# 912
Голямата изненада ще е като разберат, че всъщност не е взел пари, а гласове... Кога обаче и срещу кого ще си ги използва? Сега е капитан и си има два гласа.

# 913
  • София

Игри на волята: България (22.09.2021)
Сезон 3 Епизод 15

Линковете, са без реклами и се отварят в чужбина.
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 01:15 от Mari_Mar

# 914
Никой от Рибарите ли не забелязва, че Семира е напълно безполезна?

Общи условия

Активация на акаунт